Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Deivis_Vaikelis

Nariai
  • Pranešimai

    403
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Deivis_Vaikelis

  1. *Jūsų Vardas_Pavardė: Deivis_Vaikelis *Ar galėsite būti tuo metu serveryje?: Taip *Ar susipažinote su taisyklėmis?: Taip
  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Deivis_Vaikelis Ar susipažinote su taisyklėmis ir žadate jų laikytis?: Taip
  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Deivis_Vaikelis Kuo dirbate?: Tralistas Kiek krovinių atvežėte? 140 + 17 = 157 Kiek išdavėte baudų?: Kiek atnešėte dėžių?: Kiek pagydėte žaidėjų?: Kiek priėmėte iškvietimų?: Įrodymai: http://imgur.com/a/6aBph + http://imgur.com/a/m45DJ
  4. Jūsų Vardas_Pavardė: Deivis_Vaikelis Kokią transporto priemonę parduodate?: SANDKING Visa jos informacija: Vaizdinė medžiaga (BŪTINA): Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų transportą: 7,000,000€ Mainymai jus domina ? Kokie?: Taip į hotringą A su jūsų priemoka.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė: Deivis_Vaikelis Ar perskaitet taisyklės?: Taip Ar supratote kaip vyks pokerio turnyras?: Taip
  6. Visos įdėjos tikrai pukiai aprašytos ir apgalvotos. Dėl Los Santos Vagos bazes tikrai pritariu nes dabar bazei visokio nereikalingo šūdo prigrūsta. Tad esu už !
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deivis_Vaikelis Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Padidint salos tikimybė. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Retas atvėjis pamatyti žaidėjus kasant lobiu saloje ir ji yra išviso nenaudojama niekas beveik į ja neina nei ką, tai manyčia reiktu padidinti tikimybė dažniau iškasti lobius .
  8. Neįperki normalaus neto kad tu kurvą atvažiuok į Airija geriausiais netas su pingu belekokiu eina. Į Airiu serverius jungiuosi samp 11-20pingas į Lietuvos serverius jungiuosi 80-200pingas .
  9. Tai ką tu man siulai išvis nebelošti serverį kai gyvenu užsienį ir visi kas gyvena užsienį turi aukštus pingus tai jiems irgi siulai nebežaist serverį arba tik būti AFK zonoi ?
  10. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Deivis_Vaikelis V.I.P nario Vardas_Pavardė?: Deivis_Vaikelis Kodėl peikiate šį V.I.P narį?: čitas garantotai . Įrodymai: http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/154543-redas-sony-baned-deivis-vaikelis/&do=findComment&comment=1320473
  11. Px tas banas kai lagina ir nesvarbu kad man rodė kad tik 2 kulkas įšovė į mane . O tavo video rodo kitaip .
  12. Ehmmett'ai greičiau priimk Dyglą į SPD Drugzas kai ką įdomaus padarys : https://gyazo.com/77cba334ee760058a759d544016fd6cd

  13. Žiuriu stumimai prasidėda Grandai nešnekėk apie save *Myliu Las-Venturas.lt* kai žaidime pakampiais vaikčiodavai nes visi *Myliu Las-Venturas.lt* duhino tave o ne mane . O Sergio tiesiog laukim Invio arba Marčioko. Ir šiaip buvau leavines projekta ir gryžau tik neperseniausiai. Tai skrepliau atsigauk biški . Ir grandai tylėk *Myliu Las-Venturas.lt* varai ant manęs bet nors mano akys nėra žvairos . Pats akinius nešioji skreplius lapauzeris *Myliu Las-Venturas.lt* . Tai Sergio nebeprašyk draugeliu kad čia bazara įjungtu . Ir nepanikuok lauk ramiai Invio arba Marčioko atsakymo .
  14. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivis_Vaikelis 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Sergio_Llull 3. Administratoriaus nusižengimas: Įžeidimai viešai. Mažiau svaidykis tokiais žodžiais vyruti 4. Įrodymai (būtina):
  15. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivis_Vaikelis Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas): Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą: Siūlom. Mainymai jus domina ? Kokie? Ne . P.S CJ LAIKRODIS NĖRA PARDUODAMAS ! VISI KITI PARDUODAMI!
  16. Karoče norėjau 1200min vykdyti bet servas po restarto palužo *Myliu Las-Venturas.lt* :D tai reiks laukt kito savaitgalio :D

    1. Vairuotojas_Tomasis

      Vairuotojas_Tomasis

      aš irgi norėjau :DD

       

  17. Malonu susipažinti kažkada dirbęs pas mane firmoi kai dar buvau tralistu direktorius
  18. Saka ne erelis tai ko šokinėji kad tipo pakrautum visus .. Dar įkelk įrodymus už ką man vipą nuėmiai .
×
×
  • Kurti naują...