Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Gytis_Nor

Nariai
  • Pranešimai

    155
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

102 Pripažintas

Apie Gytis_Nor

  • Rangas
    Apsipratęs
  • Gimtadienis
    1999.03.03

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Ginklų prekeivis
  • Patirtis:
    75k
  • Pinigai:
    200k
  • Tr. priemonės:
    NRG, Sultan

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. Ką čia svaigsti? Aš šaudyt? Nuotraukos nieko neįrodo. P.S. Tu sukčiavai, todėl į tave visi šaudė.
  2. Gerai dėkui visiems už nuomones, pabandysiu pakurti kokią dieną kitą seriją
  3. As rasiau ne tau, o Dauman_Tel ir Panda_Spec kurie vaziavo sandkinge. Jie vos neapverte mano buleto. Manau tai normali zmogaus reakcija. Ir isvis priciom cia tas VIPas? Nenaudojau jokiu VIP komandu. Jeigu tau cia tokia beda rasyk i skundus gausiu 30min mute. Su Vip ar be jo vistiek taip galejau padaryt, tad ne sitoje skiltyje verki.
  4. Neatbanins nes čigonas esi. O vien dėl tų laikraščių tai tikrai nebanins.
  5. Bet man atrodo kad tu sukurei sita laikrasti tik tam, kad tave atbanintu
  6. Bandziau nepadejo. Nu perkuriau per naujo visa Del jusu nuomoniu.
  7. Kodel nezinot? Nesamone kažkokia. Valandą vargau kol padariau o dabar sitaip susibugino... Nu ką jei darom tai iki galo.
  8. Dekui už nuomones. Tik noriu paklaust ar man čia vienam susibugino? Rodo komandas visas
  9. Sveiki, cia mano pirmasis laikrastukas, tad per daug nesmerkit . Kurdamas nieko nenorėjau įžeisti. Labiausiai kurti padejo Valteris_Kuze ir Nizuke_Uchiha. Komentaruose ivertinkite, jeigu patiko +rep . Taigi pradedame... Gaisrininkai darbo metu žvejoja, jie sako, kad jiems nemokami atlyginimai. Taigi civiliai kenčia nuo gaisrų. Miestą kankina krizė. Daugėja savižudžių skaičius. Jie šokinėja nuo tilto, manydami, kad skris į dangų ir pateks pas Dievą. Manoma, kad jiems šitokių istorijų pripasakojo Rytis_Klemka. Rytis šių gandų nekomentuoja. Benamiai varomi iš miesto, kad neterštų miesto vardo. Jiems nebėra kur dėtis, tad tenka glaustis lūšnose. Sklinda gandai, kad benamiai žada sukilimą. Jiems vadovaus "Ubagų Karalius Matt_Draw" Vyriausybė buvo niokojama vieno benamio sukilėlio. Jo tapatybė neatskleista. Tačiau armija, kuriai vadovavo Lionel_Messi sėkmingai numalšino sukilėlį. Krizės padariniai aiškiai matosi. Bendzino kainos taip užkilo, kad civiliai jo nebeįperka. Tad daugumai mašinas tenka stumtis. Prie kavinukės "Balandėlis" buvo užfiksuotas dar vienas sukilėlis. Jis trankė mašiną, kuri priklausė Lionel_Messi. Manoma, kad jis norėjo atkeršyti už savo draugo-sukilėlio sugavimą. Benamis nesugautas. Lionel_Messi tvirtina, kad yra labai nustebintas šitokiu benamio poelgiu. Vasario 9-osios naktį, Valteris_Kuze nesuvaldė savo mašinos ir įsitrenkė į naujutėlį Sultaną. Valteris tvirtina, kad buvo labai tamsu ir jis negalėjo pamatyti Sultano. Jis taip pat labai apgailestauja dėl šio įvykio ir tvirtina, kad tai nebepasikartos, tačiau Sultano vairuotojas Phill_Mayer nenori atleisti Kuzei. Valteris neturi pinigų sumokėti už padarytą žalą, tad manoma, kad jis bus išvarytas iš miesto. Vasario 8-osios naktį buvo stipriai sužalotas miesto meras. Manoma, kad jis turėjo ryšių su GP. GP darbuotojas Ernis_Stifleris dėl nežinomų priežasčių trenkė merui į veidą, nuvežė į apleistą fermą ir šovęs merui į pilvą, nuvažiavo. Smulkesnes detales tiria Donatas_Sabalynas. Kartingų nuomos direktorius teigia, kad kartingų niekas nesinuomavo jau nuo Caro laikų. Direktorius labai tuo pasipiktinęs ir nežino kaip pritraukti daugiau klientu. Groove Street siaučia mieste, šitaip norėdami išreikšti savo nepasitenkinimą valdžia. Lyderis teigia, kad kol jiems vyriausybė nepradės mokėti pašalpų, tol jie puldinės civilius. Meras po įvykio su Erniu_Stifleriu ir dėl GS siautimo mieste pasisamdė asmens sargybinį Mindaugą_Bru iš mokesčių mokėtojų pinigų. GP darbuotojas Nizuke_Uchiha nepasitenkinęs Luko_Fantos darbu pavaduotojo kėdėje išgrafitino visą sieną užrašu "NUVERSKIME FANTĄ" Šiuo metu parduodamos transporto priemonės : Ivyko "Bazaro Battle" tarp Lionel_Messio ir Elvino_Nike. Elvinas_Nike Lionel_Messi Taigi tiek sikart Komentuojam... Rasykit komantaruose ar verta kurti toliau?
  10. O ir as cia esu Saukiau "Cigonas rasyt reikejo" Bet laikrasti tai geras
  11. * 1. Vardas_Pavardė ? Gytis Nor 2. Sutinkate su taisyklėmis ? Taip 3. Ar tikrai dalyvausite ? Taip 4. Jūsų mašinos pavadinimas ? Infernus *
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Nor 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Nick_Bosh 3. Administratoriaus nusižengimas: Freemute. Klausti ar tau viskas gerai nera izeidimas. Jeigu as buciau sakes tu nevisprotis ar pan tai cia izedimas. Bet klausimas nera izeidimas. Esu dalyvaves teisme (kaip ziurovas) ir 100% galiu teigti kad toks pasakymas nera izeidimas. Nes buvo pavartotas ne vienas toks pasakymas. 4. Įrodymai (būtina):
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Nor 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Nick_Bosh 3. Administratoriaus nusižengimas: Atvaziavau i drift eventa ir susaude masina. 4. Įrodymai (būtina):
×
×
  • Kurti naują...