Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tadas_ChillAtsarga

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

19 Naujokas

Apie Tadas_ChillAtsarga

  • Rangas
    Narys

Paskutiniai lankytojai

792 profilio peržiūros
  1. 1. Papeikimas atmestas. 2. /prietr yra galimas naudoti, nes tr priemonė yra toli nuo bazės, ji net nesimato nuo sandking'o. 3. Jeigu ne /prietr nebūtų išlaike? Bazėje jūsų buvo dar 2-3 mūsiškiai, taip pat matėsi Pablo_Sidorov prie vartų.
  2. Kur tu *Myliu Las-Venturas.lt* matai ižeidimą? Ozis vardas yra, tave pavadino " Ozi " Tai *Myliu Las-Venturas.lt* jį mutint?
  3. pzdc laggeri tu, tu nematai kaip tu žiūri į visai kitą tašką ir šauni tiksliai į jį?
  4. Video geras, tik tiesiog galėjai cleo modą išsitrint kur rodo tiksliai kiek gyvybių turiu, nes užgožia vaizdą dešiniajame kampe
  5. Bugas? Messiui tinka, tu čytini Britui taip pat tinka - Tu ČYTINI
  6. Aš privalėjau taisytis, nes aš filmavau, kai tu čytinai. Nebūčiau taisęsis, nebūčiau surinkęs įrodymų, kad tu čytas.. Tikiuosi Barkauskai suprasi..
  7. Ožy, čia tau. 1. Yra TeamSpeak3 programa 2. Čia nieko nesimato 3. Čia tau Daedo https://www.youtube.com/watch?v=QZSFt6sHobc
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadas_Chill 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Nesupratau, važiavau su sandking ir miriau atsiradau ligoninėje ir gavau iš lempos baną už speedhacką 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. Jūsų Vardas_Pavardė: Tadas_Chill Žmogaus kuris paliko mūsų serveri Vardas_Pavardė: Coco_Chanel Kaip manote kodėl jis paliko mūsų serveri: Uždūchino
  10. Ir prašau Britai, neignorink šios temos ir įkelk įrodymus ar bent pasakyk už ką... 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadas_Chill 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Deividas_Britas 3.Kodėl buvote užbanintas: Nesupratau visiškai, sekiojau Britą ir staiga užbanino už Čytinimą :| 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...