Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Dangis_NovaNA

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Dangis_NovaNA

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Patirtis:
    8.000
  • Pinigai:
    80.000
  • Tr. priemonės:
    Feltzer su tune

Profilio informacija

  • Vieta:
    Gers yr buts
  • Lytis:
    Vyras
  1. Kodėl serveryje data užslėpta? Kad nepamatytumėm kokio čia senumo yra?
  2. Parsisiūsk zMule , įsirašyk, ir per paieška joje rašyk Stronghold crusader Iškart susirasi. Jei nori su papildomais priešais (wazir, emir, marshal ir kitais, tai bus ten Stronghold crusader deluxe
  3. Sveiki, taigi norėčiau išgirsti nuomones apie mane. Tikiuosi nesusilauksiu blogų komentarų, vien dėl to kad žaidime aš mėntas Jeigu rašysite kad tarkim verksnys, *Myliu Las-Venturas.lt*, nemokša (manau tokių komentarų nebus) tai parašykite kodėl, pasitaisysiu. Tikiuosi nesulaukti blogų nuomonių iš tų kuriems rašiau papeikimus, pateikiau relog, čytinimo įrodymus, anksčiau ar vėliau jus vistiek būtų prigavę. Gal kas mane iš anksčiau pamena, nes prisiregistravęs esu nuo pat starto. Niekad nebuvau vip/admin. Susirinkau 3k xp, ir dariau ilgą pertrauką, vėl pradėjau žaisti maždaug prieš 2 savaites.
  4. Gražu, bet siūlyčiau pereiti prie constructor programos.
  5. Didžiausia klaida - per daug tuščios vietos ten kur važiavai tuo keliu pačioj pradžioj.. O šiaip visa kita neblogai, 8/10.
  6. Nenorėjome, nes buvome už nieką DQ. O dėl to kad rašėte negalima į kitą pusę, norėčiau įrodymų. Nes kai rašėte taisykles, tai nei aš, nei Tony_K nematėme kad būtų parašyta neiti į kitą laivo pusę.
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dangis_Nova 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Pijus_Anderson 3. Administratoriaus nusižengimas: Jis rengė medžioklės eventą laive, ir kai sakė taisykles, nepasakė kad negalima į kitą laivo pusę. Mes su Tony_Kristis pasislepėme kitoje laivo pusėje, ir Pijus_Anderson atsiteleportavęs pradėjo aiškinti - "Kaip jūs čia įsibuginote, draudėme eiti į kitą laivo pusę" nors net nedraudė, ir mus abu diskvalifikavo, sušaudė. 4. Įrodymai (būtina): Norėčiau pamatyti kur buvo parašyta ,kad negalima į kitą laivo pusę, o štai kelios nuotraukos iš chat: http://imgur.com/a/pEpf7
  8. Per 1-2min galima kitoj vietoj padaryt tokio garažą.. Nes ten tik 1 objektas, tereiktų tik vietą susirast, o jų pilna.
  9. Nesu matęs kad pro drifteriai ten driftintu. Jie mieste susiranda įvairių spotų.. Be to, perstatyti kitur tą tokyo garažą - 1-2min darbas, tad nekliudo. O tralistam kasnors kitą vietą padarytų. Bet nemanau kad keltų šitą darbą.
  10. Gan gražu, bet per daug ten tų pasikartojančių plantboxų (3660 ID), per daug tuščios vietos, nėra mašinų stovėjimui linijų (menka klaida) ir jeigu keltų į serverį, tai interjeras nežinia kokio didumo turėtų būt, bet per savaitę prasėdint 4h be pertraukų išeitų padaryt. 7/10 , sėkmės kituose darbuose, šiaip geras esi maperis, pamenu iš anksčiau tave, pas Karolio projekte buvai su manim, nors ir neilgai..
  11. Čia ne prie papeikimų reikėjo rašyti, o prie skundų. Beje, tas pats ir man nutiko, 3k lt ir 500xp praradau, kuriuos išdalino
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dangis_Nova 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Redas_Original 3. Administratoriaus nusižengimas: Už nieką kick. 4. Įrodymai (būtina): http://imgur.com/a/5lMiy
×
×
  • Kurti naują...