Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Matt_Eskem

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

14 Naujokas

Apie Matt_Eskem

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. justis_daedo bedantis *Myliu Las-Venturas.lt*

  2. Dar neteko bendrauti, nes nesenai pradėjau žaisti, bet manau susipažinsim.
  3. Laba diena, šiame serveryje pradėjau žaisti tik vakar [2014.01.02], ir šiame serveryje išvydau tikrai daug gerų sistemų, malonių direktorių ar pavaduotojų. Viskas šauniai, yra labai daug veiklos serveryje, pavyzdžiui BMX parkas, po to kiek mačiau čia namai, kurių interjerus gali įrengti pats. Kas mane labiausiai sužavėjo, tai /pasiekimai ir /misijos, tai yra smagu, vykdyti šias misijas. Dar kiek pamačiau tai čia yra nemokami administratoriai, tai kiek pastebėjau labiausiai čia dėl šito serverio dirba Justis_Daedo. Ir linksmiausioji dalis, tai žaidėjas - Simas_Kros. Jis yra linksmas bičas, kiek pastebėjau, nusišneka, sakė kad jo mašinas šaudot. :DD Dėkui jums Invision_White ir Deividai_Britai, už tai jog sukūrėte tokį nuostabų serverį, su tokiais nuostabiais žaidėjais. Taigi, manau aš būsiu dar vienas šio projekto narys !
  4. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matt_Eskem. * Jums reikiama pagalba: Man pačiame žaidime neberodo pelytės, o kai einu į meniu tai viskas normaliai.. Gal žinote, kaip tai ištaisyti ?
  5. Ne gėda kopijuoti avatarų ? Čia, kur tu parašei "maniškiai", tai nė vieno nėra tavo, ten sukurti asmens - Rėksnio_Montvello. http://imgur.com/a/LRtQW Apsišaukėlis.
  6. Gaila, kad neemigravo.. Nes prie eglutės ištraukiau dovaną, ir ten buvo 1000 xp..

    1. Ignas_Original

      Ignas_Original

      Aš būčiau emigravęs, bet tokia sistema, kad tik iki 1000 xp leidžia emigruot :/ Jei reikia pinigų - Parašyk man žaidime ;)

  7. Sveiki, priimsite pažaisti ? :D

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  4 daugiau
    2. James_Famas

      James_Famas

      nu maciau ant lolo ar kur ten

    3. Ercė

      Ercė

      visur tie matt užpisot.

    4. Jack_Salvatore

      Jack_Salvatore

      Erce eik i serva kur matt nėrą

  8. Jūsų Vardas_Pavardė : Matt_Eskem. Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ? : Neskaičiavau, bet apie 2 mėnesius. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį ? : Draugas pasiūlė, sakė geros sistemos, gera valdžia. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info : f3ad1ad2a8e1e9114ecf72397.png'> Jūsų nuotrauka per „TAB“ : Jūsų nuotrauka su užrašu kad : „Emigruoju į Las-Venturas.lt“ serverį : Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu :
×
×
  • Kurti naują...