Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Barry_Thorne

Nariai
  • Pranešimai

    271
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

200 Pripažintas

Apie Barry_Thorne

  • Rangas
    Patyręs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    2 lygio
  • VIP:
    Bronzinis
  • Tr. priemonės:
    Infernus (5 LV), Sultan (6 LV), Sandking

Paskutiniai lankytojai

4.901 profilio peržiūros
  1. :D

    d74437b6c931a18a073f5057e3860eac553.jpg

    1. Deivis_Civo

      Deivis_Civo

      nu *Birbinu genį* kaskoke eskestrose laimejo su nevikusiu piesiniu wisko mates as jeu 

    2. Iam_Leesin
    3. Danny_Williams

      Danny_Williams

      @Edvis_Denreo barisai kur broli padėjai nusipelniai aukštesnes vietos 

  2. Piešinio nuotrauka: Pavaizdavau Invį (CJ) su 9 LV ženkleliu. Linkiu, kad Las-Venturas.LT gyvuotų dar daugybę metų ir nenustotų tobulėti! Kiek laiko piešėte, kokių sunkumų iškilo? Keletą dienų, po 2-3 valandas. Neiškilo. Papildomas komentaras: sw
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Barry_Thorne 2. Kaip sekėsi ir ar kilo kažkokių sunkumų?: Sklandžiai, nekilo. Pavaizduota Invis, įnešantis dovanas žaidėjams į Las Venturas miestą. 3. Jūsų darbo nuotrauka (maks. 1):
  4. @Max_Tosha sw, jei pernelyg neužsiėmęs gal galėtum atblokuoti? Prižiūrėtojas matyt pamiršo kas jam priklauso ir nesureikšmina, kad žaidėjams tenka laukti paromis ir kai kurių privilegijų galiojimo terminas eina, kurio niekas nekompensuos. 🙂
  5. Nepatepsi dabar jau, tegul tai bus pamoka sekančiam kartui, kai neįsitikinęs ką nors blokuosi.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Barry_Thorne 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Justin_Sobieski 3. Administratoriaus nusižengimas: Nepagrįstas blokavimas. Jeigu blokuoja, tai tegul ir atsako. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  7. 1. Jūsų slapyvardis: Barry_Thorne 2. Administratoriaus slapyvardis?: Justin_Sobieski 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas pildo (Zygimantas_Teip) 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Barry_Thorne2. Kaip sekėsi ir ar kilo kažkokių sunkumų?: Normaliai, nekilo.3. Jūsų darbo nuotrauka (maks. 1): Pavaizduota Invis (CJ) vadeliojantis elnius ir Tosha (Claude) mėtantis dovanas iš dovanų maišo žaidėjams.
  9. Piešinio nuotrauka: Kiek laiko piešėte, kokių sunkumų iškilo? Keletą valandų, jokių. Papildomas komentaras: Pavaizduota naujojo darbo transportas - Utility Van, verslo, klano, narkotikų paketo ir narkotikų krepšio pickupai, naujoko lagaminas.
  10. 1. Jūsų slapyvardis: Barry_Thorne2. Administratorius slapyvardis: Zveris_Rus3. Užblokavimo priežastis: Matosi vaizdinėje medžiagoje. Draudimą uždėt tokiems besmegeniams.4. Vaizdinė medžiaga:
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Barry_Thorne Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Pakelti namų su įkuriamu interjeru pardavinėjimo kainas Kodėl tai yra naudinga?: Visų pirma bus išvengta apgavysčių, nes tarkime susitariama parduoti už 3,500,000 €, kai maksimali pardavinėjimo kaina yra 3,000,000 € - pirkėjui tenka duoti likusius pinigus į rankas. Visų antra patogiau, namą kiti žaidėjai galės nupirkti už tenkinančią kainą esant pačiam atsijungus. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Pasiūlymas konkretus - pakelti namų su įkuriamu interjeru (visų) pardavinėjimo kainas. Iš viso yra 4 tipai namų su įkuriamu interjeru, per atnaujinimą buvo pakelta tik vieno tipo namų (tokio tipo 10 namų) pardavinėjimo kaina (iki 6,000,000 €), šiuo atveju tokio tipo namo (apačioje, nuotraukoje) pardavinėjimo kaina išliko tokia pati, kaip ir prieš atnaujinimą (iki 3,000,000 €).
  12. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Barry_Thorne Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas): Namas su įkuriamu interjeru (tokio tipo yra tik 2): Garažas, esantis netoli pagrindinės aikštės (/tplv): Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą: Siūlykite Mainymai jus domina ? Kokie?: Nedomina
  13. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Barry_Thorne Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas): Kampanija „Emerald Isle“, 333 €/20 min. verslas: Namas su įkuriamu interjeru: Garažas, esantis netoli pagrindinės aikštės (/tplv): Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą: Siūlykite Mainymai jus domina ? Kokie?: Nedomina
×
×
  • Kurti naują...