Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Avto_Cbug

Nariai
  • Pranešimai

    1.592
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

525 Turintis nepriekaištingą reputaciją

Apie Avto_Cbug

  • Rangas
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Paskutiniai lankytojai

5.244 profilio peržiūros
  1. Nesuprantu čia tu muziką įkėlei ir tiesiog uždėjai background'e kaip žaidi, ar aš čia kažko nesuprantu?
  2. Istorija tuščia, per visas naršykles taip. Perrašiau ne kartą.
  3. Taigi, šiandien bandau pajungti kokį tinklalapį (Google.lt, youtube.com...) - JO NEKRAUNA (''Šio puslapio parodyti nepavyko''). Bet kiti puslapiai kaip las-venturas.lt, 15min.lt, tamo.lt.... VEIKIA. Tas pats per visas naršykles. Kas supranta ir žino prašau padėkite!
  4. Pirkimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Hey Kokią mašiną norite pirkti? Jos info?: Hotring Iki kokios kainos galite tai nupirkti?: Nesvarbu. Galimas keitimas į Remington su mano priemoka.
  5. Hmmmm.. Serverio kaltės nelabai įžvelgiu, manau tiesiog SAMP per prastas žaidimas palyginus su naujesniais ir patrauklesniais- kurių dabar yra išties didelė įvairovė. Yra tokių ''kompiuterastų'' kurie turi galingus kompiuterius ir jiems negaila keliasdešimt eurų ant GTA V, CS:GO ar dar kokio šūdo. Mano akimis: Joks SAMP projektas nebepasieks aukštumų, nebent bus padaryta kažkas tokio ..... nuostabaus (dėl to abejoju), pavieniai žmonės galbūt ir sugrįš iš neturėjimo ką veikti. Asmeniškai aš- žaidžiu CS:GO ir man tai daug geresnis laiko praleidimas, nei tas pats važinėjimas mašinėle pirmyn ir atgal kaip šiame žaidime. Tad sėkmės jums su LV. P.S gal yra žaidžiančių CS:GO (žinau, kad yra) parašykite į Pm
×
×
  • Kurti naują...