Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Gabriele_Valaviciute

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

18 Naujokas

Apie Gabriele_Valaviciute

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Labas, mėgstu. Uniformos ne mūsų, buvo šventė kaškokia nebepamenu kokia, tai turėjom visos tokia nesamone apsirengt Labas, ačiū, taip..
  2. Man irgi Labas, man irgi. Ačiū. Pričiom tas vaikinas čia? Turbūt neesi turėjas panelės su kurią draugautum 2 metus, nežinau kaip jis jaučias kai mato tokius žodžius, bet tikiu kad nesmagiai. Na aišku, kai esi mylimas tik šeimoje, o draugai tik tam kad pasinaudot, suprantama jog visus imi nekest.
  3. Sėdžiu pas vaikina (John_Cassual) ir jis tiesiog prašo parašyt čia prisistatymą, tai va ir parašiau.. 1. Jūsų tikras Vardas? Gabriele 2. Jūsų pravardė? Gabrytė (John'C taip praminė ) 3. Kiek jūms metų? 15 4. Jūsų gyvenamojį šalis? Lietuva. 5. Jūsų gyvenamas miestas? Naujoji Akmene 6. Koks jūsų ūgis? Nepamenu tiksliai, seniai matavausi. 7. Koks jūsų svoris? Paskutiniu metu buvo ~ 44kg 8. Jūsų hobis? Būti kieme su draugėmis ir daryti nesamonės . Arba tiesiog pasidžiaugti akimirkomis su vaikinu.. 9. Jūsų zodiako ženklas? Mergelė 10. Kokia šalį esate aplanke toliausiai? Ispanija 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Domiuosi gimnastiką 12. Apibūdinkite save charakterį? Esu draugišką miela, mėgstanti bendrauti ir nebijanti viešai išsakyti savo nuomone. 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Rap. 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Komedija - Fantastiniai 15. Ar turite auginti gyvūną? Taip, šuni. 16. Ar turite brolį / sesę? Ne. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Anglų 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Gyventi taip kad nesigailėčiau. 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Draugiškus, panašius į mane, mokančius užjausti. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Haterius, nevėkšlas. 21. Ko siekiate serveryje? Visko ko tik įmanoma, geraja prasme. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Žaidžiu. 23. Jūsų fotografija (-os)?
×
×
  • Kurti naują...