Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Lukas_Maliss

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

50 Pažengęs

Apie Lukas_Maliss

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2000.01.27

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    Auksinis
  • Darbas:
    Policininkas
  • Patirtis:
    50k+
  • Pinigai:
    1mln
  • Tr. priemonės:
    Infernus

Profilio informacija

  • Vieta:
    utena
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.760 profilio peržiūros
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:Piktas_Jack 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Teletabis_Peris 3.Už ką buvo skirtas banas: Event Trūgdimas 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): Video matos kiap Peris nušove Nick_Bosh daugiau nespėjau padaryti.
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:Piktas_Jack 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Mantas_Nojoris 3.Už ką buvo skirtas banas: Event Trūgdimas 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  3. Tai gerai jeigu tokio reazon nėra tai tada kokių man tave lban reikėjo jeigu tu taisyklių nesilaika?,
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:Piktas_Jack 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Mantis_Kent 3.Už ką buvo skirtas banas:Taisyklių nesilaikymas 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:Piktas_Jack 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Mantvis_Daedo 3.Už ką buvo skirtas banas: Relog nuo teisėsaugos 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  6. Sveiki vyrai, šis modas išleistas ne per seniausiai, įsirašius jį jūs gausite 100% tikroviškus šešėlius, gražias spalvas, nuostabią grafiką, ypač su colormodu, ši modifikacija neveiks ant AMD Vaizdo plokštės, nenorint sugadinti savojo gta iš pradžių rašykitės šią modifikaciją ant švaraus, gta ji nereikalauja labai galingo kompiuterio, tačiau ant labai silpno nepaveš. Parodomają medžiagą įkelsiu biškį žemiau. Vaizdo įrašai. https://www.youtube.com/watch?v=u7efXxsGWtw Įrašymas. Tiesiog išskleiskite .rar failą į gta sa direktoriją (papkę). Ši modifikacija reikalauja .asi loaderio atsisiunimas - http://api.viglink.c...'>http://api.viglink.c... ... Loader.rar GTA::SA renderio parsisiuntimas - http://api.viglink.c... ... aRender.7z Jaigu jums rašo "MSVCP200.dll is missing from yuor computer" įsirašykite vcredits_x86 ir turėtų neprašyti, jai prašys modifikacija vistiek veiks. Jai nepadeda įsirašius vcredits_x86 įsirašykite šį - http://www.dll-files...s.shtml?msvcr80 _______________________________________________________________________________________________________ Sveikučiai taigi įkelsiu kelis hūdus kuriuos turiu, aš ir esu naudojęs, gal būt naudoju ir dabar, nuotraukas esu daręs kitame projekte, kadangi juos ir buvau įkėlęs ten. GTA IV HUD Matt Thompshons. Nuotrauka - Nenoriu gauti įspėjimu, nuotraukoje matosis reklamos, atsisiuntę patys pamatysit.. Parsisiuntimas - http://www.mediafire..._Red_Hud_V1.zip Dylan GTA V HUD. Nuotrauka - Nenoriu gauti įspėjimu, nuotraukoje matosis reklamos, atsisiuntę patys pamatysit.. Parsisiuntimas - http://www.mediafire...n_GTA_V_HUD.zip --------------------------------------------------------------------------------------------- Linkas: http://www.failai.lt...nversPL.rar.htm Foto:http://www.part.lt/i...0d469bd3847.png
  7. Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidime reikės pagalbos į až.
  8. Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidime reikės pagalbos į až.
  9. Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidime reikės pagalbos į až.
  10. OOO, tikrai labai puikios ir geros merginos.
  11. Sveiki, tad iš nebūvimo ką veikti sugalvojau padaryti tokius trumpus video apie serverio darbu bazes, kad žmonės atsimintu kokios jos buvo prieš tai, nes laikui bėgant jos keisis ir jus galėsite prisiminti kokios jos buvo prieš kažkiek laiko. Atsiprašau už efektus ir panašiai, bet su sony vegas dar tik naujokas prašau manęs nešmeišti ar kaip kitaip, bet numeskite kokiu nors pamoku apie sony vegas. "Mediku bazė" "Tralistu bazė" "Rc bazė" "Policijos bazė" "Armijos Bazė" "FTB Bazė" "Aras bazė" "Taxi bazė" Patiko like!
  12. Sveikas, labai gražus video man tikrai patiko +rep. Sėkmės taip toliau.
×
×
  • Kurti naują...