Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Domantas_Soprano

Nariai
  • Pranešimai

    102
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Domantas_Soprano

  1. Kad SA-MP sensta tai faktas, kad jis senas mod'as, tai taip pat faktas. Bet, kad miršta SA-MP, tai SA-MP miršta tik Lietuvoje, vien dėl to, jog nėra serverių, pasiūlančių įdomų ir linksmą žaidimą. O Tautrimo projekte nežaidžia 400-450, 300-350 susirenka.
  2. O būtina būt labai aktyviu, kad žinotum serverio situaciją? "Mąstykim logiškai". Oh shit, here we go again... Serveryje retkarčiais apsilankydavau, buvau ir dirbęs, pamenu, kad situacija buvo apgailėtina. Taip, serveryje žaidžiau kiekvienais metais, nežaidžiau kiekvieną dieną, bet mačiau projekto stadiją. Kiek matau, idėjos nebuvo parašytos, vadinasi tavo kalbos taip pat vertos nulio. Sakai visada yra ką veikt? Žinoma yra, tik ar tas veikimas duoda kažkokios naudos? Jeigu tau įdomu žaisti tokiame serveryje, tai puiku, greičiausiai žaidi tik dėl to, kad direktorių turi. Nieko gero čia šiame projekte nenuveiksi, tik tiek. Dėl motyvacijos, man pamokymų nereikia, aš žinau, ką motyvacija gali suteikti žmogui. Motyvacija LV serveryje? Dėkui ne. Stengtis čia nėra dėl ko. Seniau buvo. BUVO. Nelabai matau prasmės toliau čia spamminti temą, tad manau pabaigsim čia šitą diskusiją. O tu gali ir toliau stengtis, žiūrėsiu kiek tai naudos atneš projektui ir pačiam tau.
  3. O tu ar sumąstei, kad atsirastų žaidėjų? Tai pateik man idėjų. Paimk ir sugalvok, ką tu dabar gali veikt su taksistu, man įdomu bus paskaityt. Logiškai galvot? Hm... Aš tiesiog nematau žaidėjų ir man užtenka pamatyti, kad taksi yra beviltiškas. Net kai ir būdavo virš 50 žaidėjų, buvo neįdomu dirbti.
  4. Žaidimai irgi nėra realus gyvenimas, bet ten taip pat yra tvarka, negalima reklamuoti ir t.t. Vienu žodžiu, nemanau ar yra dar daugiau apie kažką diskutuot, tiesiog mūsų nuomonės skiriasi. Manau laikas pabaigt šitą pokalbį. Nesvarbus skaičius? O jetau jetau... Negaliu net žiūrėt. Ar tu rimtai, ne sarkazmas čia? Tu man sakai, kad gali dirbti taksi su vos keliais žaidėjais, kai niekas nekviečia ir tau neatsibos? Muziką aš galiu klausyt ir be SA-MP'o. Kokias dar idėjas galvot ir nuveikt naujo? Kur? SA-MP'e? Tu pats net nežinai, ką galima nuveikti, bet sakai. Tai tu galų gale suprask, kad tokie darbai, kaip taksi yra visiškai nereikalingi dabar. Įdomumo - jokio. Taip, gal pirmą dieną ir bus faina, klausai muziką, važinėji sau po miestą ir t.t. Bet atsibos! Seniau imdavai klientus, pašnekėdavai, naujokus vėžiodavai, dabar to nėra.
  5. Kaip tau taip gerai skamba? 20-30 žaidėjų. Dirbi taksistu su draugu. Kažkas galvoji iškvies taksi? Teleportai, privilegijuoti žaidėjai, adminai. Visas serveris maždaug. Nuomų mašinos kiekvienam kampe, dviračiai irgi. Ir tu man sakai, kame bėda? Nu gerai, supratau. Tai tau čia neišėjo kažko primest.
  6. Esu serveryje nuo 2012 metų rugsėjo 1d. Tavo vaikiškas įžeidimas - "Bukius", tik parodo tavo argumentacinę pusę - kaip mažas vaikas, pradedi putotis, kadangi nuomonė nesutampa. Skelbimų kontora yra tam, kad skelbti. Visur turi būti savotiška tvarka. O kas buvo seniau, aš žinau ir puikiai suprantu. O tau turbūt gyvenime nedaeis į galvą, ką reiškia priimti žmogaus nuomonę, CUZ "Apgailėtina bendruomenė"
  7. Asmeniškai, manau, kad reikia išmesti tuos nemokamus administratorius ir palikti tik pačius aktyviausius, tie kurie daugiausiai įdeda pastangų, t.y. palikti tik prižiūrėtojus.
  8. Ir vėl jūs apie tą veiksmą... Jūs gal kituose serveriuose nelošę? Nejaugi galvojat, kad visas serverio aktyvumas yra susijęs su jūsų tuo mylimuoju "veiksmu"? O kur paprasti event'ai, ramus žaidimas be šaudymo? Jeigu to nėra, vadinasi ir žaidėjų nėra. Ne visiems žaidėjams patinka tas veiksmas, šaudymas. Pavyzdžiui asmeniškai man labai patikdavo tiesiog vėžioti žmones su Taksi, dar kai būdavo ką vežiot.
  9. Štai dar viena priežastis, kodėl serveryje nėra žaidėjų. Žmonėms be pareigų - neįdomu. Vadinasi reikia ieškoti kažkokios įdomios veiklos žaidėjams be pareigų.
  10. Kreiptis į senbuvius? Čia nėra variantas. Kaip tu tą kreipimą į senbuvius įsivaizduoji? Spamą skypėj, mailuose?
  11. Are you kidding me? Juk čia žaidimas sako. Žaidime gal irgi turi būti tvarka? Ar kiekvienas keiksis, įžeidinės? Čia ateina ir vaikų pažaist. Nereikia šūdo malt, nebus ir mute'ų su ban'ais. Temos autorius baudžiamas? "Čia yra serveris labai galima sakyti griežtas"
  12. Nori taikingų bendruomenės narių SA-MP'e, kur žaidžia visokie marozėliai, nesubrendėliai ir dar kažkokie neaiškūs? Karoli, to nesitikėčiau niekada, tokia jau ta SA-MP bendruomenė. O jeigu apie patį tave, tai esi vienas iš man nuoširdžiausių SA-MP savininkų. Kaip ir pats matai, patys pirmi šios temos komentarai ne kokie, na ką padarysi, jie galvoja, kad žmonės gyvenimo neturi. Deja, čia nėra kažkoks žaidimas, čia yra megėjiškas SA-MP projektas, sukurtas paprasto žmogaus, o jie tikisi, kad bus sėdima prie projekto. Šie žaidėjai iš viso nenusipelnė jokių pastangų iš savininkų. Ką galiu pasakyt, šio projekto neatgaivins niekas, nebent šita bendruomenė stebuklingai ateis į protą, bet vargu... O klausimas kodėl niekas nežaidžia? Asmeniškai ir aš dėl to? Nes bendruomenė kaip ir sakiau, apgailėtina. Kažką pasakai, išvadina ožiu, bandai atsikirst, pradeda į TS kviest, pasikviečia savo nesubrendėlių grupelę ir atseit "varto".
  13. Yra ir senesnių http://www.part.lt/perziura/0ecca8a589ecab29cbcf305548c0cc99772.png http://www.part.lt/perziura/ad9a96bfb44c783b72d93bf2f24627d3575.png
  14. Kaip čia ta grobimų sistema veikia? Kai nebėr gaujinių tipo atgrobta? O jei vienas ESC laiko 10 sec?

  15. Rašai temą ne į tą skiltį ir bandai kažką įrodyt? Apmaudu...
  16. San Andreas Multiplayer 0.3.7 kūrimas Apie 0.3.7 versiją Paskutiniuoju laikotarpiu teko daug kartų girdėti apie naująją būsimą SA-MP versija 0.4. Šiandieną, Kalcor, nustebino savo pranešimu, kuriame teigiama, jog iki 0.4 versijos dar teks palaukti. Anot jo, pirmiausia reikia skirti dėmesį sutvarkyti šiuo metu esamas problemas, prieš radikaliai atnaujinant visą modifikaciją. Šiuo metu nėra aiški versijos pasirodymo data. Greičiausiai, prieš pasirodant galutinei stabiliai versijai, bendruomenė galės išbandyti bandomąsias versijas. Originalus pranešimas apie atnaujinimą - http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=3333162. Būsimi pakeitimai bei naujos galimybės: Pridėti tam tikri keitimai SA-MP pokalbių langui bei kitiems ekrane esantiems vartotojo sąsajos elementams. Su šia versija bus įmanoma keisti teksto dydį, šriftą bei storumą. Ištaisytos klaidos susijusios su žaidėjo kameromis bei objektais ar transporto priemonėmis, kurios yra už įprasto žaidimo pasaulio ribų. Pridėta galimybė kontroliuoti transporto priemonių susidūrimą. Ši naujovė greičiausiai bus populiari lenktynių žaidimo rėžimuose norint išvengti besistumdančių žaidėjų. Įvairūs atnaujinimai testavimui žaidėjui esant kūrimo rėžime. Pridėta slapukų sistema siekiant išvengti apgaulingų prisijungimų į serverį. Nuo šiol objektai su nustatyta didele matomumo zona bus apšviečiami taisyklingai, įskaitant ir jų išvaizdose esančias animacijas. Ištaisyta klaida, dėl kurios žaidėjo ginklo ID buvo aptinkamas netaisyklingai ginklo keitimo metu. Statistikos lango („scoreboard“) dydis nuo šiol priklausys nuo kliento ekrano rezoliucijos. Rezoliucijai esanti didesnei, jis bus atvaizduojamas didesnis. Daugybė kitų kliento klaidų, atsiradusių 0.3z versijoje, pataisymų. Virš 240 naujų objektų, pavyzdžiui, kepurės, vaisiai, muzikos instrumentai, pastatai. Šaltinis: http://www.gta-online.lt/v3/threads/san-andreas-multiplayer-0-3-7-k%C5%ABrimas.21339/
×
×
  • Kurti naują...