Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Saulius_Alimanas

Nariai
  • Pranešimai

    107
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Saulius_Alimanas

  1. Sveikas, linkiu sėkmės geriausiame projekte!!! Jei reikės pagalbos rašyk į forumo AŽ arba žaidime.
  2. Kas geriau rc ar tralistai?
  3. Ar galima pardavinėti versla pirkta už tikrus lt?
  4. Ačiu už nuomone, tiesa jie pagreitina žaidima, bet taksistai neturi darbo, ir teleportais daug kas piknaudžiauja... Šiaip žaidžiau prieš ateinant į šį projekta kitame serveryje, (jo pavadinimo neminėsiu, bet ten žaidžia irgi vakarais virš 200 žaodėjų) kuriame nėra teleportu, tame serveryje taksistai turi darbo į vales ir niekas nesiskundė, kad nėra teleportu, nes tame projekte tai įprasta.
  5. Sveiki noriu sužinoti ar jums reikalingi serveryje teleportai? (Bent jau man galėtu jų išvis nebūti arba palikti tik koki viena)Tikiuosi į mūsų nuomone atsižvelgs Britas su Inviu. A- Taip reikalingi, nereiki nieko keisti. B- Nereikia tiek daug galėtu palikti tik /tplv C- Nereikia tiek daug galėtu palikti tik /tpdarbas D- Nereikia išvis.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Saulius_Alimanas Administratoriaus Vardas_Pavardė: Ignas_Original Kodėl giriate šį administratorių: Šis puikus žmogus man padėjo sunkiu momentu, aciu jam.
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saulius_Alimanas 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Edvinas_Fabta 3. Administratoriaus nusižengimas: Netikiu,kad mano papeikimą patvirtinsi,nes kvailai padariau kad ss nepadariau, bet noriu jus pranešti apie šį žaidėją, Jis viešai paskelbė, kad ieško naujam klanui pavaduotojo. Aš manau kodėl, ne. Nuvykau jis pradėjo sakyti,kad neturi pinigų, ir negali parengti gaujjos būstinės, as sakau galiu duoti 40k (beto tai buvo mano paskutiniai pinigai), jis sutiko, Daviau tuos 40k, O, jis nesiruoše daryti klano, tik nuo manes bėga, sakau jem tada jei nekuriam atiduok lt, jis nesutinka, sako tipo jei ką pasakys, kad lt gavo iš algos. Taigi nemanau, kad jūs nubausite jį, nes neturiu įrodimų, bet noriu perspėti apie šį žaidėja, kad būtumėte su juo atsargesni. Ačiu Ignas_Original kuris davė 10k, kad atsitiesčiau. 4. Įrodymai (būtina): Dėja neturiu.
  8. As suprantu bet pažiurėk visiem adminam yra kiek kainuoje žinute o 1lvl nera.
  9. Kiek kainuoja 1lvl admin žinute?
  10. Nu prieš kokias 2sav padėjai buvai admin. Nu gal vip buvai kaip naujokas buvau gal susimaišiau.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Saulius_Alimanas Administratoriaus Vardas_Pavardė:Math_Weed Kodėl giriate šį administratorių:Šis žmogus man labai daug padėjo kai buvau katik pradėjes žaisti. +r3p Math_Weed.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė? Saulius_Alimanas Kiek laiko žaidėte kitame serveryje? 3 mėn. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį? Nusibodo senas serveris ir iš forumo ir keliu praleistų minučiu šiame serveryje supratau, kad tai rimtas projektas. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info http://www.part.lt/perziura/09e4c37a07bd57688f2de7178e3f7243813.bmp Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, http://www.part.lt/perziura/3283010b8064666a61232e3cdc9551a7874.bmp Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį http://www.part.lt/perziura/7fa02dd3a5d818a925b4753af2c3cc8b121.bmp Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu. Nekeisiu nick. Jeigu esate užblokuotas tame serveryje iš kurio emigruojate turite pridėti nuotrauką ,kurį įrodo kad esate tikrai užblokuotas. Nebuvau užblokuotas.
×
×
  • Kurti naują...