Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ernys_Myqi

Nariai
  • Pranešimai

    159
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

230 Pripažintas

Apie Ernys_Myqi

  • Rangas
    Apsipratęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Bronzinis
  • Darbas:
    Spec. pajėjų narys
  • Pinigai:
    50.000

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2.340 profilio peržiūros
  1. Esi mldc ? Paspausk - Tavo nuoroda: http://www.miestukovos.lt/register.php?referer=13671

    1. Wesley_Jonhson

      Wesley_Jonhson

      TU PRIGAUTAS!

      Tave sudaužė: ErnestasQ

      Ir tu jau esi 21 *Myliu Las-Venturas.lt*..

       

      Visada gali atkeršyti tam gaidžiui...

  2. Ant kiek žmogus turi būti atsilikęs, kad imtų donorą į pavaduotojus ir dar mafijos ? Pirmą kartą matau, kad tokį šūdą darytų direktorius :D

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. Dovis_Cooll

      Dovis_Cooll

      Myliu tave drg aš :* geras drg tu ok ka

    3. Ernys_Myqi

      Ernys_Myqi

      ok ok, bet krs trys komentarai is eiles negrazu negrazu ..

    4. Dovis_Cooll
  3. Seniuk, manęs nebuvo reiškias vieno senbuvio trūko. Gera tokius laikus atsiminti, gauni +rep'a iš manęs ! Dar Norma rimtai man atrodos direktorius buvo, o su juo tikrai liūdna nebuvo. Paska jei neklystu kartu su ivanu prižiūrėtojai buvo . Tuomet via buvo smagu, ne kaip dabar žaidime pastovus įžeidinėjimai vyksta ir panašus meslas kuomet susiburia tam tikra bendruomenė.
  4. Nu nepyk Madd, bet čia jau tikra nesąmonė. Dabar jia turi cytus, juos retkarčiais gali panaudoti ir niekas jo nepagaus, nes naudos atsargiai. Turėtų būti uždrausta tokia nesąmonė.
  5. Ka skaitai įvertinimu ? Įvertinti reikia ne tuomet, kai forume prasideda tokie pranešimai. Dažniau reikia kreipti dėmesį į pagalbą kurią tau bando suteigti, į siulymus ir panašius dalykys, viską reikia apgalvoti laiku. Aš tai pavyzdžiui dabar būdamas Erko vietoje taip isizeiaciau jeigu ateitum i skype ir siulytum tuos taskus,admina ar dar ka. Svarbu ne tai, minimaliai ka tu turi padaryti tokioje situacijoje tai vieną kartą gyvenime nusizeminti ir ištarti paprastam zaidejui didžiulį zodeli ATSIPRASAU. Tai yra švelniausias žodis kuris tikrai dažnai padės.
  6. Nesupyk Invi, bet ir aš pasakysiu. Erko issake išties ilga ir protinga nuomonę, išsiliejo ir dėl viako aš jam pritariu. Bet tu, tu tikrai esi nusistates tokia nuomone, kad serveris - tai tu. Nepatiks tau, reiskias to mes neisvysim. Dabar tau Moderatoriaus atvirai issake visą savo nuomonę, o ka tu atsakei ? "yra tiesos kurios negaliu nugincyti. Ateik i skype. " ir tai viskas ? manai tu jam daves tu taškų, administratoriu ar dar ka, viska iskarto pataisysi ? tAi nera taip lengva kaip tau atrodo, visa esme ne piniguose, taskuose o tavyje. Buciau ne per telefona buciau ir as dabar tokia nuomone parases, klaidos padarytos todėlnes ne visada rasosi lietuviskai
  7. Nesu prieš tave nusistatęs, tačiau šis tavo banas ... Tai banas už nieką... Black'as tiesiog paklausė ar reikia baudos, nei ką rakino, nei ką nušovė, nei padarė kažką tai blogo ..
  8. Maladėc vaikas, patinki man kaip žmogus. Gerbiu ir kaip pavaduotoją. Šauniai vadovauji, tik galėtum *Myliu Las-Venturas.lt*** į žaidimą ateiti dabar
  9. Cituoju : Įžeidinėjimai (viešai pvz: per darbo raciją, viešai per chatą, skelbimus ir pan. - 60 minučių (mute)) O ne 90.
  10. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernys_Myq 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Justis_Daedo 3. Administratoriaus nusižengimas: Neteisingas /uztildyti laiko dėjimas. /baudimai taisyklių pažeidimas. Per /vis parašiau ,, BBD Messis dūxas" ir gavau mute 90 minučių, būčiau nieko nesakęs, tačiau pažiūrėjęs /baudimai pastebėjau, kad laikas nurodytas kitoks. 4. Įrodymai (būtina):
×
×
  • Kurti naują...