Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ignaz_Lučyz

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Ignaz_Lučyz

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.126 profilio peržiūros
  1. Sveiki Plug.Dj gerbėjai ir mėgėjai ir tie, kurie dar nesuvokia kas tai yra! Kviečiame Jus apsilankyti ir prisidėti prie modernaus lietuviško muzikos kambario, kuris šiuo metu Lietuvoje yra pirmoje rekordinėje vietoje. Kuris pasižymi gera draugiškumo kompanija, gera muzika ir nuostabia administravimo sistema. Prisijungimo adresas : https://plug.dj/uzlietuva-2 ; Palankiai Jūsų laukiame prisidedant prie kompanijos!

  2. Sveiki Plug.Dj gerbėjai ir mėgėjai ir tie, kurie dar nesuvokia kas tai yra! Kviečiame Jus apsilankyti ir prisidėti prie modernaus lietuviško muzikos kambario, kuris šiuo metu Lietuvoje yra pirmoje rekordinėje vietoje. Kuris pasižymi gera draugiškumo kompanija, gera muzika ir nuostabia administravimo sistema. Prisijungimo adresas : https://plug.dj/uzlietuva-2 ; Palankiai Jūsų laukiame prisidedant prie kompanijos!

  3. Sveiki Plug.Dj gerbėjai ir mėgėjai ir tie, kurie dar nesuvokia kas tai yra! Kviečiame Jus apsilankyti ir prisidėti prie modernaus lietuviško muzikos kambario, kuris šiuo metu Lietuvoje yra pirmoje rekordinėje vietoje. Kuris pasižymi gera draugiškumo kompanija, gera muzika ir nuostabia administravimo sistema. Prisijungimo adresas : https://plug.dj/uzlietuva-2 ; Palankiai Jūsų laukiame prisidedant prie kompanijos!

  4. tie efektai kažkokie chujovi,jai nori kad padėčiau už dyką : ignas.sakalauskas
  5. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ignaz'Lucchese. Administratoriaus Vardas_Pavardė: Max'Tosha. Kodėl giriate šį administratorių: isada kai paprašau pagalbos atsilepia pirmas.
×
×
  • Kurti naują...