Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lukas_Zviestras

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

9 Naujokas

Apie Lukas_Zviestras

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. Tai va. Vėl sugrįžau :D Gal kokį konkursiuką su pakvietimais? :D:D:D:D

  2. Aš galiu pasakyti, tą, kad visiškai nessitengei ieškodamas, suradai bet kokį puslapį ir paėmei kokius TOP 100 skins ir viskas. Nespausiu like, gal ir gražių yra, bet nespausiu like vien tik dėlto, kad nesistengei ieškodamas.
  3. Argumentuok savo pasisakymą ir atsiusk į a.ž. linka kur aš tarsi "kopijuoju". Pirma pasižiūrėk vardus nes aš į l*g.lt serverio forumą įkėlęs tokias pačias modifikacijas, bet mane ten užbanino ir persikėliau į šį serverį. Tavo atsakymas skaitosi kaip freepostas, nes kažkur i pievas nubludijai su tuo "ar gražu kopijuoti" mažuli. Nenervuok geriau tu manęs, nes čia mano modifikacijos ir aš jas ieškojau. Pridusk freeposteri tu, per dieną ~150 pranešimų, trenktas tu ir dar su fūra pervažiuotas.
  4. Maladec per skype visąlaiką atrašai, tik kartais per daug rimtą primeti.
  5. Pagalbos prašymo anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas_Zviestrs 2. Kokios pagalbos jums reikia: Na per šiuos bugus, rekordus pasibugino ne tik serveris, bet ir forumas, dingo daugiau nei 200pakvietimų. 3. Vaizdinė medžiaga (nebūtina) Čia buvo jau bugas.
  6. Žiūrėkit, gal žinot kodėl man dingo 200 pakvietimų?
  7. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Zviestrs * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip.
  8. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė? Lukas_Zviestras Kiek laiko žaidėte kitame serveryje? Apie 15dienu. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį? Na, tai isskirtinis projektas kuriame dar neesu žaidęs. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį Emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu. Jeigu esate užblokuotas tame serveryje iš kurio emigruojate turite pridėti nuotrauką ,kurį įrodo kad esate tikrai užblokuotas.
  9. -Daug įvairių skinų modifikacijų vienoje vietoje- -Čia kelsiu visas rastas ir man patinkančias skinų modifikacijas- -Kas dieną bus atnaujinama- -Jeigu patiko modifikacija ir kelias pasiemėte, nepagailėkite like'ų- -Čia yra mašinų modifikacijų pack'as http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/61483-pack-daug-ma%C5%A1in%C5%B3-modifikacij%C5%B3/&do=findComment&comment=643839 -
  10. -Daug įvairių mašinų modifikacijų vienoje vietoje- -Čia kelsiu visas rastas ir man patinkančias modifikacijas- -Kas dieną bus atnaujinama- -Jeigu patiko modifikacija ir kelias pasiemėte, nepagailėkite like'ų- -Čia yra skin' modifikacijų pack'as http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/61550-pack-daug-skin%C5%B3-modifikacij%C5%B3-lzviestrs/&do=findComment&comment=644345 -
×
×
  • Kurti naują...