Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tomas_Inase

Nariai
  • Pranešimai

    60
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

16 Naujokas

Apie Tomas_Inase

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    PREMIUM
  • Patirtis:
    Gera
  • Pinigai:
    Mėgstu
  • Tr. priemonės:
    visos

Kontaktai

  • Facebook:
    ane?

Profilio informacija

  • Vieta:
    Jonava
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

929 profilio peržiūros
  1. Tai kas? As tik vakar pamaciau, kad isp uzdejai ;** Kelk irodymus tik + geras reason, nes " sokineti " tikrai yra pries taisykles.
  2. 1. Jūsų V_P Tomas_Inase 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Free ispejimai. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Pavaduotojas 4. Įrodymai:
  3. Sveiki, aš jau antrą kartą kuriu šią temą, nes pastaroje man padėjo , pasakė ką daryti. Bet mano sąskaita banko buvo užblokuota 12 val. taigi galvojau, kad reikės palaukti, nes tai ką man pasakė daryti, kad atgaučiau sąskaita nepadėjo. Tai aš ir palaukiau, ir atlikau visus veiksmus ką man patarė ir galutiniame variante rašo " Šis vartotojas neturi banko sąskaitos ". Ką aš dariau? : 1.Informacija >> Vartotojo susigrąžinimas >> Banko PIN kodas 2.Užpildžiau anketą 3.Gavau gmail link'ą 4.Linke turėjau nustatyti naują PIN kodą, bet rašo , kad neturiu banko sąskaitos. Ačiū
  4. Sveiki, man iškilo viena problemėlė , aš šita serverį pradėjau lošti gan senokai ( 2 metai atgal ar pns. ) ir ką man dabar daryti, jeigu aš nepamenu kokį tada banko sąskaitos kodą susikūriau? Dabar užblokuotas bankas 12 valandų dėl 3 neteisingų spėjimų Sank ju for jour atentčion.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Inase 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Philip_Morriss 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Trugdo policijos darbui naudodamas vip komandas + Kai į jo mašina šaudoma jis ją taiso su vip komandomis. 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]: (Sorry už ilgą video, bet kaip taisyklėse sakoma negalima karpyti irodymų) Video galite matyti kaip jis vis taiso savo mašina nes beperstojo daužosi į policijos mašiną, ir jo mašinos būklė išlieka 100 % (Jeigu nematote jo mašinos žalos, tesiog stebėkite lempas, jos dūžta ir dūžta, bet galutiniame rezultate lieka sutaisytos) https://www.youtube.com/watch?v=Kmi4ZAYGMs4&feature=youtu.be
  6. https://www.youtube.com/watch?v=UjEDjObgiVs + ADMINAI!!! Atitinkamai nubauskite šį žaidėją už " Skundai " skilties taisyklių nesilaikymą. " Į šią Forumo skiltį, draudžiama kelti kaltinimus dėl Netinkamo įtarimo (Free-Stars). Kaltinimus turite pateikti Teisėsaugos specialiuose skiltyse: „Esu nubaustas už nieką“ pagal toliau nurodyta informacija. "
  7. Nesvarbu kas yra, ko nėra. Video aiškiai matosi, kad tu padarei /tplv.
  8. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Tomas_Inase 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė):Eima_Bmw 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Naudoja smooth camera ar kazka tokio, kad nepatektu i jail. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas):
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Tomas_Inase 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime:Eima_BMW 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Naudoja /tplv , kad pabėgtu nuo teisėsaugos, bei naudoja smooth camera, kad nepatektu i jail. 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]: Smooth camera :
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Tomas_Inase 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime:Titas_Urbonas 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Begimas nuo teisėsaugos su /tplv 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  11. Krapštau paskutinius litus , bet bus mano - 5.500.000 :/
×
×
  • Kurti naują...