Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deivis__Bumeris

Nariai
  • Pranešimai

    135
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

42 Pradedantis siekti tikslų

Apie Deivis__Bumeris

  • Rangas
    Bandantis pritapti

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. Šitas pats naujausias.http://thepiratebay.se/torrent/7585092/Adobe_Photoshop_CS6_13.0.1_Final__Multilanguage_(cracked_dll)_[C O Davinčis betkokį imetė to patariu nesisiusti.
  2. Laba mondra audzi http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/26034-audi-rs6.html Laba mondra audzi 2 http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/33976-audi-avant-rs6-lowstance.html Patika spaudžiam žalią..
  3. Koki dar *Myliu Las-Venturas.lt* pokeri jei dar pokeri sedėčiau sk prie namo stovėtu o ne inf...
  4. Kas kitas ožio Wade auką.Bukite atsargus nes iš kaimo išbėgo adminu ginkluotas ožys.

  5. Tu *Myliu Las-Venturas.lt* patylėk geriau verkia , kad litu neturi ir nori , kad kiti neturėtu tu net tokiu litu servę neturėsi kiek aš be vipų , verslų , adminų.Atėjo naujokas nuo ryžo atėjas bangas kelia dėl litu kuriu net neturės bereikšmes temas tekuria. Tu gal ir nenaujokas aš apie tą.Dabar apie Messi tu gyvenime nepasiektum tiek kiek jis Free Admin , Prižiūrėtojai , Direktoriai tiek litu ir Sandkingai kiek žinau viskas tai ne donaitas pats visko užsidirbo.
  6. Dar vienas naujokas prabilo ką tu žinai kas buvo 2012 metais taip ištikruju visi su faggio važinėjo ir labai laimingi buvo regina skaitėsi kaip infernusas turi kokius 2000lt ir laimingas budavai daugiausiai tuo metu turėjo gal 100-300k , bet ar naujokui apie tai kalbėti aš nesuprantu juk čia tik žaidimas jei taip visi nori tegul daro balsavimą ar nori keisti ekonomiką ir viskas bus aišku jei daugelis bus prieš kokiu 40% tai tikrai nieko nekeis.Pvz paimam Messi jis turi beveik 1mln xp matosi , kad žmogus gavo tuos 70+mln ar kiek ten lt jis dirbo stengėsi pirko vipus adminus gal ir papildoma alga į min ir taip uždirbo jei padarys rr tikrai nemanau , kad daugelis liks servę tarp jų ir aš.
  7. Nieko gražaus nematau BMW iš NFS MW kokybė tai tyliu geriau trink šitą bjaurybę.
  8. Wade kiek verkt galima?Neatsibodo tau jau free banint aš tau dar kartą sakau neišeisi iš hp kaip prisijungsiu ir tik pabandyk užbanint.
  9. Kai tik pradėjau žaisti SandKingas 500-600k db 25mln :DD Man atrodo pas Volka ekonomika buvo geresnė o atėjo Britas ir prasidėjo milijonieriai šeip ir pas Volka gerai buvo Ir pas Brita normaliai.
  10. Aš Brito ar Invio vietoj dėčiau Poweriui rcon be galimybės atsibluokoti ir rami galvą butu visiems serve iškarto free banu pamažėtu.Unban Carla.
  11. Prajuokino šitas Įdomu ar su savo kreivom rankom nors pataikysi Neišeisi iš hp pagausiu aš tave galėsi vėl forume paverkti. PS. Neišversi Messio iš posto gali net nesvajot ir nerašyti bereikšmiu papeikimu.
  12. Alkio pozitcija yra nustatyta serverio skriptu jo niekaip nepatrauksi.
×
×
  • Kurti naują...