Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Maxi_Punk

Nariai
  • Pranešimai

    51
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Maxi_Punk

  1. Dėl tokių prizų, tikrai bus pasiektas rekordas
  2. Maladiec bachūriuks, geriau jo sakoma frazė :DD "Gayyy" jau taip juokingai skamba
  3. Sveiki, nusprendžiau sukurti modifikacijų krautuvėlę... Kodėl? Todėl, kad visai normaliai sekasi man jieškoti modifikacijų. [Mašinų, ENB, Wheels, Skins] ir taip toliau... Taigi ilgai nerašęs pradėsiu.. Taisyklės : ^ 1. Pilnai užpildyti pateiktą jūsų norimas modifikacijos anketą. 2. Netoleruoju keiksmažodžių/įžeidinėjimų. 3. Norėčiau kad būtų viskas pilnai bei išsamiai aprašyta apie jūsų norimą mod'ą. 4. Ne freepostinti. 5. Neversti šios krautuvėlės modifikacijų jieškotojų, atlikti jų darba kuo greičiau. [Modifikacijos laikas 12h darbo dienomis, 24h savaitgaliais] 6. Turėsite atsiskaityti forume +repais, arba žaidime litais, modifikacijos kaina 500 litų. [Geriau forume repais, patogiau ir nėra išlaidų] !!!!! Prašau visa laiką patikrinkite mano jums išsiūstasiąs modifikacijas per http://www.virustotal.com Jeigu kažką ras šis tinklapis, ir jūs vistiek instaliuosite, aš neatsakau už jūsų kompiuterio užkretimą arba pnš.. Anketa : ^^ - Kiekvienai modifikacijai sukursiu atskira anketos šabloną. ________________________________________________ Mašinos modifikacijos anketa : 1. Vardas_Pavardė žaidime ? 2. Kokios mašinos norite? [Geriau nuotrauka/video, geriau tikra mašina] 3. Reikalingas įsirašymo gidas ? 4. Kur ir kaip atsiskaitysite forume/žaidime ? ________________________________________________ ENB modifikacijos anketa : 1. Vardas_Pavardė žaidime ? 2. Kokios ENB norite ? [low/high] 3. Reikalingas įsirašymo gidas ? 4. Kur ir kaip atsiskaitysite ? [forume/žaidime] ________________________________________________ Wheels pack modifikacijos anketa : 1. Vardas_Pavardė žaidime ? 2. Kokio pack'o norėtumėte ? [geriau kad būtų nuotrauka] 3. Reikalingas įsirašymo gidas ? 4. Kur ir kaip atsiskaitysite ? [forume/žaidime] ________________________________________________ Skinų modifikacijos anketa : 1. Vardas_Pavardė žaidime ? 2. Kokio skin norėtumėte ? [geriau skin stock'o fotkė arba modelio name's - http://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All visi modeliai.] 3. Reikalingas įsirašymo gidas ? 4. Kur ir kaip atsiskaitysite ? [forume/žaidime] ________________________________________________ Kol kas tik tiek vėliau bus pildoma, norėsiu pamatyt kaip seksis viskas! ________________________________________________ Juodasis sarašas klientų : Čia bus surašyti tie asmenys kurie esą nesumokėję už modifikacija [repais/pinigais] 1. 2. 3. 4. 5. ______________________________________________________________________ Gali būti pildoma, arba keičiama. !
  4. Visų pirmą sveikas. Esa tekia pabendrauti su tavim, bet tu labai jau keistas pasirodei [nepriimk kaip įžeidimą ar pnš] , tiesiog nelabai ten kažkaip bendravosi, su naujokais nelabai einasi tau.. ;DD, tik su tokiais kaip milašius ir pnš Bet šiaip maladiec bachuriukas, turi humoro jausma
  5. Aš nežinau kodėl, bet man pažiūrėjus į šį bmw, aš prisimenu tą žmogų Giorgi Tevzadze's R.I.P
  6. Viskas normaliai, bet ten maperio klaida yra.
  7. Graži žiauriai, kaip idėsi nuorodą panaudosiu
  8. Geriausia tai tos šukuosenos atrodo, pvz fotkėje kur lafest yra ;DDD, geri even'tai buvo tai pat ir premija
  9. Geri šitie taikinukai, reikėjo man čia kada to x mėlyno ;DD
  10. Labai gražus, bet kažkaip atrodo kad visas tas blizgesys per daug susilieja su pačiu map'o įvaizdžiu.
  11. Sveikas atvykęs į serverį, džiugu kad pasirinkai mus o ne kitus .. Reikės pagalbos? rašyk žaidime /sms Maxi_Punk padėsiu visuomet
  12. Buvau pats šiame event'e, bet neteko dalyvauti, nes po laiko ėjau rašyti anketos dėl dalyvavimo.. Geras event'as
  13. Šauniai padirbėta, dabar tik reikia vis daugiau ir daugiau reklamuoti, ir sulauksime to populiarumo gūsio.. Juk viskas neateina iš niekur, reikia daug darbo..
  14. Nu tai žinai būna juk tokių žmonių, kad dėl sigaręčių padarys viską ko prašys.. Tokie žmonės turi kitą pavadinimą "Degradavę"
  15. http://www.gtavicecity.ru/gta-san-andreas/sa-cars/16940-ford-shelby-gt500-2011.html Čia to ford'o mod'as lygtais toks pat kaip ir sige.. P.S Enb tikrai gražūs, pritaikyta viskas, nei per daug nei per mažai.
  16. Kaip kurie gražūs, kaip kurie per daug perdaryti, daug visokių nereikalingo mėšlo pridėta.
  17. Sako cheat'as.. GT yra toks dalykas kurį gali uždėti savininkas, nežinau ar jį nusipirkti gali. Mašina/motociklas pasidaro žymiai greitesnė, bet nerašo administratoriams kad jis gali būti cheat'as.
×
×
  • Kurti naują...