Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ledas_Competiv

Nariai
  • Pranešimai

    2.561
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    7

Ledas_Competiv paskutinį kartą laimėjo Liepa 7 2019

Ledas_Competiv turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

914 Žvaigždė

Apie Ledas_Competiv

  • Rangas
    ● Ledas ●
  • Gimtadienis
    1999.11.29

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    2 lygio
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Medikas
  • Patirtis:
    Pakankama
  • Pinigai:
    Loading
  • Tr. priemonės:
    Sandking

Kontaktai

  • Facebook:
    PM

Profilio informacija

  • Vieta:
    *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

26.570 profilio peržiūros
  1. @Einaras_Bmw o koks tikslas įverguoti tuos direktorius kai jie neturi jokios motyvacijos dėl projekto 'egzistencinės' būklės?

    Tu pats įsivaizduok turėti 30 on pastovių projekte su 8-iais darbais ir daryti veiklas su 3-2 darbuotojais ir net kartais sedėti serveryje kai tu vienintelis prisijunges iš darbo?

    Smagumo nėra. Pinigų išleidi nežmoniškai daug nes visi galvoja kad žmonės eina dirbti dėl pinigų, naujokai - taip, bet jie juos pasiima ir po savaites išeina. Tai tu ir kaifo neturi ir visus savo pinigus išleidi ir dar turi būti įverguotas praleisti tam tikrą laiką serveryje kuriame beje didžiausias įvykis yra /reidas ir /reidas2.

    Tu kaip DPi matai problemas tai ir spausk pagr. administraciją padaryti sisteminius sprendimus tokius kur būtų patenkintos visos pusės(darbų mažinimas, ekonomikos tobulinimas, naujokų integracija, darbų svarbumas). Galų gale būdavo taip kad komandoje būdavo žmonės kurie labai gerai pasirodydavo direktoriaus postuose(papildoma motyvacija), dabar žiūriu visus priima kas nori.  

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  6 daugiau
    2. San_James

      San_James

      Pražaist savaitgalį pz pz :D čia, kaip sky kažkada asilas buvo parašęs, kad nereikia pražaist adminams ir drk/pav savaitgalį, nors ir nereikdavo :D https://prnt.sc/ukns8m 

      Permečiau taisykles, valdžios aktyvumas ir dar kitas temas, bet neradau, kur yra parašytas aktyvumas, kiek reikia pražaisti. Tai reiškiasi, jog gali pražaist, kad ir 5min kokia ir tau tuomet nlb ir gali kažką sakyti, nes nu nėra taisyklėse parašyta, nors aišku inpistų atmazą, o, kad savaitgalį reik pražaist tai nh nh stumiat beleką.

    3. Swansas_Vergen

      Swansas_Vergen

      btw net ir daba einarelis aliako dauzo acipalaidoje pries mediku rinkimus 

    4. Linas_Svc
  2. Kas yra su šio projekto bendruomene jog viską nori susistemizuoti ir nelikti vietos kurti patiems žaidimams. Baikit kišti tuos visus /kurmanobirka ir panašiai, toks jausmas kad kiekvienam darbui norima tai padaryti, jau turi medikai, taksi, epi kažkada, mechanikai, kam dar įdėti į GP? Į VEIKSMO DARBĄ? KAM? Jeigu prastas direktorius ir nėra ką veikti tuomet keiskit direktorius, ir jie sukurs jums to veiksmo, man išviso direktoriaus rinkimas pagal taip kaip jis sugebėjo parašyti litanija yra juokingas. You may as well have finished the full name instead of using dick-short 'liber'. Aš už paįvarinimą bet aš prieš kad tas paįvarinimas atneštų daugiau naudos, kiekvienas darbas turi turėti balansa, nors LV darbai yra nesveikai išbalansuoti nu bet ką padarysi negadinkit situacijos dar labiau, aš už jog vietoj to sandėlio tie 5 kartai būtu tuo laivu ir duotų lygiai tokį patį atlygį išskyrus atlygį į seifą. Ar tu supranti kokius tu pinigus įmelži į ekonomiką? Čia yra paprastas abituriento ekonomikos lygio supratimas, kad nekiltų infliacija ribok pinigus kitaip bus Venesuela. 10on, po 15k, +100k, 250k, kas valandą 24*250k= 6mln per parą. Ir šeip, back to my first point, kam reikia sustemizuotų tokių durnų dalykų VEIKSMO darbe? Čia ne medikai kad sužeistąjį paimti... Prieš.
  3. AWP įdėtas į serverį, komanda nusprendžia jį padaryti nenaudojamu. Jeigu ant tiek buki esat ir nei viena pusė nesugeba išrushinti tai tokia ir 'komanda'. @Mode_Wtfkaip jautiesi kai būdamas admin prižiūrėtojas kiti sprendžia už tave kokias komandas adminams leisti naudoti? Klounai

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  25 daugiau
    2. Mode_Wtf

      Mode_Wtf

      Ajj pripratęs aš, jau nepirmas kartas kai už mane yra priimti sprendimai. 

    3. Ledas_Competiv
    4. Forsas_Asd

      Forsas_Asd

      Ledai ne tau pist prota cia atejus

  4. Sveikinu @Aurimas_Bosas, senai nusipelnytas įvertinimas

    1. Aurimas_Bosas

      Aurimas_Bosas

      Ačiū labai ❤️ 

  5. Aš turiu apie 550 priimtų užblokuotų aplikacijų už čytinimą, mažiau negu 5proc. iš jų buvo pranešti /cyt O kas tokiu atveju jeigu nėra prisijungusio komandos nario, arba visi prisijunge gali tik lban arba dar realistiškesnis scenarijus - visi priisjunge nežino kas yra čyteris ir nesugeba jo atskirti. O didinti komandos narių skaičių yra beprasmiška, pirktiniai adminai visada ir visados padarys daugiau darbo negu tie kurie yra komandoje, vien tik dėl įsisenėjusio įpročio - jeigu patekai į komandą daugiau neiko daryti nebereikia.
  6. Apšvieskit mane kas su tomis pasagomis čia buvo

    1. Jonas_Slash

      Jonas_Slash

      80 pasagų serve vienos lokacijos kaina 50 kreditų aišku gali ir be pirkimo ieškoti bet sunku, o už pasagas gavom atitinkamai kreditų , priklauso nuo to kiek buvai suradęs 10 ar 20 todėl tokia ir nepykanta Pgr. Administracijai , aišku kad bus taip.

    2. Hard_Bass

      Hard_Bass

      ,,Tradicinis'' LV bėgimas vistiek geriau buvo x)

    3. Andriuhha_Nike

      Andriuhha_Nike

      vienos pasagos kaina 50kreditu jei nori labai paprastai rast be pisimosi po 10valandu į dieną dėl pasagų. o gauni už viena pasaga va toki prizaGJLGgbM.png

  7. Sveikinimai, vistiek manau jog kažkoks ‘year in review’ galėjo būti, ir dar papildomas laiškas su metų tikslais (tikslas tanaujinti sistemas is not enough)
    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Super_Mario

      Super_Mario

      Pasol jie, kai norėjau neeme, o dabar neisiu 😂 per pavojingas aš jiems esu jau. Nebent jus einat visi, tai px tada gal. Tik va @Aurimas_Ehmmett truktų

    3. Ledas_Competiv

      Ledas_Competiv

      Nu jo, visiems eiti, tai tiek dyglą tiek superį girdėsiu dročinant naktimis xddd bus kaip viena kuopa ranka į ranka xdd

    4. Super_Mario

      Super_Mario

      Ble tylek Tu 😂 Taves neiims del dvynukų. Sekasi. O man bbz ar ims. Nors ir vasari gims. 

  8. sakykit ką norit bet bent jau spidometras ankščiau tai tikrai buvo dailesnis akiai negu dabartinis

    GrfHSY7.png

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Adidas_Ricka
    3. Ledas_Competiv

      Ledas_Competiv

      @Laurynas_Joma jeigu atvirai tai aš dar iki dabar nesuprantu dabartinio spidometro, dar ir nepagaunu ar tas žalias bar'as baterija rodo ar degalų likutį, o šitas tiesiog viską aiškiai duoda

    4. Laurynas_Joma

      Laurynas_Joma

      @Ledas_Competiv galima siūlyti, jog dabartinis spidometras būtų pakeistas, patobulintas. 

  9. Realiai tais laikais radistų direktorius buvo labai geras postas įrodyti save kitiems postams, na taip sakykim ' pirmas lieptelis', dabar kaip suprantu pirmas leiptelis nusirito iki nemokamo administratoriaus nes eina visi kas netingi. Ar reikia radistų dabar? Ne. turit 50online skaičių ir jūs norit dar vieno darbo, dabartinė skelbimų kontoros funkcija atlieka pagrindinį radistų darbą, o dėl žaidimų tai taip, aš irgi šiektike pasigedau, bet man atrodo administratoriai nesunkiai gali suorganizuoti tas pačias pinigų bombas on one-to-one basis, kas pirmas parašys, tam šansas sudalyvauti ir t.t., galima visko prigalvoti. Nu o čia prisiminimams: (geri laikai kai 1130€ buvo nemažai ) Prieš
×
×
  • Kurti naują...