Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jonas_Nikez

Nariai
  • Pranešimai

    1.842
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    14

Viskas, kas paskelbta nario Jonas_Nikez

  1. Su šventėmis jaunimas.

  2. Laba diena žmonės

  3. pISedDD.png

     

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. Jim_Kereyy

      Jim_Kereyy

      turi kokiu kadru gal is ten

    3. Jim_Kereyy
    4. Jonas_Nikez

      Jonas_Nikez

      Gerai paieškojas raščiaus bet ne tiek kiek buvo ankščiau

  4. Labas vakaras. 

  5. Papeikimas atmestas. Nėra timestamp. Negalima pasakyti kada ir kur tau buvo uždėta bėga.
  6. Pirma jei tave išstūmė ir tplv zonos reikia turėti bent kokius nors įrodymus. Kaip minėjei tavo brolio akių nepakanka. Antra : Kriminalinės policijos pareigūnas neprivalo suteikti baudos. Ir trečia teisėsauga nėra kalta kad tu nešiojiesi narkotikus su savimi. Daugiau informacijos raši čia : Atmesta.
  7. Pirma, taisyklės nebuvo sulaužytos, kadangi tu nesustojai šaudytis o bėgai. Taisyklės kad negalima dėti /bega nėra todėl nematau pagrindo kodėl negalima išnaudoti šios komandos tokiu atvėjų kai tu renkiesi bėgti. Vienu ar kitu atvėju iš tavęs būtu buvusi atimta priekaba ir čia buvo tik tavo pasirinkimas bėgti ar bandyti šaudytis ir laimėti. Tu pasirinkai bėgti, pareigūnas atsižvelgdamas į tai tau uždėjo bėga (priminsiu niekur nėra pasakyta kad negalima taip daryti). Nematau problemos dėl kurios dabar reiktų verkti. Pats pasirinkai bėgti ir už tai buvai nubaustas. Taisyklės yra blogos galiu tai pripažinti tačiau čia jau ne mano kompetencija jas kurti ir aš atmečiau papeikimą naudodamasis esamomis taisyklėmis ir tai ką jos leidžia ir ko ne. p.s. Dėl šios situacijos jau buvo konsultuotasi su prižiūrėtojais ir keliais žmonėmis kurie prisidėjo prie taisyklių kūrimo. Atsakymas buvo kad nėra tokios taisyklės kuri neleistų dėti /bega. Ačiū - Viso gero.
  8. Papeikimas atmestas. Kaip ir minėjo mes galime nesuteikti baudos.
  9. Anketos šablonas, norint pateikti atsiblokavimą: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Jonas_Nikez 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Sistema 3. Užblokavimo priežastis: Tr.Priemonių mėtymas. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://prnt.sc/dcrV3o1Heu-d
  10. Tikėjausi didesnio pasipriešinimo ir gal būt rimtesnių varžybų konkurse. Tačiau yra kaip yra. Aktyviai dalyvavo tik vienas žmogus ir nesmagu kad niekas nepanoro prisidėti prie prizo. Tačiau 3 000 000 yra nemenka suma šiam asmeniui kadangi naujas pas mus. Sveikinimai @Joseph_Yacovelli laimėjus konkurą. Konkuras buvo nutrauktas ankščiau dėl viršuje pateikto paaiškinimo dėl dalyvių. Dėkui kad dalyvavai.
  11. Šiame konkurse bus tik vienas nugalėtojas. Ir tikiuosi kad prizinis fondas dar augs. 

     

     

  12. Informacija: Konkursas vyks nuo 2022-05-08 iki 2022-05-17 Konkurso tikslas surinkti kuo daugiau /varzybos laimėjimų iš eilės per 10 dienų. (Reikia laimėti 1 vt.) Konkurse dalyvauti visi norintys tačiau laimėtojas bus tik vienas. Jei du žaidėjai turės po vienodą kieki "streak'u" bus duota dar viena diena jiems pelnyti papildomą pergalę. Žaidėjęs gavęs BAN už žaidimą lengvinančias programas ar trukdymą kitiems nebegalės dalyvauti. Dalyvio anketa nėra būtina tačiau galite užpildyti dėl sėkmės. Taisyklės: Draudžiama naudoti žaidimą palengvinančias programas Draudžiama daryti sąjungas su kitais žaidėjais ir trukdyti asmenį esanti pirmoje vietoje tą dieną. Draudžiama naudoti administracijos komandas siekiant aplenkti kita žaidėja ar jį išprovokuoti atsijungti. Anketa: Jūsų V_P žaidime : Ar susipažinote su taisyklėmis? : /varzybos nuotrauka (pateikti redaguojant pranešimą 05-17) : Prizai kurie atiteks nugalėtojui : Iš mano pusės prizas bus 3 000 000 serverio valiutos. Laukiame rėmėjo: Laukiame rėmėjo: Prizai įsteigiami tik nuo manęs, tačiau visados laukiami rėmėjai, kurie gali prisidėti kiek tik gali. Norite prisidėti? Susiekite žaidime (forume) Jonas_Nikez arba Discord platformoje - Jonaso724#3936.
  13. Camel_Ker ir Tracy_Martinez vienareikšmiškai. Dar reikia neužmiršti salnio su sugyventiniu ryzasis_elgando ar kaip ten jis.
  14. Dėkui kas dalyavo. Iki sekančių susitikimų konkurse

     

  15. Taigi konkursas baigėsi. Iš dalies smagu kad buvo kas dalyvauja nors ir reikėjo raginti registruotis. Bet kartu ir liūdna kad konkurencija buvo ganėtinai maža didžiają savaitės dalį. Dark_Boy prisijungė prie konkurso tik šeštadienį kai jau praktiškai viskas buvo aišku. Kita vertus malonu matyti bent jau kelis veidus kurie skyrė savo laiką šiam dalykui. Didėlis dėkui @Efka_Rodz, @Mantas_Plbm ir @Dark_Boy už dalyvavimą. Kitas dėkui @Edgaras_Karsonas ir @Dominykas_Miguel už parama konkursui. Ačiū visiems kas dalyvo ir sekę konkurso eigą. Taigi skelbiu "Savaitės geriausi" nugalėtojus Ilgiausiai šia savaitę pražaidė : @Mantas_Plbm Jam atitenką 2 000 000 ir 1000 kreditų Daugiausia šia savaitę gavo patirties taškų : @Efka_RodzJam atitenką 1 000 000 ir 500 kreditų Ilgiausiai šia savaitę pradirbo : @Mantas_PlbmJam atitenką 2 000 000 ir 1000 kreditų Daugiausia šia savaitę nuvažiavo kilometrų : @Dark_BoyJam atitenką 1 000 000 ir 500 kreditų Piniginiai prizai bus jums pervesti į banką o dėl kreditų parašykite man į Discord programėlę : Jonaso724#3936 Iki sekančio susitikimo "Konkursai" skiltyje. Padarysiu lengvą pertrauką ir manau dar karta tai tikrai susimatysime.
  16. Rytoj po darbo t.y. apie 17h paskelbsiu Savaitės geriausių laiėmtojus. Ačiū kas dalyvavo.

  17. Neteko bendrauti nes tu labai keistas berniukas esi, daug keikėsi ir kalbi apie savo mažą organą. Bet teko girdėti kad neblogas žmogus esi kai netyngi. Gfx irgi neblogi tik "Savaitė" parašiai be Ė raidės tai -rep
×
×
  • Kurti naują...