Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Freenas_Ozonee

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

9 Naujokas

Apie Freenas_Ozonee

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1998.07.19

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. Labai gražūs avatarai, galėtu būti didesnis pasirinkimas. Bet spaudžiu " LIKE " !
  2. Labai gražūs avatarai, pasiskolinsiu vieną ir panaudosiu.
  3. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mokinys_Tomas *Maksimali kaina kuri jus tenkintu : iki 200.000LT *Kitos savybės : Siūlykit bet kokį verslą.
  4. Morreti, pagirsiu tave, man tai labai gražūs tie avatarai,
  5. Sveiki, Aš apie Terry esu labai geros nupmpnės apie tave. Ji tokia: Tu esi labai geras žmogus, visa laika padedi kai kas nutinka. Tu labai puikiai renkiesi savo RC komandą. Tu visalaika žiauriai gerai sutari su kolegomis, aš asmeniškai taves nesu mane pįksyančio ant darbuotojo ar draugo. Štai mano toke neilga nuomonė apie tave Terry, ir tikiuosi, kad ilgai dar ižbūsi savo poste. <3
  6. Labas vakaras visiems, Man irgi labai malonu ir džiugu, kad čia yra tiek daug Klaipėdiečių. ( galėsim susitikti jeigu norėsi - ( it ).
  7. Anketa: 1. Jūsų tikras Vardas? Deividas 2. Jūsų pravardė? Stralkauskas 3. Kiek jūms metų? 15 metų. 4. Jūsų gyvenamojį šalis? Lietuva 5. Jūsų gyvenamas miestas? Klaipėda 6. Koks jūsų ūgis? 183 centimetrų. 7. Koks jūsų svoris? 68 kilogramai. 8. Jūsų hobis? Sportuoti 9. Jūsų zodiako ženklas? Vėžys 10. Kokia šalį esate aplanke toliausiai? Kazakhstan. 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Sporto sale "Apelsinas " . 12. Apibūdinkite save charakterį? Esu linksmas, draugiskas, drąsus. Mėgstu isišokti prieš mokytojus. Esu geras vaikis. 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Rap'as 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Komedijos. 15. Ar turite auginti gyvūną? Taip, turiu " Siamo " katinas , jo vardas yra Tigras. 16. Ar turite brolį / sesę? Vienturtis esu. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Informatika. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Gauti aukštąji išsilavinimą ir gauti gerą darbą. 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Kurie yra linksmi, draugiški ir kurie sako tiesa tau į akis. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės):Kurie tave apšneka, tau už akių. 21. Ko siekiate serveryje? Pakolkas bent jau pavaduotojo. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Dirbu darba ir keliuosi ranga. Ir stengiuosi padėti kolegoms. 23. Jūsų fotografija (-os)? http://www.part.lt/perziura/81d9d8f501274361aa4745dd8dacdc02858.jpeg
  8. 1. Vardas_Pavardė žaidime: Mokinys'Tomas 2. Modifikacijos pavyzdinė nuotrauka [NEBŪTINA]: Atsisiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/uvb2cgseju5814p/The-Ballas-Gang-Sborka-by-Alberto-Cerezo.rar 3. Kiek LIKE atsiskaitysi?: +R3P , jeigu grazus skinai .
×
×
  • Kurti naują...