Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Oswas_Smaikstuolis

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

20 Pradedantis siekti tikslų

Apie Oswas_Smaikstuolis

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    1995.09.20

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Bronzinis

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. Bazė tikrai gana graži, daug vietos ir t.t. Pirmas dalykas ką pagalvojau pamatęs tuos visus konteinerius ir dėžes, angaro šonuose, tai, kad "Lucchese" mafijai bus didesnė persvara grobimo metu laikyt paskutines minutes, nes daug vietos kur slėptis.
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Oswas_Smaikstuolis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serveris 3.Kodėl buvote užbanintas: Per susišaudymą, kai vyko teisėsaugos paradas, sistema davė ban už AIM, nors tokio nenaudoju, gal tai dėl didelio lago ir taikinių ESC spaudinėjimo sistema šį kartą meluoja. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. Tai čia tas pats kaip ir vip healinamasis.. Kur jūs matėt, kad vip taisytų mašiną ar gydytų save kai yra apšaudomas ir negautų įspėjimų?
  4. na jis man nelabai panašus į civilį, ir nesimato, kad aš šaudyčiau, tik nusitaikęs kai jau dega jo automobilis
  5. Dar vienas... Pats pasiskaityk tą baudimą, "komandas", o ne "komandą".. Kadangi yra "-as" tai reiškia daugiskaitą, vadinasi bet kokias pagydančias komandas, nesvarbu ar patį žmogų, ar jo automobilį, ar dar ką... O jei būtum normalus ir šitą papeikimą ir visą situaciją žiūrėtum iš šono, pastebėtum, kad jis šitame video padarė tiek admin nusižengimų, tiek darbo, bet kadangi esi jo draugas/pažystamas ar dar kas, puoli mane ir bandai jį išsukti kaip nekaltą šioje situacijoje ar, kad nėra jokio pažeidimo. Sėkmės
  6. Bet atrodo ji dar nėra išleista, tik kai kurie Dj'ai naudoja savo set'uose https://www.youtube.com/watch?v=5-QmDtxgeK4
  7. Geras padėjimas, kitą kartą pagal taisykles daryk, nes čia tiek nusižengimų padarei... O dėl to "bailys" tai dar ir forumo įspėjimą turėtum gaut
  8. Va bėglys baigiasi Va event laimiu Pamatysi, kad gausi isp už tą taisymą
  9. Jis mane gaudė, uždėjo bėglį, išbuvau 30min ir bėglys nusiėmė, sudalyvavau evente, kurį laimėjau, tada vėl pradėjo mane gaudyt, uždėjo bėglį ir nuvariau į Grove street bazę, ten jis dar aplink važinėjo, laukė kol gal išlysiu, o po to dar jūs atvažiavot, bet kur parašyta, kad negalima bėgt i grove street bazę, kai gaudo? O koks apšaudymas tavo nuomone yra oficialus? Papildau: 13. Draudžiama gydytis karo, veiksmo metu. Naudoti /heal komandas. [gausite 1-2 įspėjimus]
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Oswas_Smaikstuolis 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Tosis 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Teleportas karo metu. 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Oswas_Smaikstuolis 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Lukusus_Hitman 3. Administratoriaus nusižengimas: Automobilio taisymas, kai yra apšaudomas. 4. Įrodymai (būtina):
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Oswas_Smaikstuolis 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Dony_Smogikas 3. Administratoriaus nusižengimas: Tegu kelia įrodymus. 4. Įrodymai (būtina):
×
×
  • Kurti naują...