Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Trinkit_Šitą

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

Apie Trinkit_Šitą

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1. Vardas_Pavardė Jason_Brawo 2. Ar tikrai paspaudėte? ( Viską aš matau) Nu. 3. Kur išleistite pinigus? Ka žn, dar reikia juos gaut.
  2. Sveikas, jei gali padaryk man 1 ir 2 hud'ą, noriu pažiūrėti kuris labiau tiks Skype: koks.pisals Atsilyginsiu limit'u REP ir 5k serverio valiuta.
  3. Anketa : Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ?: Jason_Brawo Jūsų gimimo mėnuo ir diena ?: Birželio 05.
  4. Anketos šablonas: * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jason_Brawo * Jums reikiama pagalba: Reikia, kad jūs numestumėte interneto driverius. Aš mažaug žinau tokią svetainę, per kurią galima mano visus pc driverius parsisiųsti, tačiau nežinau kurį ten siųsti. Svetainė: http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=F3E&os=24 Modelis Pc: Asus f3e. Windows xp. Tai va, man reikia tokios pagalbos, kad jūs jei žinote iš kur parsisiųsti driverius mano pc, numeskit link'ą, arba jei aš esu teisus, tai kur numečiau link'ą, kurį man reikia siųstis?
  5. Dėkui tau, reiks pabandyt. Šita žinau, dėkui tau, reiks pabandyt. Turiu, tačiau neveikia ji man. Reik atnaujinti.
  6. Sveiki, reiktu kokios antivirusines praskenuot savo medinį pc, nes kai tik perrašė win, jokių lagų nebuvo ant samp ir kitur, o dabar pradėjo laginti, bet dar pakenčiamai (turbūt koki failiuką parsisiunčiau netokį) Taigi, rašykit savo turimas/patariamas/ar gerai skanuojančias nemokamas antivirusines čia. (Būčiau žiauriai dėkingas)
  7. Jo, man ir kažkada taip buvo, kad su betkokiu kitu nick galiu prisijungt, o su savo negaliu, bet su laiku susitvarkė.
  8. Gal ta sistema buginasi ar kas?? Juk rankose turejau 40 kulku, kai iššaudžiau į tą žmogų paliko 20.. WTF?
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jason_Brawo 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: James_Malboro 3.Kodėl buvote užbanintas: Čytinimas, nors čytu neturiu.. Kai iškart gavau baną, nufotkinau, ir norėčiau to James paklaust, kur tu matai s0beitą? 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. Jack_Franklin; John_Franklin; Garazhe_Nerukoma; Kent_Brokman; Carl_Fabbio Joe_Smith Power_Off
  11. O man toks prikolas buvo, kad krč vis prašė atnaujint versiją (žinau kad ne pagal temą) į ten naujesne, tai paspaudžiau, palaukiau kokias 2h. Pasidare restart'ą kompas, o kai isijungiau,jokių mano buvusių dokumentų nebebuvo. Va todėl aš ir nemėgstu windows 8.
  12. Nesu daug bendraves, bet sprendžiant iš kiek parašei pranešimų, ir kiek esi praleides serveryje laiko, manau esi šaunus las-venturas.lt žaidėjas.
  13. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jason_Brawo Administratoriaus Vardas_Pavardė: Max_Tosha Kodėl giriate šį administratorių: Tikrai geras administratorius, vertas savo vietos šiame poste. Tikrai draugiškas, niekada neatsisakys tau padėti, sąžiningas, pataria geriausiais komentarais.
×
×
  • Kurti naują...