Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deividas_Ganjaman

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

8 Naujokas

Apie Deividas_Ganjaman

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Dingo 10k lt man pazek per logus uzvakar po atnaujinimo.

  2. Sveiki , Jums eina prisijungt prie servo? Man taj rodo You banned from this server . wtf?
  3. Šeip ta fotke man i kaiką primetą , Tokia merga kuri lb daug dažos ir špaklius jau trupėti pradeda
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:David 2. Kokios pagalbos jums reikia:Sveiki , kai jungiuosi i servery meta crash , kai y paprasta GTA meta errora , gta esu perases , kas galetu buti? 3. Vaizdinė medžiaga (nebūtina)
  5. Sveiki , Gal kas turit tokia programele kaip keybinderis , bet jis automatiskai raso , pvz irasai komanda , ir kas kiek sec ja reik rasyti.Jej atsiusit duosiu 10k ir rep..
  6. Sveiki visi , Kaip matot sioje fotkeja as reklameris , Photoshopas labai padejo , bet man neiasku kad ja padare? man rodos Edvis_Thurt nes jis man atsiunte ja , ir dar su reikalu , jam parasiau papeikima . jis man sita fotke atsiunte , nesutapimas? Pasiulykit ka man daryt dbr su sita fotke.
  7. tj ka zinau kodel atsiradau , susibugino kai isodinau tave i masina , erce mate kaip tu jau pradejai skustis kad palikau tave pagrobta man rods cia tu atmazini ne as , kelk ta savo video
  8. sitoj ft as jau mires , kol saude as rasiau /isodinti thurt , nusove ir parasiau , paskui susibugino palikau su klano skinu ir toj pacioj vietoj nors sekundes ejo , pasibaige sekundes nukele prie hp paskui jau viska pats zinai
×
×
  • Kurti naują...