Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Neptunas_Water

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

4 Naujokas

Apie Neptunas_Water

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nepagalvojot, kad po tomis žvaigdždutėmis joks nick nėra užtušuotas?
  2. Volkas paprašė 3000 lt, o Invis nenori jam iškarto tiek mokėti. Nori dalimis, bet Volkui taip netinka, tačiau Invision sakė, kad su juo susitarė, todėl jokio skirtumo jau
  3. Esi girdėjęs ką nors apie slaptažodžių hashinimą?
  4. Jį išmetė, todėl daugiau jis nebeuždirbs. Turi motyvą platinti. Viskas priklauso nuo jo smegenų.
  5. Čia kaip iš Ghost rider (Tamsos baikeris) filmo.
  6. Susileisk biški raminančių. Kaip aš ir sakau savo poste, klaida dėl "lužinėjimų" buvo labai paprasta ir jeigu Volkas tikrai būtų norėjęs, būtų išspręndės, bet jam buvo px. Kaip ir tau dabar yra px, nes rašai vėjus.
  7. Man juokingi atrodo tokie žmonės, kurie sako, kad Invision blogas, o Volkas buvo Dievas... Kas atsimena LV startą, kai serveris dėl neaiškių priežasčių užstrigdavo ir baigdavosi funkcionavimas? Su Invision susirašėm per skype, nes aš žinojau sprendimą kaip tai ištaisyti ir tai buvo labai paprasta. Invision labai pergyveno dėl serverio, o Volkas visiškai nemąstė, nes jeigu būtų bent kiek pamąstęs tą klaidą būtų sutvarkęs. Jeigu ne Invision (su juo aš susipažinau vienam skriptinimo support'e kai jis jame buvo moderatorius), šitas serveris nebūtų startavęs, nes Volkas tikrai nebūtų išmąstęs ištaisyti klaidas, jam buvo PX. Vienintelė priežastis kodėl serveris startavo buvo Invision ir jo atsidavimas šiam serveriui. Volkas, gerai jis sedėjo prie modo, bet jam buvo px, jam svarbiausia buvo pinigai, o dėl pinigų galima padaryti daug ką, pvz.: sedėti prie pc visą parą. Ir kai tryse rašinėjomės per Skype ir sprendėm problemą, Volkas mode buvo pridarės tiek žioplų klaidų, kad buvo gaila Invision, kokį "skripterį" pasirinko, bet aišku, ne mano projektas - ne mano reikalas, padėjau su tuo dalyku ir sutvarkius mano akcentuotus dalykus serveris pradėjo funkcionuoti, o jeigu kas pamena, Volkas sakė, kad modifikacija buvo optimizuota 110%, bet kaip buvo iš tikrųjų?? VISIŠKAI NETAIP! Dažnas gali paskaičiuoti string masyvo simbolių kiekį, bet iki visiškos optimizacijos Volko šedevrui buvo toli. Todėl džiaukitės Invision ir jo atsidavimu. O ten kažkoks bebenčiukas su savo "LSG" berods tegul eina... Sorry už nerišlią kalbą, bet suprasti įmanoma (protingi supras - durni neskaitys), nes labai skubu. Dėkui už dėmesį. Bye Bye.
  8. Tau neveikia Map editorius? Jeigu taip, ar kėliai 0.3e objektus, nes kai kurie 0.3e objektai nėra palaikomi ant MTA ir, todėl crashina. Sprendimas, ieškotis kitų 0.3e objektų failų ir keltis iš naujo persirašius MTA.
  9. Smagiai buvo šiandien, ne mygtuką spaudė tie verksniai, kuriems premijos pasirodė mažos
×
×
  • Kurti naują...