Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ernioks_Hockey

Nariai
  • Pranešimai

    135
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

34 Pradedantis siekti tikslų

Apie Ernioks_Hockey

  • Rangas
    Bandantis pritapti
  • Gimtadienis
    1997.10.28

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    PREMIUM
  • Patirtis:
    120k
  • Pinigai:
    300000€
  • Tr. priemonės:
    Neturiu

Profilio informacija

  • Vieta:
    Rokiškis
  • Lytis:
    Vyras
  1. Duodu savo Balsa Furistams! Kodėl būtent jiems? O gi todėl kad jų darbas yra pats sunkiausias. Diena naktį važiuoti turi, akys visos išvarvėjusios bet tu vistiek važiuoji ir stengiesi kuo skubiau pristatyti krovinį. Taip pat vairuodamas fura turi būti 1000 kartų atidesnis nei su lengvaja mašina. Todėl skyriu jums balsą vyručiai.
  2. Gal galit kas nors numesti link iš kur atsisiuti windows 7 instaleri? Kad nereiktu nei usb, nei disko, nei Demontolls.. Kad atsisiuntus galmėtų iškarto instoliuoti? Nes Usb flass paliktas darbe, disku ntr.. O demonstolls neleidžia install pats žinai jai tau taip buvo..
  3. Sveiki, nesuprantu kas pasidarė mano pc, laikui bėgant vis kaž kokios nesamoningos lentutės atsiranda. O šiandien geriausia, dauguma programų neveikia... Bandau atidaryti ir torrentus, ir sa-mp ir kitas ir štai meta štai toki error. Gal galit padėti jį man sutvarkyti?? Žiūrėjau yotubėje bet nepadėjo ten per cmd kur tvarkimas... Gal ką nors pasiūlysit geriau, kaip sutvarkyti? Taip pat kaip atsisiunčiu kokia nors programa nauja, bandžiau Demontolls atsisiusti taip pat nepaleidžia mėto tokius pat eeror ant bet kokios programos.... Ką patarsit daryt? Yrodimai:
  4. Dėkui,labai norėčiau buti daininkų,bet nebeturiu tam laiko. Nes 2,3dienas pabunų namuosia ir vėl išvažiuojų.
  5. Anketa: 1. Jūsų tikras Vardas? Ernėstas 2. Jūsų pravardė? Paslaptis,kam reikia tas žino. 3. Kiek Jums metų? 16 4. Jūsų gyvenamoji šalis? Lietuva 5. Jūsų gyvenamas miestas? Rokiškis 6. Koks jūsų ūgis? 170 7. Koks jūsų svoris? 59kg 8. Jūsų hobis? Keliauti aplink pasaulį. 9. Jūsų zodiako ženklas? Skarpionas 10. Kokia šalį esate aplankę toliausiai? Prancūzija,Vokietija,Lenkija,Čėkija,Italija,Ispanija,Belgija,Liuksemburgą. 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Lankiau krepšinį. 12. Apibūdinkite save charakterį? Mėgstu bendravimą,išklausau visada kitų žmonių. Mėgstu tokius žmones,kurie pasako visą teisybe akyse. 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Patinka visos,išskyrūs Repas. (Šeip dauguma klausausi Rusiškos muzikos. 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Veiksmo,Kriminalyniai,siaubo. 15. Ar turite auginti gyvūną? Taip šunį Ryki. 16. Ar turite brolį / sesę? Taip. Turiu Brolį,ir sesę. (Bet jie kitos mamos.) 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Matematika,Kūno kulturą. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Pabaigtį mokslus,ir susituokti su Aurėlija. (Coco_Chanel) 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Draugiškus,linksmus,Protingus. Tokius kurie supranta juokavimą. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Pasikėlusių,melagių,kurie prašo paskolinti pinigų. Bei kurie labai lėti žmonės. 21. Ko siekiate serveryje? Manau nieko. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Žaidžių Pokerio. 23. Jūsų fotografija (-os)?
  6. Aš žaidžiu tiktai sa-mp ir Euro truck simulator 2 Bet nuo rytojaus pradėsiu žaisti euro truck simulator 2 multiplayer.
  7. Sveiki,taigi turėjau dauk laiko,tai nusprendžiau pradėti mepinti. Štai čia mano pirmasis darbas! Vetinam/Komentuojam! Šis darbas naudingas serveriję būtų tuom,kad mažiau būtų avarijų. Nes dabar šioje sankrižoje visada būna avarijos. PATIKO MAPP DARBAS? Pamik tada Patinka!
  8. O ko jus norit iš Dirėktorius,pavaduotojų,gaujų,teisėsaugos? Jaigu net Pagrindiniai administracijai viskas yra P*. Jau laukiu 5diena kad man pakeistu slaptažodi ant mano acc,ir nieko niekas neatrašo. Manau kad greitu laiku šis projėktas užsidaris. (Bent jau mano tokia nuomonė.)
  9. Man taip pat buvo šiandien,tiesiog insijungė 2gta. Taigi kaip išjungti abu gta? migame Ctr+alt+delete išmeta lentute,ir pasirenkame task manager! Tada susirandame gta.exe ir migame End task. Ir taip pat ant kito gta. Ir problėma išspresta. Padėjau?
  10. Super atnaujinimai. Taip ir toliau Britai,tiktai mažiau gerk ir viskas bus ok.
×
×
  • Kurti naują...