Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jack_Montecarlo

Nariai
  • Pranešimai

    2.194
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    34

Naujausi pranešimai paskelbė Jack_Montecarlo


  1. ixRrN3p.png

    Nl6UlYv.png

    Sveikučiai, ką jūs gero? Ką gi, pradėsim. Iš kart atsiprašau, jei direktoriaus paskyrimas veluoja - turėjau daug darbų su realiu darbu ko pasekoje žaidimas liko antram plane.

    Ką gi aš išrinkau į kandidatus? Manau šioje atrankoje norėčiau šiek tiek nematytų veidų valdžios ribose. Todėl galvoju, kad mechanikų firma bus puiki pradžia siekant aukštesnių pareigų, ar bent tobulinant įgudžius. Šie kandidatai pagrinde buvo atrinkti dėl to, nes buvo aktyviausi, rodė didžiausia iniciatyvą darbe, stengėsi pateikti darbo grožį klientam ir potencialiem darbuotojam. 

    Kandidatų aktyvumas

    Naujas mechanikų direktorius: Owen_Mclaren

    Nl6UlYv.png

    Rasta_Kentas - Tavo aktyvumas stebėjimo metu buvo ko ne geriausias, kas tave ir pakėlė į kandidatų top trejetuką. Tavo bendravimas manęs nenustebino (bet nereiškia, kad ir nuvylė). Buvai ramus vaikinas, ko pasekoje galvoju, kad nieko blogo nebuvo. Esi paprastas žaidėjas kuris nori išbandyti savas jėgas ir tiek. Viso tavo darbo metu pastebėjau, kad klausai kas tavęs yra prašoma ir stengiesi išklausyti kai su tavimi kalba kiti kolegos, kas yra naudinga direktoriui. 

    Negaliu pasakyti apie tavo sugebėjimą valdyti konfliktus, nes dažniausiai jiem kylant tu likdavai pašonei. Nežinau, ar būtinas reikalas yra pasirodyti man visu "gražumu" ir stengtis išryškėti, nes kartais ir geri kandidatai sėdi laukia ramiai kol bus pastebėti, kas ir atitraukė mano akį. Noriu tau suteikti antrą vietą šioje atrankoje, nes pasirodei vidutiniškai palyginus kitus kandidatus. Ačiū už tavo dalyvavimą ir linkiu tau sėkmės :)

     

    Owen_Mclaren - Esi paprastas vaikinukas, mėgsti prikolus ir linksmybes. Jei gerai tave pastebėjau - nesi konfliktiškas, kas mano nuomone yra gerai esant valdžios nariu. Išryškėjai mano akimis daugiausiai priiminėdamas klientų kvietimus, kas ir davė tau progą pasireikšti šiame kandidatų trejetuke. Nors ir sunkiai tave teko stebėti ir neteko pamatyti nieko baisiai faino, bet nieko nepamačiau ir blogo, kuo galėčiau pakritikuoti. Norėčiau, kad nenuviltum manęs ir stengtumeis dirbant šiose pareigose dar labiau, kad rodytum motyvaciją ir pastangas ne tik žodžiais bet ir darbais. Norėčiau, kad pakeltum mechanikų darbo kokybę į naujas aukštumas ir parodytum kaip reikia valdyti firmą savo kolegom. Skiriu tave direktoriumi, ir noriu padėkoti už tavo pastangas bandant juo tapti. Tikiuosi nenuvilsi, ačiū. :)

     

    Aurimas_Frozen - Tavo stebėjimo metu tavęs daug nepamačiau. Sedėjai mašinoje ir rinkai minutes. Nesistengei daug ko padaryti neskaitant kuro pildymų kai buvo prašoma. Nesimatė visai iniciatyvos iš tavo pusės, tik kad buvai aktyvus ir priiminėjai užsakymus iš klientų. Paskelbus kandidatus - specialiai tavęs nepaminėjau, nes iš pat pradžių nemačiau iš tavęs motyvacijos. Norėjau labiau įsitiktinti, ar tu nepalūši kai jau bus paskelbti du kandidatai, bet lyg ir niekas nepasikeitė. Noriu tau palinkėti sėkmės kitose atrankose ir padėkoti, kad dalyvavai atrankoje. :)

    • Patinka 8
    • Naudinga! 1
    • Ačiū! 1
    • Sutrikęs 5

  2. 13DkEEI.png

    Tai yra netinkamas pavizdys kaip teisėsaugos aukšto rango valdžios nariui rodyti pavyzdį savo darbuotojam.
    Tai yra nepriimtinas sprendimas pasirinkti atranką vietoj esamos atsakomybės - grobiamo pastato. (Atranką tokiu atvėju galima buvo atidėti vėlesniam laikui, kol nesibaigs grobimas).
    Labai nesunkus sprendimas tokiem dalykam yra - paskirti pavaduotoją, jei nesigauna atlikti dviejų darbų vienu metu.

    Teisėsaugos valdžios narys Arnis_Brigada gauna 1 įspėjimą.

    • Patinka 3

  3. GgL6ZMn.png

    Nl6UlYv.png
    Išrinktas naujasis Medikų direktorius !

    Sveiki ! Kaip sekasi?

    Pradėkime nuo pradžių. Asmeniškai kalbant pildančių žaidėjų skaičius nebuvo labai didelis, bet nebuvo toks ir mažas (7 anketos). Iš jų vienas žaidėjas gavo rconą ko pasekoje buvo automatiškai atmestas. Noriu visų padėkoti kurie pildėte ir dalyvavote šioje atrankoje, bet išrinktas į valdžios narius buvo tik vienas. 

    Nl6UlYv.png

    Bendra statistika

    f1e0f372799623694c801ae2f3f677bd.png

    26e79d2c8ccc89ce662d3f062b1d05c5.png

    Nl6UlYv.png

    Kandidatų apžvalga

    Chill_Pokaldra - Sveikas.

    Tavo anketa buvo viena geriausių ir buvo tikrai malonu skaityti. Viskas buvo gražiai išdėstyta ir viskas aiškiai parašyta. Gal ateičiai pažymėk paryškintą tekstą tik ten kur būtina, o ne visą anketą išryškink. Paryškintas mintis siūlyčiau dar ir skirtingom spalvom ir atskirom pastraipom rašyti, kad būtų gražesnė anketos struktūra. Tikrai maloniau būtų skaityti ir gal net gautum 9 balus iš manęs (dar niekas negavo kol esu DPi) :D

    Tavo mintys gal ir buvo gražios, white listas, buhalterija ir t.t. kas tau ir padėjo pakilti iki praktikos. Bet kalbant apie praktiką.

    Jau pačioje praktikos pradžioje nepaaiškinai savo darbuotojam nei kas bus daroma, nei kam ruoštis, nei kas bus reikalinga. Visos praktikos eigoje mėteisi iš vienos užduoties prie kitos, kol galiausiai tavo darbuotojai pradėjo siūlyti tau ką daryti, kas jau išduoda mintį, kad net kolektyvas tave bando gelbėti iš padėties. Klausimanija, taip pat nepavyko. Laimėtojus išrinkai neteisingai ir viskas nuplaukė veltui. Visos praktikos eigoje aiškiai matėsi, kad nebuvai pasiruošęs, arba buvai per mažai tam pasiruošęs ko pasekoje neišnaudojai pilno savo praktikos laiko. 

    Nemanau, kad dar šiuo metu esi tinkamas vadovauti firmai. Siūlyčiau padirbėti su kolektyvo užimtumu, patobulinti savo bendravimą su kolegomis ir tada bandyti savas jėgas valdant kitų žaidėjų darbą. 

    Skiriu tau 3 vietą šioje atrankoje, ir siūlau nepasiduoti. Linkiu sėkmės ir tikiuosi dar tave pamatyti savo atrankose ! Ačiū, už tavo dalyvavimą.

     

    Arminas_Carleone - Labas !

    Iš pat pradžių ką galiu pasakyti, kad neįdėjai labai daug darbo į anketą, bet nesakau, kad ji yra negera. Nieko nepersistengei prirašyti, kad šiais laikais yra patogu ir naudinga. Tavo idėjos mane ir sudomino, ir šiek tiek nuvyle. Pradėjus skaityti tas idėjas susidomėjau, nes norėjau jas pamatyti realybėje, bet skaitant tolyn pamačiau, kad kitos idėjos tokios pačios, bet tikiu, kad gali jas patobulinti einant laikui. 

    Kalbant apie tavo praktiką, tai labai gaila. Tavo praktikoje tau nesigavo labai daug ko atlikti, klanai jau nuo pačios pradžios tau bandė sutrugdyti ir atimti iš tavęs tą laiką kuris buvo tau skirtas praktikai pravesti. Bet kas mane nustebino, kad nors ir pačioje pradžioje tu pradėjai nerimauti, nors tavęs tai nesustabdė. Po kurio laiko viskas aprimo ir praktikos procesas vyko toliau. Kas mane sužavėjo ir kuom išsiskyrei iš kitų kandidatų tai bendravimas. Bendravai su kolegom kultūringai ir draugiškai, nesistengei tik gavus progą bausti, bet stengeisi susitarti. 

    Manau, kad šiuo metu esi geriausias variantas šioje atrankoje, ir norėčiau tau palinkėti sėkmės ateityje. Manau, kad palinkėsiu tau sėkmės su naujom pareigom ir sveikinu tapus nauju valdžios nariu, ir labai tikiuosi - nenuvilsi manęs !

     

    Jeo_Vega - Labas, kaip laikaisi 😛

    Nu ką galiu pasakyti, labiausiai pastangų įdėta į anketą - šaunuolis. Noriu pagirti už pastangas rašant tokio dydžio anketas, nors ir buvo ir paprasčiausi dalykai labai išplėsti, bet tai reikalauja daug laiko rašant, todėl šaunu matyti. Nors ir anketos kokybė nebuvo tobula, bet pasistengei tikrai tiek su idėjom ir pačiu laišku kas tau ir padėjo pasikelti iki praktikos lygio. 

    Tavo praktikos pačioje pradžioje labai pradėjai jaudintis, kas ir trugdė tau labai išsakyti mintis ir tikslus praktikos metu. Šaunu, kad buvai pasirašęs, bet ir tas tau sunkiai sekėsi atlikti. 

    Matėsi, kad stengeisi orentuotis mano sudarytu praktikų planu, surinkai daugiausiai punktų iš kitų kandidatų, bet tai buvo nekokybiška. Mažai bendravai su kolektyvu, ir stengeisi viską atlikti kuo ramiau, nors direktorius turi išlikti viso kolektyvo viršuje ir vesti juos. Sunkiai sekėsi išlaikyti stabilumą ir darbuotojų dėmesį, todėl manau ir nepavyko tau šis praktikos procesas. Mano asmenine patirtimi ir nuomone tavo didžiausia problema atliekant praktiką buvo tas jaudulys - buvai aiškiai pasiruošęs, susirašęs ir pasidaręs planą. Matomai buvai ant tiek stipriai pasiruošęs, tikėjaisi atlikti viską puikiai, bet prasidėjus praktikai pradėjai jaudintis ir didžioji dalis praktikos subyrėjo. Siūlyčiau ateičiai mažiau taip reaguoti į viską ir mažiau jaudintis, visi mes gi esame paprasti žmonės, todėl ir jaudintis nėra ko. Skiriu tau antrą vietą šioje atrankoje su motyvu, kad tobūlėtum ir sekančioje atrankoje parodytum, kaip išmokai save pateikti. Ačiū už tavo dalyvavimą !

    Nl6UlYv.png

    »»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos kandidatui.

    Patiko? +Like.

    • Patinka 11
    • Naudinga! 3

  4. 13DkEEI.png

    Teisėsaugos valdžiai nederėtų bendradarbiauti su savo priešininkais, todėl buvo pašnekėta su valdžios nariu. Supažindinta su padarytom klaidom ir tikimasi, kad ateityje tokių klaidų nebematysiu. Norėčiau, kad būtų žiūrima atsakingiau į teisėsaugos darbo kokybe ir užuot imantis karo tipo klanų pagalbos veiksmuose - tobulinti savo darbuotojų darbo kokybe. Direktorius gauna žodinį įspėjimą kadangi tai yra pirmasis jo papeikimas. Norėčiau, kad ateičiai būtų į tai atsižiūrima ir tokių klaidų nebedaroma.
    Ačiū už pranešimą.

    • Haha 3

  5. GgL6ZMn.png

    Nl6UlYv.png

    Naujasis policijos departamento direktorius jau išrinktas !

    Sveiki !
    Ši atranka mane ganėtinai nustebino, kadangi daug buvo žaidėjų kurie norėjo išbandyti savo jėgas. Pastebėjus kandidatus išsirinkau juos 3, nes geriausiai rodė motyvaciją, norą ir užsispyrimą siekiant šių pareigų. Kodėl išsirinkau tokį direktorių? Pamatysite apačioje. Šįkart išbandžiau šiek tiek naujesnį metodą renkant direktorius, pabandžiau paįvairinti praktikas ir nustatyti kandidatam praktikos užduotis kurias reikėjo jiem atlikti. Kuris daugiau užduočių praktikos metu atliko, gauna didžiausia vertinimą. Kokie buvo punktai pagal kuriuos vertinau kandidatų praktikas?:

    • Bendravimo įpatumai su kolegomis
    • Supažindinimas su darbo specifika.
    • Minimaliai 1 veiksmas su civiliais (reidai, ginklų siuntų gaudymai ir t.t. priklauso nuo kandidato)
    • Konfliktų tramdymas tarp kolegų.
    • Reakcijos laikas nutikus įvykiam kurie nebuvo planuoti.
    • Treniruotė, kuri padėtu susitvarkyti su firmos kasdienybe lengviau.
    • Pranešimas naudojantis /d komanda (gerinti firmos reputaciją)
    • Užtikrinti darbuotojų užimtumą praktikos metu.
    • Išnaudoti taktiškai firmos resursus.
    • Palaikyti gerą nuotaiką. 
    • ir t.t.

    d262aac81d28764cf39e266700230585.png

    783425cc5d437923c756ee2abf787746.png

    Nl6UlYv.png

    Matt_Evans - Labas, kaip laikaisi ? 

    Norėčiau tave pagirti, kad tavo anketa šioje atrankoje buvo galima sakyti geriausia iš savo konkurentų. Tikrai norėčiau pagirti už pastangas dėstant mintis ir aprašant savo idėjas. Bet galiu ir noriu paminėti, kad labai daug naujo kažko ir nepamačiau tavo anketoje. 

    Nors ir visi kriterijai tau leido bandyti savo sėkmę ir praktikuoti, bet praktikos metu aš buvau įdėjęs į tave daug vilčių, bet kad ir kaip būtų liūdna, nuvylei mane. Tavo praktikoje tau sunkiausiai sekėsi paaiškinti treniruotes ir jų eigą. Nors ir buvai kultūringas žmogus ir stengeisi palaikyti pozityvą, bet viso to pabaigoje gavosi nesamonė. Grobimo imitacijos treniruotėje visiem liepei persirengti į civilio skinus (tiek grobikam tiek atgrobikam) ko pasekoje visi susimaišė ir treniruotė nesigavo, tas pats ir su kitom tavo užduotim. Pastebėjau tavo charakterio spragą, kad darbuotojui tavęs neklausant tu net neperspėjęs ar sudrausminęs puoli dėti įspėjimus, kas mane privertė geriau pagalvoti - ar verta tave skirti direktorium. Nepaisant kitų žaidėjų bandymo tau sutrugdyti vesti praktiką, tu nepasidavei kas man ir patiko, bet ir niekas iš tavo praktikos eigos kokybiškai taip ir nesigavo. Nežinau ar tavo praktikos planas taip nenusisekė ar tiesiog kiti stengėsi tau pakenkti. Noriu tau palinkėti bandyti padirbti daugiau su praktikom, bandyti susidėlioti užduotis į savas eigas ir stengtis kuo detaliau jas apgalvoti ir pateikti darbuotojam. Noriu tau skirti trečia vietą ir palinkėti sėkmės ateities rinkimuose. Ačiū, kad dalyvavai, buvo malonu skaityti tavo anketą. 

    Nl6UlYv.png

    Arnis_Brigada Sveikas.

    Pradėsiu nuo pradžių. Esi šaunuolis, man patiko skaityti tavo anketą. Anketoje matosi, kad esi logiškai mastantis žmogus ir stengiesi įvertinti abi konflikto puses ko direktoriui ir reikia, ypatingai tokioje srityje. Tavo forumo anketoje neradau prie ko prikibti, viskas gražu ir kokybiška. Iš anketos jau skaitant matosi, kad esi jau nekartą buvęs valdžioje ir matosi, kad turi tame patirties. 

    Kalbant apie praktiką tai buvo šiek tiek minusų ir pliusų. Praktikoje vienintelis naudojaisi firmos visais galimais resursais ir stengeisi pateikti veiksmą per treniruotes ir kitas veiklas. Stengeisi veiksmą pateikti kolegom netik per grobimus/šturmus ar narkotikų naikinimą, bet ir per treniruotes (nors ir jos suvalgė puse tavo praktikos). Stengeisi užimti savo kolegas ir tas mane sužavėjo. Manau, kad esi tikrai tinkamas kandidatas į šias pareigas, nes moki ir supranti kaip reikia valdyti firmą kurioje reikia daug dėmesio. 

    Negaliu pareikšti daugiau nusiskundimų, nes tavo praktikoje viskas praėjo sklandžiai. Viskas vyko nuotaikingai, kreipei dėmesį į kolegų prašymus ir pageidavimus. Pavyzdingas direktorius, ta proga ir noriu tau suteikti galimybę pasireikšti vėl šiame projekte. Sveikinu tapus policijos departamento direktoriumi ! Tikiuosi nenuvilsi :)

    Nl6UlYv.png

    Jonh_Volfs Helou.

    Ilgai dėl tavęs galvojau, ar suteikti tau galimybę kandidatuoti į teisėsaugos valdžios narius, nuo senų atliktų darbų esu susidaręs nuomonę, kad gali dingti nieko nepranešęs, todėl stengiuosi atsižvelgti į visas galimas situacijas. Tavo forumas kaip ir visada, nuotaikos kupinas laiškelis. Nors ir nieko labai unikalaus nepamačiau tavo anketoje - tu mane sudominai su savo pozityvu, todėl ir gerai pagalvojęs - daviau tau progą išbandyti.

    Tavo praktikoje man nepatiko, kad vietoj to, kad paaiškinti darbuotojam būti ramiem - tiesiog užtildei kanalą ir neleidai pasireikšti kolegom ar greitai pranešti apie kokius netikėtumus. Suprantu, kad esi veiksmo žmogus, bet visą praktikos procesą skyrei tik veiksmui. Vien veiksmui.. 

    Aišku buvo tas supažindinimas su nusimatančiais baudimais praktikos metu kolegom ir pnš bet nepaisant to, labai didelio kontakto su savo darbuotojais nepamačiau, nes iš tavęs pamačiau tik užduotis ir komandas savo kolegom. Nesistengei užimti ir išnaudoti firmos resursų ar išnaudoti visų darbo galimybių. Suprantu, kad veiksmas yra gerai serveryje, bet norėjosi kažko daugiau.

    Pastebėjau, kad kilo konfliktų tarp darbuotojų ir tu jų nesistengei tramdyti kas man ir sužadino klausimą - ar atkreipi dėmesį į raciją ir kolegų poreikius? Norėjau pamatyti kaip sugebi susivaldyti sunkiose situacijose, bet taip to ir nepamačiau, nes visa praktika buvo tik veiksmas. Norėjau pamatyti darbą su civiliais, konfliktų sprendimus tavo, požiūrį į klanų veiklas ir ieškomų žaidėjų mažinimą - nesulaukiau to. 

    Asmeniškai tikėjausi iš tavo praktikos tikrai daug, nes iš pat pradžios tu pradėjai praktiką stipriai ir matėsi, kad turi daug potencialo, ta proga ir pradėjau tikėtis iš tavo praktikos kažko unikalaus, bet einant laikui vis labiau vyliausi, kad sulauksiu kažko kito vietoj veiksmų su klanais. 

    Noriu skirti tau antrą vietą ir padėkoti tau už dalyvavimą šioje atrankoje. Tikrai stiprus kandidatas į šias pareigas, bet buvo stipresnių. Noriu tau palinkėti nenuleisti rankų ir bandyti savas jėgas pavaduotojo pareigose. Manau, kad tikrai būtų stipri komanda su tavim kaip pavaduotoju ir direktorium bendrai dirbant, bet direktorius pats diriguos savo firmai, todėl galiu tik palinkėti. Ačiū !

    Nl6UlYv.png

    »»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos kandidatui.

    Patiko? +Like.

    • Patinka 14
    • Naudinga! 2

  6. prieš 1 valandą, Rico_Gonzales rašė:

    Sveikas, prisidedu prie gandžia. Nes nenoriu jog šiaip sau ispėjima gautu geras žmogus, aš važiuodamas iš tpk link narnku paradau mašina, poto pamačiau jog jie ant greičio važiavo. Šokau aš ant mašinos, ir jie to nepastebėjo nes greitis buvo didelis, ir atvaręs į narkus šaudžiau į visus ir į tssg ir į klaninius kame problemos aš nesuprantu ? 

     

    Papildau. Jug Buffalo mašina yra tikrai greita, tai skriejant virš 200km/h į narkotikų zoną . Nemanau jog jie tai pastebėtu :) 

    Ilgai galvojai pretekstą? :D
    Faktas, kad nėra gerai kai klanų narys bendradarbiauja su teisėsauga :D
    Su teisėsauga gali bendradarbiauti medikas ir mechanikas, kai yra su darbine apranga ir nesišaudo. 
     

    • Patinka 4
    • Naudinga! 1

  7. O90kZEn.png
    Nl6UlYv.png

    Sveiki ! Po ilgai laukto direktoriaus rinkimo pagaliau paaiškėjo kas gi bus tas valdžios narys. 
    Ką galiu pasakyti - nebuvo lengva apsispręsti tarp kandidatų, vieną rekomendavo kolektyvas o kitą - komanda. Ilgai teko stebėti abu kandidatus iki tokio lygio, kad suteikėm galimybes abiem pasireikšti ir pravesti "mini" praktikas kas leido vis labiau įsitikinti savo pasirinkimu. 


    Nl6UlYv.png

    Arminas_Elegy - Nesi šviežias veidas, supranti ko firmai reikia ir koks turi būti direktorius. Tavo bendravime jaučiasi pasitikėjimas savimi ir tai įrodo tavo darbo kokybę. Pats puikiai žinau, kad esi patyręs teisėsaugos narys, nors ir yra minusų su tavo buvusiais direktoriavimais.
    Dėl tavęs buvo abipusė diskusija, kas taip man ir nepadėjo išsirinkt. Stebint tavo darbą nepastebėjau pas tavęs didelio užsidegimo, buvai ramus vaikinukas kuris kantriai laukė mano sprendimo. Vienas dalykas kas tavyje patiko, kad ėmeisi iniciatyvos ir pasisiūlei praktiką pravesti, nors ir nebuvo ji labai gera. Tu esi stabilus žmogus, bet nežinau ar norėčiau vėl matyti daugkartinį žmogų tokioje pačioje firmoje, nors ir praktika tau nepadėjo išryškėti. Linkiu tau sėkmės išbandyti jėgas Policijos Departamento atrankoje, kuri vyks forume. Gal ten tau labiau pasiseks :)

    Nl6UlYv.png

    Gandzia_Sampp - Labas, kaip laikaisi? Ką norėjau pridurti, kad man patiko tavo požiūris į firmą ko pasekoje mane tu sudominai. Tu esi aktyvus ir darbštus, bet buvo ir pasakojimų, kad mėgsti po kurio laiko nustot užsiiminėt su darbu. Todėl nors ir apgalvojau tai, norėčiau tavimi pasitikėti ir tikiuosi, kad nenuvilsi manęs. 
    Tavo aktyvumas yra geras, gavai nemažai rekomendacijų tiek iš komandos, tiek iš kolektyvo. Stebėjimo metu neradau labai prie ko prikibti, nusiskundimų tavimi nesulaukiau, todėl galvoju, kad esi vertas kandidatas į šias pareigas. Aš labai tikiuosi, kad manęs nenuvilsi, todėl ir sveikinu tave tapusi nauju valdžios nariu :)

    Nl6UlYv.png

    Naujas Spec. Pajėgų direktorius - Gandzia_Sampp

    Nl6UlYv.png

    »»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

    • Patinka 5
    • Haha 1
    • Liūdnas 1
×
×
  • Kurti naują...