Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lukas_Shadowfire

Nariai
  • Pranešimai

    177
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Viskas, kas paskelbta nario Lukas_Shadowfire

  1. sutinku, tikrai padomintu žaidimą , bei radistus vistiek ištrynė, tai kodėl gi negrąžinus seno darbo..
  2. šiaip įdėjos visai sudomino, tik antros įdėjos manyčiau nelabai reikia.. yra gi tie aparatai, kurie užfiksuoja tave, kai viršiji greitį ir automatiškai duoda tau įtarimo lygį.
  3. spaudžiu patinka, nes manau nesu vienas, kuris šio mapp darbo tikrai norėtu serveryje.. bei manau, kad tai paskatintu daugiau žaidėju dirbti gp darbą.
  4. tikrai patiko, nesu mappinimo expertas, tai daug aš nepasakysiu bet tikrai lauksiu pilnos versijos.
  5. Geri, tikėkimes nebematyti free banų už nekibimus narkuose
  6. man patiko, bet čia biški per mažas atrodo toks.. bent jau mažesnis negu dabartinis ofisas tikrai.
  7. Geriausiai serverio žaidėjas?: zilius, šalnys ir jo chebrikė Geriausiai serverio bendradarbis?: bent jau iš teisėsaugos tai ehmis, evansas, drugzas, fralin, deusas ir žinoma fingeris Geriausiais serverio administratorius?: ehmis, ledas Geriausiais moderatorius?: ehmis Geriausias serverio vipas?:nėra tokio Geriausiais serverio pavaduotojas?: fralinas Geriausiais serverio direktorius?: evansas Geriausiais teisėsaugininkas?: evansas, fralinas, ehmis Geriausiais teisesaugos direktorius: evansas Geriausias gaujos lyderis?: smitas, remigijus Geriausias prikolistas darbe?: - Geriausias dainininkas serveryje?: šalnys Serverio verchas?: dyglas Serverio narų naras?: sunkus pasirinkimas, daug tokių Gražiausia serverio panelė?: nėra Įvaldęs geriausiai bazarą?: šalnys Turintis storiausia balsą serveryje?: - Serverio vaikas?: šalnys, zilius Geriausiais prižiūrėtojas?: tonito neblogai darbą atlieka kiek pastebėjau Geriausias ridos kelėjas?:dabartinė Geriausias serverio Gfx'eris?: frozen tai tikrai, yuri irgi kartais pavaro Geriausias laido draugas?: dyglas manau Geriausias sąvininkas?: britas Turintis gražiausia ir švelniausia balsą serveryje?: - Serverio ožiukas su ragais: ten visokie pro maxai Serverio Pohuistas: paulas
  8. padirbėta gerai, bet manau dabar visiems svarbiau ne kaip sandelys atrodo, o kad nebūtų nesąmonių su visokiais "nekibimais"
  9. geras darbas, dabar tikėkimes šis darbas bus įdėtas į serverį.
  10. viskas, administratorius nušalintas, skundas priimtas.
  11. čia tu tikrai ne pirmas, kuriam taip atsitiko, turėtum rytoj galėt žaist.
  12. nesu tikras, kartais ten nėra saugi zona? kur atsitrenkus mašina automatiškai susifixina?
  13. Aš manau visiems reikėtu biškį atsipalaiduoti, nes čia jau tokia drama dėl tų free adminų, kad net žiūrėt baisu.. Be to, aš nemanau, kad Inviui projektas ant tiek nesvarbus, kad jis išvis nežiūrėtu ką į komandą renka. Jeigu jis išrinko Aurima į free adminus, tai jis turbūt juo pasitiki ir nori, kad Aurimas būtų komandos dalis. Žinoma, tikrai nesmagu, kai Drugzas arba Domšė, kurie stengėsi dėl projekto ir buvo tikrai aktyvus į adminus nepateko. Bet ką dabar padarysi, jūsų papeikimai tikrai nieko nepakeis. Linkiu sėkmės visiem naujiem administratoriam. Pyktis su niekuom nenoriu, tiesiog išreiškiu savo nuomonę.
  14. nustebino mane tikrai analizė, bet sveikinu naujus komandos narius.

  15. kaip pirmas darbas neblogas sakyčiau visai, bet žinoma yra kur tobulėti.
×
×
  • Kurti naują...