Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Royal_Gangsta

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

167 Pripažintas

Apie Royal_Gangsta

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.397 profilio peržiūros
  1. Sakau.. Ibistvaju medelis kaip keista.. O.o Turbut helovynas dar nesibaige, serve magijos visokios vyksta.. O.o
  2. Kaip fura atsirado tj nzn, bet vat kad sprogo tai WTF?! As ilipu ji tik ziuriu dega O.o Baisu kas cia darosi... O kur cia cytinimas?
  3. Tik nereikia gerai, nuotraukose matosi kai atsakinedavai dar net kelis kartus i /rt parasei, o kai uzmutinai, nemandagiai parasiai "pusk n*" Gali baigt meluoti visi irodymai pateikti, bei tavo nemandagus elgesys su serverio zaidejais
  4. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Royal_Gangsta 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Elegy 3. Administratoriaus nusižengimas: Parasiau i /rt kad Pd dirikas gavo ispejima, visi pradejo izeidineti i rt, as jiems atsakiau ir lukas_elegy mane viena uzmutino ir dar parase "pusk *Myliu Las-Venturas.lt*" sitaip nemandagiai elgiasi su zaidejais budamas adminas ir draugu nemutina, o tik tuos kuriu nemegsta.. (Pasistengiau nufotkint visa chat nuo pat pradziu) 4. Įrodymai (būtina): http://imgur.com/pucZObP,0H25l3F,aiovX5o,BZMZEJ9,5FfLCwD,YXcb3D2,r7b7AV9,G8SLSn5,5Ggk027
  5. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Royal_Gangsta 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: John_Elegy 3.Kodėl buvote užbanintas: Pagal John_Elegy naudojau nemirtingumo cytus, bet mano ping buvo 300++ labai lagino ir man rode, kad jis i mane nepataiko, o tik kai trenke is alkunes, nuime armoro.. Placiau viskas parasyta linke apacioje.. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/116705-john-elegy-u%C5%BEblokavau-royal-gangsta/&do=findComment&comment=1080182
  6. Visu pirma labai atsiprasau, kad zaidziau serveryje su 300++ Pingu, man ziauriai lagino, jis i mane saude as laksciau man rode, kad jis i mane nepataiko, o video matosi kaip jis pagaliau nueme man armora trenkdamas su alkune.. Siaip, jeigu norejo padaryti daug zalos, reikia lag shootinti ( saudyti truputeli toliau negu yra asmuo) tada manau jis butu daugiau armoro nuemes... Tikiuosi unban priziuretojai atsizvelgs i tai ka parasiau. (Tikrai nenaudojau inv ar dar kokiu magiju, tiesiog buvo didelis lag) Dar tada snekejau gp kanale ir sakiau, kad man ziauriai lagina ir kad tas elegy klisas nepataiko.. Dar Skileris sako "ziauriai lagini kai sneki"
  7. Irodymus kelk nevykeli tu.. Laukiu ir as ir DPI. Nekelk tu mano fotkiu, ikelk ss kur parasyta, kad as nuzudziau Tita Urbona, nes cia jis nera mires, jeigu zaidejui yra mazai hp, pvz 1-2 hp rodo, kad jam ju nera, kaip matosi mano nuotraukoje ir BETO jeigu as buciau ji nusoves butu rase mano chat NUZUDETE Titas_Urbonas (prisigavai vaiki ) ), taigi nebedaug laiko liko tau irodymus ikelti ) Laukiam. Ir baik free postint.
  8. Jaunuoliai, prasau nefreepostinti, jeigu neturite irodymu, nieko cia rasyti negalit. Matosi, kad urbono kunas nera pradinges, vadinasi jisai gyvas su 1 hp stovi uz furos, nes per tiek laiko kol tu mane Menian_Fierro nusovei su tazeriu ir saudei kunas turejo dingti, vadinasi Urbonas gyvas ir as nieko nenuzudziau, Pats urbonas prisipazino kad i mane saude kai ten atvykau.. Taigi direktorius ir jo darbuotojas pradejo i mane saudyti kai as draugiskai atvykau jiems padeti.. Dar drysta meluoti, kad as saudziau i urbona... Kur irodymai jaunime? Be irodymu as irgi galiu daug ka sakyti Menian gali nesiteisinti, irodymai pateikti, laukiam tavo irodymu.. Be irodymu prasau ne free postinti. (Urbonai, gali neginti savo direktoriaus, nes tu turetum gauti ispejima is direktoriaus uz kitu teisesaugininku saudyma, bet Menian tau kazkodel jo nedave? O.o)
  9. Anketa: 1. Jūsų V_P Royal_Gangsta 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Saudo kitu teisesaugos sriciu darbuotojus.. Pasauna su tazeriu ir saudo kol mirsiu, vien del to, kad padejau krauti ginklu siuntos fura.. jis sako "ne tavo siunta".. Tai bendras teisesaugos darbas. Noreciau kad sitas direktorius butu ispetas. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Direktorius 4. Įrodymai: 1. Pasove su tazeriu: 2. Saudo kol mirsiu..
  10. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Royal_Gangsta 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Gaudziau Zulika, jis ibego i nark sandeli, as paspaudziau "F" i jo masina neleido ilipti, paspaudziau "G" pasibugino ilipau i masina, parase jo nick'a, tada mane ismete is masinos, atkele prie jo masinos ilipimo ir gavau ban. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  11. Puikiai padirbeta prie teisesaugos atnaujinimu ) Ir siaip saunus atnaujinimai
  12. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Royal_Gangsta 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: isodino mafija i masina ir ban uz neleistina isedima.. Tvarkykit ta sistema plzz 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  13. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Royal_Gangsta 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Man pingas pakiles buvo, pasiemiau ginklus is policijos gun dezes, atstrigo atsirado ginklai is gun dezes ir gavau bana uz ginklu cyta 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  14. nenoriu cia komentuoti, nes nuspres dpi ka su tavim daryt. p.s bent jau cia nemeluok ) Nelysk messiui i sikna ir viskas bus gerai, metineja darbuotojus del to, kad priimtu lsv.. Graudu.. Ka padarysi nuspres dpi ka su tavim daryt
×
×
  • Kurti naują...