Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Matt_Watson

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

37 Pradedantis siekti tikslų

Apie Matt_Watson

  • Rangas
    Narys
  1. Gera modifikacija jaučiu, kad FPS nedaug rija, nes kompas tai lievas, o kada įkelsi atsisiuntimą?
  2. Surinkus visada po penkis reputacijos taškus bus atnaujinimas. Avatarai [0.0.1]
  3. Nežinau pabandyk pasižiūrėt. Manau turėtu, bet biškį lagins.
  4. ClickClack's ENB V1 Žiauriai gražus enb, bet gaila kad mano kompui nepaveža, bet daug kas giria, kad gražus. http://www.mediafire.com/download/4drt22sgxscum4p/Finished+Enb.7z Huge Texturepack by Squishy Siūlyčiau šitas teksturas man yra tikrai gražios ir daug kas jas naudoja. http://www.mediafire.com/download/o5tq5i28480me7w/Texturepack+by+Squishy.rar Ir atsisiusk šitą, kad medžiai nebūtų balti : http://www.mediafire.com/download/xeykg21p6xk76zu/to+data+-+maps+-+generic.rar
  5. Pas mane visi SPARK modai tai nenorsi išimti nu jeigu padėsit sumažinti lagą būsiu žiauriai dėkingas, bet nesuprantu viskas veikė normaliai vakar ir šnd ryte, o dabar jau lagina.
  6. SAMP kai serveryje žaidžiu. Bėje vienas žmogus sakė, kad settings nusistatyt. Gal galit pasakyti arba numęsti nuoroda settings ten lievesnius tokius nusistatyt na tiesiog mano kompas 2gb ram ir 1gb vaizduškė tai nieko čia gero, bet tiesiog numęskit settngs kaip viską nusistatyt. Jeigu veiks duosiu rep limitą.
  7. Sveiki taigi prireikė jūsų pagalbos. Vakar ir šiandien ryte žaidžiau su tais modais kokiais dabar žaidžius vakar ir šiandien ryte buvo viskas normaliai be lagų beveik, o dabar persirašiau gta san andreas ten pratryniau biškį ir dabar lagina labai. Gal galit padėti kaip sumažinti lagą būčiau žiauriai dėkingas plius duočiau rep limitą forume.
  8. Šitą, bet man reikia tos versijos kur vaizdo įraše.
  9. Sveiki taigi radau gerą dainą, bet pavadinimo dainos niekaip neišgaunu. Taigi kas ras dainą bus atsiliginta reputacijos limitu. Vaizdo įrašas kuriame groja daina
  10. Gal galėtum duoti savo ENB jei gali numęsk į AŽ.
  11. Tiesą sakai, kad gali būt nuo vandens gali šiaip per naujo perrašyti ENB ir maš veiks.
  12. PC duomenys tokie : FPS negaliu pasakyt koks, bet nuotrauką iš žaidimo čia vandenys tokie nuo SUMMER EDTION ENB
  13. Ir man taip būna kai įsirašau. Tiesiog paprašiau vieno žmogaus, kad išliptu iš mašinos jis išlipo ir atsistatė normaliai.
×
×
  • Kurti naują...