Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


EskoGin_

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie EskoGin_

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. bandom laimė bent į fūristus ;>

    1. Scott_Waveto
    2. Povilas_Soprano

      Povilas_Soprano

      Nepateksi, jei net "laimę" parašyt nemoki -.-

    3. The_Malboro

      The_Malboro

      ten tik nuo 10 metu ima i darba

  2. malače dirbau ftb gera direktorė buvo ! .
  3. pažek gal į kitą reik kišt į kita
  4. 1. Jūsų tikras Vardas? Svajūnas 2. Jūsų pravardė? neturiu . 3. Kiek Jums metų? 14 metų . 4. Jūsų gyvenamoji šalis? Lietuva . 5. Jūsų gyvenamas miestas? Klaipėda 6. Koks jūsų ūgis? 1,71 7. Koks jūsų svoris? 54 . 8. Jūsų hobis? Draugai , pc laukas . 9. Jūsų zodiako ženklas? Šaulys . 10. Kokia šalį esate aplankę toliausiai? Nesu , bet per vasaros atostogos varysiu į airiją . 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Turnikazz . 12. Apibūdinkite save charakterį? Rimtas , linksmas , padėdantis . 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? kas tik veža . 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? siaubėku . 15. Ar turite auginti gyvūną? yo . 16. Ar turite brolį / sesę? no . 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Dailė . 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Susirasti panele pabendraut paskui susilaukti vaikų tureti namą mašina ir gyvent gerai . 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Drauguu . 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Drauguu . 21. Ko siekiate serveryje? Daug ko . 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? ai , begioju aplink lv sportuoju . 23. Jūsų fotografija (-os)? bus .
  5. pohui kad ryžas matos kad žmogus malačius moka daug ką ir uždirba 8 k , taip čia daug nė dauguma kas uždirba tiek esu tokios spalvos ir aš ir ką ? panoret turet komanda ir sukurti toki projektą Kaip edgaras ? irgi toks žmogus tokios spalvos ir ką norejot ? *Myliu Las-Venturas.lt* irgi išgarsėjo tai vat gal ir būt lempta jeigu būti tokios spalvos sukurti samp servery ir daug į dieną 8 k .
  6. Anketa Jūsų Vardas_Pavardė žaidime Matt White . Kokio tipo darbo norėsite?(Avataras/Parašas/Banneris/kt):C4D darbo. Tekstas/Sub.tekstas: Viršuj tas faustino apačioje Renas kaip jo Lukas Sudoku Darbo paveikslėlis(BŪTINA):Panašiai. - Kuo atsiskaitysie, ir kiek?(LIKE/PINIGAI/KIEK):Pinigai.
  7. nu pvž ateinu į servery viskas gerai krč važiuoju po miestely taip mašina trukynetu kaip realybiai benzino reikalautu ir taip trukinėja palaggina sulaggina ir į prieki mašina taip pastume labai .
×
×
  • Kurti naują...