Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Winston_Tobako

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Winston_Tobako

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Anketa Vardas_Pavardė žaidime:Skirmantas_Nikez Darbas kurį norite, yra viršuj išvardinti galimi:Avataras. Paveikslėlis: (ne šitas, noriu ,kad surastum tikroviškesny tfb) Tekstas;subtekstas:Xeroxas Papildoma informacija(kas daro ir t.t.)Nesvarbu kas padaris bet atsiskaitysiu 5k. lt.
  2. Padaryk ir sita tai kartu duosiu nes dabar algos laukiu
  3. Anketa Vardas_Pavardė žaidime:Ponas_Kentas Darbas kurį norite, yra viršuj išvardinti galimi:Logotipas. Paveikslėlis:Ant balo fino gražiai užrašyt. Tekstas;subtekstas:Avatarų parduotuvė|Ponas' Papildoma informacija(kas daro ir t.t.)Nesvarbu kas darot, atsilyginsiu 2x daugiau negu parašyta kiek kainuoja.
  4. Vardas_Pavardė žaidime:Ponas_Kentas Darbas kurį norite, yra viršuj išvardinti galimi:Avataras. Paveikslėlis:Patys suraskit merginą su fotoparatu ir jos akys turi būt ryškiai mėlynos ir jūs jas paryškinkit ir uždėkit rėmelius. Tekstas;subtekstas:Be teksto DYDIS ŠTAI TOKS TURI BŪT: Papildoma informacija(kas daro ir t.t.)Kas norit tas darykit, kuris gražiau padaris . Atsilyginsiu: 10k. lt. žaidime ir 5rep.
  5. Dydis turėtų būt štai toks: ,o atrodyt ta pana maždaug taip: tik kad man šitas dydis netinka ir jinai neatsimerkus, ir jos akys turėtų būt ryškiai mėlynos ir jas reikėtų paryškint, tad jūs paveikslėlį susiraskit.
  6. ne,,ne.. Jūs patys suraskit koke panike sufotoparatu ir paryškinkit akis jeigu mokat o jeigu nes tai bent paveikslėlį užmeskit
  7. Sveiki gal kas galit surast ar sukūrt man avatara kad būtų mergina su fotoaparatu ir jos akys būtų šviesiai mėlynis ir paryškintos su photoshopu. Atsilyginimas: 10k lt žaidime ir 5 reputacijos taškai forume. Įkelkit paveikslėlį ir parašykit savo vardą pavardė žaidime. atsilyginsiu.
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Skirmantas_Nikez 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Kent_Paul 3.Kodėl buvote užbanintas:Nes skelbiausi kad per skype dalinu pinigus, o ištikro as ir dalinu, kas pakviečia y skype duodu 200lt, taip bandau susirinkt kuo daugiau Las-venturo draugų. O davė man ip bana už čytus kurių net neturiu. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. Vistiek neblogi atnaujinimai ,kad ir koki jie bebūtų. Žmonės kuriuos gerbiu šiame serveryje: Žmonės kurių nekenčiu šiame serveryje: Math_Weed
×
×
  • Kurti naują...