Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.6


Redas_Scania

Nariai
  • Pranešimai

    104
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

11 Naujokas

Apie Redas_Scania

  • Rangas
    Bandantis pritapti
  • Gimtadienis
    2002.10.18

Žaidimo duomenys

  • Pinigai:
    777
  • Tr. priemonės:
    E63 AMG

Profilio informacija

  • Vieta:
    Moscow
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.255 profilio peržiūros
  1. Užsakymo šablonas 1. Jūsų slapyvardis žaidime: Redas_Scania 2. Jūsų užsakymo tipas (baldai/tr.priemonė): tr.priemonė 3. Užsakymo informacija (baldo ar tr. priemonės pavadinimas): Sultan 4. Apmokėjimo nuotrauka (kelti per imgur.com ar part.lt): https://www.part.lt/perziura/5cb61ef7485fce4ef9f14b410dab28f882.png
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: R"S 2. Ko pageidaujate? Baldai/Automobilis: Automobilis 3. Užsakymas: (pvz Sultan arba staliukas (2vnt)) : Elegy 4. Apmokėjimo nuotrauka (nuoroda):
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Redas_Scania 2. Ko pageidaujate? Baldai/Automobilis: Automobilis 3. Užsakymas: (pvz Sultan arba staliukas (2vnt)) : Infernus 4. Apmokėjimo nuotrauka (nuoroda):
  4. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Redas_Scania Šventinis palinkėjimas dalyviams: Nepadauginkit per šventes.
  5. Pagyrimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Redas_Scania 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Bruno_Linn 3. Administratoriaus pagyrimas: geras administratorius. 4. Vaizdinė medžiaga (nebūtina):
  6. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Redas_Scania 2. Administratoriaus slapyvardis?: @Ernys_Myq 3. Užblokavimo priežastis?: Free baninimas. Nebesijunk. 3 kartus užblokavo už free baniną t.y už kiekvieną kartą, bet tada nieko sakiau. Dabar vaikinas mane užblokavo visiškai už nieką. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  7. Ką Tu čia per filmą susukai aš nesuprantu. Kaip driftini tipo nori parodyti? Užsižiūrėjau ir įpuoliau o Tu čia verki iškart :Ddd O tplv padariau nes gavau iškvietimą, nežadu šaudytis su tokiais kaip Tu. Taip, kad tik sugaišai savo laiką rašydamas čia kažką. Viso gero.
  8. Seniuk nu davai čia neatmazink... Tai kaip Tu norėjai mane baninti be įrodymų? Mano video net nesimato, kad kažką naudoju ar būtent tada išjungiu. Video pabaigoj matosi, kad Black_Evil mane nužudė kaip smogikas. Prašau pateik tuos įrodymus kaip Tu mane šaudai prieš tai arba, kad aš važiuoju su kažkokiu inv ar kitu "čytu" ir galėsi ta KITĄ KARTĄ užblokuoti
  9. Ką Tu čia mazini? Visų pirmą tai Tu norėjai padėti smogikui, kad mane nužudytų ir po to specialiai sakei, jog sustočiau nes jis labai atsiliko nuo manęs. Visą tai patvirtiną, jog tas pats smogikas palaikino šį Tavo atsakymą, tai sako, kad jus sieja ryšys O antra tai jei norėjai pažiūrėti ar mašinos būklė mažėja tai kam šaudei iš pradžių į mane, o ne į mašiną? Trečia kur įrodymai, jog tikrinai mašinos būklę? Juk norėjai baninti.
  10. O sw Čia čj nereik bučiuotis nes jau pažysti iš LM*, Redas_Scania
×
×
  • Kurti naują...