Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Gr_Atsarginis

Nariai
  • Pranešimai

    199
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

91 Pažengęs

Apie Gr_Atsarginis

  • Rangas
    #Shwag▼

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. Būtų galima pasakyti kodėl ir iš kur tokią nesąmonę traukiai?
  2. Kodėl negaliu jo unjail? Aš nežinau kokį šudą jūs ten darėt, nesvarbu kad be uniformos - jis teisėsaugininkas. Rašyk darbo papeikimą, o ne jailink savą prote tu... Nevertas esi SPD vardo... Įrodymų kaip jis teisėsaugininkas manau nereik kelti (turiu jeigu reiks).
  3. Nop, nei vienos tavo užsimodintos modifikacijos (nei vienos) nemato kiti, tik tu pats.
  4. Sveiki, taigi radau vieną idomią modifikaciją kuria nusprendžiau pasidalinti ir su jumis - NEON LIGHTS. Kas nežino kas tai yra, tai yra lempos po mašina kaip per 2Fast2Furious filmą (gali būti įvairiausių spalvų) Įsirašymas labai paprastas : Visus failus sukeliat į CLEO ir viskas. Taip pat rasite ir Note kuriame bus mano paaiškinimas kaip pasikeisti spalvą, kaip įsijungti, kaip išjungti. Nuotrauka : http://www.gtainside.com/en/downloads/picr/2012-08/1343904793_gt.jpg Download link : http://www47.zippyshare.com/v/46490941/file.html Patiko? PATINKA P.S Pora mano darytų nuotraukų su spalvomis : http://imgur.com/a/2oD4y#0
  5. Katik prisipažinai su nuosava, dabar drąsiai tave galiu vadinti MELAGIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O dirbti draudžiama yra su nuosava, pats Administracijos prižiūrėtojas sakė jog draudžiama dirbi su nuosavomis mašinomis (o jis pats buvęs DPi ir nuo jo dar išlikusios teisėsaugos/mafijos bendrosios taisyklės). http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/82982-ftb-specialioji-federal%C5%B3-tarnyba/ Va tik šito būrio nariai gali dirbti su nuosavomis, jūs privalote su darbine!!! Vsio čia ginčytis galime iki vakaro, aš tiek laiko čia nesiruošiu praleisti. Savo visą nuomonę išdėščiau, nepatinka - eik į lauką nekimarinęs prie PC.
  6. Darbinį tr kurį tu atsivarei kai mane palikai (prisiminiau nuotrauką turiu) (jeigu labai gerai įsižiūrėsite tolyje pamatysite motorolerį apie kurį aš kalbu) :
  7. Vsio, neturi nuotraukos tu nedirbai Tu maziniesi tai ir aš taip darysiu kaip tu
  8. Kaip tu nematai motorolerio, taip aš nematau darbinės. Darbinę tu tik paskui atvežei iš kažkur, nežinau iš kur. Aš turiu įrodymus kaip tu dedi man už trukdymą dirbti, nors tavo nuotraukoje matosi tik kaip tave šaudau, nematau nei kad tu gaudytum nusikaltelį ir aš tau būčiau mašiną susprogdinęs, nei kad tu varai į narkus... Rodyk man nuotrauką kur parašyta jog narkotikai.
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Titas_Urbonas 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Martynas_Green 3.Už ką buvo skirtas banas: Situacija : važiavimo pgr.gatve. Jis varė su motoroleriu non-rp, mes susidūrėm jis pradėjo šaudyt, grįžęs atgal pradėjau jį šaudyti, jis dėjo stars už teisėsaugos užpuolimą, ginklų demonstravimą ir trukdymą teisėsaugos darbui, kas čia per darbas jeigu nebuvo jokio grobimo, šturmo, treniruotės, jis važinėjosi su motoroleriu... Čia joks ne darbas, čia laisvalaikis... 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  10. Filmavau ne iki pat mirties (yra dar vienas video, tikiuosi šito užteks)
  11. :DDD Prajuokinai, tavo mašiną vogia, o tu jį dar gaudysi ir įtarinėsi? :DDD Nesitikėjau jog jis toks ožys ir kaziolins, pripažins jog ne ant to užsirovė, bet ne, viską šiame serveryje išspręsti reik forume, juk kitaip nemokate, vien verkti, verkti ir verkti forume... Nekenčiu tokių žmonių kurie tik teršia šio serverio gerą užsitarnautą vardą.
  12. Sakai atsakyti nebūtina? O jeigu aš pateiksiu įrodymus kaip jis pradėjo daleiskime? Ką tada?
  13. Sveikinu su admin įspėjimais, į skundą turėjau 2H ar 24H atsakyti :***** http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/82595-peikiu-danielius-sony/&do=findComment&comment=808278
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Urbonas 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Sony 3. Administratoriaus nusižengimas: Neišsiaiškinęs iki galo situacijos vos parašė žmogus skundą (prieš 4 min) jis jau mane banina, nepalaukęs įrodymų, juos įmečiau. 4. Įrodymai (būtina):
  15. Pirma kartą girdžiu :| Naujokas arba pasikeitei nick, bet manau normalus čiuvs.
×
×
  • Kurti naują...