Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Marcius_Sullivan

Nariai
  • Pranešimai

    431
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Marcius_Sullivan paskutinį kartą laimėjo Gegužė 6 2018

Marcius_Sullivan turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

267 Žmogus užsitarnavęs pagarbą

5 sekėjų

Apie Marcius_Sullivan

  • Rangas
    ♣♣♣
  • Gimtadienis
    2000.10.20

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Šilalė
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

8.362 profilio peržiūros
  1. kaip vadinas tas page kur gali rasti hud.txd įvairiausius failus nuotraukų tipu?

  2. Sveikinimai naujajam mechanikų firmos direktoriui. Manau, kad šis pasirinkimas pasiteisins su kaupu.
  3. gal kas draugai zinot gabaliuka rusiska, kur buvo seniau labai populiarus ir ten jo sunus jaunas ant scenos padainavo :D jeigu neklystu ten BASTA buvo, bet tiksliai nzn

  4. Sveikinimai naujajam direktoriui, sėkmės pareigose, laikas atgaivinti GP.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje (būtina): Marcius_Sullivan. Darbo dydis? (būtina): 1170x250 jeigu neklystu, toks yra šio forumo coveri`o dydis (jeigu kas patikrink dar). Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ? (būtina): Forumo cover. STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Dešiniam šone būtų puiku, kad parašytum Marcius Sullivan ir po slapyvardžiu uždėk subtekstą German Shepherd Lover... Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Nepersistenk su efektais, būtų puiku, kad tekstą priderintum prie fono. Ar paspaudėte LIKE mygtuką ant temos?: Taip, paspaudžiau.
  6. Nu nepasakyčiau, kad čia avatarai, čia tiesiog nuotraukos. Avatarų dydžiai dažniausiai būna 150x150/200x200/250x250.
  7. Nu nebūtų Britas jei nuotaikos nepakeltų. Tikiuosi ilgai ir laimingai gyvensite.
  8. Sveikutis. Geras slapyvardis, I like it. Ne, o šiaip tai sėkmės serveryje, prireikus pagalbos - papiešk, tikrai padėsiu.
  9. Niekada neturėjau nieko blogo prieš tave, visad buvai bendraujanti persona, nei pykčių buvo ar ko, visad gerai sutardavom nors ir tiek tebendraujam. Labai džiaugiuosi, kad gavai pareigas ir padėsi išvalyti serverį nuo čyterių. Puikus pasirinkimas iš Toshos pusės, sveikinimai seniuk. ✌️
  10. Gan neblogas sumanymas praskaidrinti dieną serverio žaidėjams. Būtų smagu, kad sukurtum klaną bei užsiimtum juo, nes jau iš seniau teko pabūvoti tokiuose klanuose (ne šiame serveryje), tad tai puikus laiko praleidimas. Žaidėjams manau būtų buvę smagiau jeigu būtum pasiūlęs palenktyniauti iš pinigų sugalvojus kokią nors trasą. Sėkmės jeigu dar žadi kažką panašaus organizuoti.
  11. Sveikas. Pilnai sutinku, kad kai kurios serverio sistemos priverčia išsižioti, bet yra daugiau sistemų kurios mane nustebino negu tavo išvardintos. Turim tokį patį sutapimą, abu karjerą pradėjom nuo Mechanikų firmos direktoriaus kėdės. Būtų puiku, kad prikeltum savo laikraštį, nes tavo laikraštis išsiskirdavo puikiu dizainu ir nemaža dalis naujienų būdavo susijusi su serveryje tikrai vykstančiais dalykais, o ne išgalvotais. Sėkmės tolimesnėje ateityje.
×
×
  • Kurti naują...