Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Antanas_Kalendorius

Nariai
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Antanas_Kalendorius

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2000.02.29

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Bronzinis
  • Darbas:
    Ginklų prekeivis
  • Patirtis:
    Daug.

Kontaktai

  • Facebook:
    Apsieisi :)

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Antanas. 2. V.I.P nario kurį giriate Vardas_Pavardė:Matt'Outside 3. Už ką giriate šį VIP narį (išsamus paaiškinimas): Aktyviai siūlo pagalba visiems žaidėjams, pagarba
  2. Aš, ten ir stovėjau prieš atsisdodamas kitur, gryžęs į savo vietą, manę pradėjo, stumdyti, bet dėl to tai man mažiausiai rupeščių, ką su 16000$ dabar man daryt kuriuos tavo dėka praradau? Pamėgink pats nensusinervinti dėl kažkokio "Dau*o" prarades 16'000Lt. Gal būt tau tai nėra dideli pinigai, tačiau man tai buvo paskutinieji.
  3. . Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Kalendorius 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Redas_Sony 3. Administratoriaus nusižengimas: Aš dalyvavau jo evente, ir mane iš "Lempos" diskvalifikavo, nes Gytis_Nor Stumdėsi, ir mane jis išmetė iš event, ne jį, bet kai aš norėjau išeiti jis manę dar nušovė. Nors aš dirbu Gp ir turėjau 2"000Ak47 kulkų, tai yra dideli pinigai, jis manę nušovė ir aš jų netekau... 4. Įrodymai (būtina):
  4. iš vis gauni 250Lt. už vieną naftos krovinį, ar 200 Nes 1000Lt. kainuoja krovinio pakrovimas.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antanas_Kalendorius 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Arminas_Energy 3. Administratoriaus nusižengimas:Dar nebuvo paskelbta apie jokį pokerio turtyra, aš atėjau sako "Dink iš čia" Sakau: "Neverk šita sužaidžiu ir einu". Davė baną,už esą pokerio turnyro trugdyma, kuomet dar nebuvo paskelbta kad toks išvis vyksta. 4. Įrodymai (būtina):
  6. Žinau daugelį šių modifikaciju ir pats daugelį naudoju, nes mes iš to pačio projekto :-)
  7. .Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Antanas_Kalendorius 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serverio sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Čia turbūt klaida gavau /lban Žaidžiant Šaratasvaidi. Ma kažkaip truputi užlag'ino, ir aš neturėjau ginklo, tada atsiradau kitoje vietoje, jau su ginklais. Bet staiga pasibaigė rungtynės, vos tik mane iškėlė pri išėjimo pamačiau užrašą. manau kad čia kažkokia klaida. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  8. Manau tikrai pavežtų, O dėl efektų nuotraukos, parsisiūsk, tikrai neblogas, keičia daug ką pastiprintas Kraujas, žiežirbos šaunant, galingesni sprogimai, nos kaip ugnis. Nu tikrai neblogas Mod'as.
  9. Grafikos Modas, FOTO: http://www.part.lt/img/9a78c8c9007b607ced3ba2fc251b8052509.JPG Parisisiuntimas: http://www46.zippyshare.com/v/35503395/file.html Efektų modifukacija, nuotraukos neturiu, bet šiap galit mod'intis, tikrai neblogas, mod'as. Parsisiuntimas: http://www3.zippyshare.com/v/4875575/file.html Efektų modifikacijai taip pat reikalingas CLEO failas, kas neturite galite parsisiūsti čia: http://www66.zippyshare.com/v/39755073/file.html Šie modai man veikia puikiai, bet jai kam Crash'ina siūlau isirašyti šią ant Crash Programa: Atsisiuntimo linkas: http://www45.zippyshare.com/v/43859332/file.html Na, tam kartui tiek, jai patoko (LIKE). Modifikacijos, ne mano, jos gali būti matytos, tiesiog nusprendžiau, pasidalinti.
×
×
  • Kurti naują...