Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Gytis_Norisas

Nariai
  • Pranešimai

    100
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Gytis_Norisas

  1. Nu pasiskaičiuok. Per parą ateina 576litai, be papildomų, tai tu nori pasakyti, kad žmonės kasdien pilasi degalų už 14k?? Čia galima bausti už apgaudinėjimą. Įmesk foto.
  2. Ne, tu sutojai aš pradėjau rašyti išlipkite, bet nespėjau nes tu pradėjai važiuoti ir padarei /tpdarbas
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Nor 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: John_Kennedy 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Vip komandos bėgant nuo policijos 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Nor 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Nigga_Brother 3. Administratoriaus nusižengimas: Healinimasis per eventą 4. Įrodymai (būtina):
  5. Lauk Toshos nuomonės nebeverkęs čia. Atims adminą atims, neverksiu taip kaip tu žliumbi dėl surakinimo.
  6. Manęs nedomina tavo norai, pretenzijos ir jausmai. Beprasmis pranešimas
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Gytis_Nor 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Colin_WHite 3.Už ką buvo skirtas banas: Šaudymas nuo stogų 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Nor 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Arnis_Brigada 3. Administratoriaus nusižengimas: Šaudymas į civilius + free mute 4. Įrodymai (būtina):
  9. Vaikas yra traktuojama kaip įžeidimas, jeigu tu įsižeidi. Sėkmės
  10. Keliam daugiau, uz tiek paprasta nama tik gali nusipirkti...
  11. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Gytis_Nor *Informacija apie šį nekilnojamą turtą : Gražus, erdvus vidus, šalia rezidencijos, kaimynas - Math_Weed *Nuotraukos arba vaizdo įrašas : *Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą : Siūlom * Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) Ne
  12. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Gytis_Nor 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Leon_Next 3.Už ką buvo skirtas banas: Traiškė visus su malūnsparniu ir tai nebe pirmas kartas 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  13. Adminai ne medikai - sulaužei taisyklę ir daviau mute. Parodyk kur parašyta, kad kai medikams treniruotė, gali prašyti adminu pahelint.
  14. Tai nėra beprasmis pranešimas, nes jis taip pat buvo evento rengėjas.
×
×
  • Kurti naują...