Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


George_Collins

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie George_Collins

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė? George_Collins Kiek laiko žaidėte kitame serveryje? Kai tik jie startavo. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį? Nes jau anas serveris atsibodo i sitas naujas geras ir idomu zaisti. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu. Nekeiciau.
  2. Galiu laisvai paiskinti uz tam tikra mokesti skype jason.fr126
  3. Klemka i A.Z. ziurek

  4. Man lagino todel tau atrode kad man nesibaige ar nesinaudoja kulkos.
  5. * Anketa * 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jay_Lincoln. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Justis_Deado ar kaskoks ... 3.Kodėl buvote užbanintas: Tipo nesibaigencios kulkos? Psiaiskinimas Cytu nenaudoju galiu padarys ss viska kad ju neturiu galiu Tinwiweri duyoti galite ziureti skype galiu duoti. Man sulagino ir man viska rode labai letai kaip ejau letai kaip saudziau. Ir delto Justis pagalvojo kad as cytinu o istikruju net necytinau. As net cytu neturiu. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/img/9446c72f4d554d24b99addbe5d57f943212.png
  6. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jay_Lincoln. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Fake kill bbz. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ; Jay_Lincoln. 2. Kokią transporto priemone norite parduoti ? Sabre. 3. Informacija apie transportą (rida, tune, dujos, tech, ir kt.) ; Benzinas Rida 50km. 4. Transporto apibūdinimas ; No tune masina priziureta masina sexy. 5. Transporto nuotrauka ; 6. Transporto priemonės kaina ; Nuo 30k 7. Jūsų skype(susiekimui dėl pardavimo) ; jason.fr126 bet kuomentuokite cia. 8. Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) ;
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: George_Collins. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Max_Tosha. 3.Kodėl buvote užbanintas: Cytas? 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...