Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Gabrius_Zac

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Gabrius_Zac

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Leninas_Civo 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Grinas_Rusas 3.Kodėl buvote užbanintas: Free star,nors nedėjau,+ šaudė į visus mediku antrankoj,ir + bana visam dėjo. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: Pildau už drauga.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė?Gabrius_Zac Kiek laiko žaidėte kitame serveryje?5menesius. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?Atsibodo žaisti ten,tai perėjau į čia. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu.Su nauju nick Gabrius_Zac Jeigu esate užblokuotas tame serveryje iš kurio emigruojate turite pridėti nuotrauką ,kurį įrodo kad esate tikrai užblokuotas.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė?Gabrius_Zac Kiek laiko žaidėte kitame serveryje?5menesius. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?Atsibodo žaisti ten,tai perėjau į čia. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, Užblokuotas serveryje,tad neina padaryti šių veiksmų. Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį Užblokuotas serveryje,tad neina padaryti šių veiksmų. Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu.Su nauju nick Gabrius_Zac Jeigu esate užblokuotas tame serveryje iš kurio emigruojate turite pridėti nuotrauką ,kurį įrodo kad esate tikrai užblokuotas.
×
×
  • Kurti naują...