Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Artas_Pušys

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

10 Naujokas

Apie Artas_Pušys

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. laisvas. jei nori kažkas pažaist tai ne kažkoks božgalvis pizdėlina.Nepatinka nežaisk o tuo labiau nedoneitik ant sampo.
  2. ant savo kapo galėsi paverkt nes nieks dėl taves neverktu
  3. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bilis_Joy 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Alex_Down 3. Administratoriaus nusižengimas: Nemokėjimas naudotis admin komandomis. 4. Įrodymai (būtina): http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/141239-unban-bilis-joy/&do=findComment&comment=1248529
  4. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bilis_Joy 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Alex_Down 3.Kodėl buvote užbanintas: Nemokėjimas naudotis teisėsaugos komandomis. Pirmą kart girdžiu bet tiekto. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: Tai va, aš važiavau ji ištraukiau o jis mane įsodino, aš surakinau ir laukiau teisėsaugos kad atvarytu atrakint o man baną šovė. :]
  5. čia watermark'as kad nepavogtu niekas rangu -.-
  6. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bilis_Joy 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Servas 3.Kodėl buvote užbanintas: Buvo banko grobimas ir mane pagrobė, tada mane išcreshino nuo mano enb nes nuo jo labai crashina, tada grįžęs į bazę pamačiau kad negaliu judėti, nei ginklą keisti nei nieko. Relog padariau ir pastebėjau kad banas už relog kai buvau surištas 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  7. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Artas_Pusys 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Jim_Vegas 3.Kodėl buvote užbanintas: Taip ir nežinau.... 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  8. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Artas_Pusys 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Danny_Winston 3. Administratoriaus nusižengimas: Uždėjo free mute, nusupratau kodėl lenkas yra įžeidimas? Tai gal jūs rasistai ar kaip? Kažkoks žaidėjas parašė lenkiškai į /vis ate kaip supratau o aš tiesiog parašiau davai lenkas, kodėl tai įžeidimas? 4. Įrodymai (būtina): DAnny gali net nerašyt...
  9. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Artas_Pusys 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Fly hack, šokau ant limo kai jis važiavo 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Artas_Pusys 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Danny_Winston 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute, tiesiog vienas čiuvakas parašė lenkiškai davai o aš parašiau davai lenkas ir davė mute, nemanau kad tia kažkoks įžedimias jei tautybe jo paminiu 4. Įrodymai (būtina):
×
×
  • Kurti naują...