Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mister__Tedis

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Mister__Tedis

  1. Tuoj bus uzpildyta Banned anketa. Kadangi del tokiu kaip jusu ir varo lauk zmones is serverio. Gal man atidaviai o kitam ne
  2. Čia specialiai servas atjungtas kad eitumet kur nors gi penktadienis. ;P

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. KasSkaitoTasDuxas
    3. Ryan_Atsarga

      Ryan_Atsarga

      Beatai jai nežinai tai galima prisijungti ir per TLF...

    4. John_Ramirez

      John_Ramirez

      kur tave išleis kas dvylikameti

  3. Paspaudžiau bet manau čia nieko negausi jei čia pinigus gauni ;D
  4. Kas turi numeskit fraps full versiją. Ačiū

  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): 3.Už ką buvo skirtas banas: 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  6. Tuoj bus banned anketą. Jei čia tau pastrigo ne aš kaltas o serveris
  7. Ko jus stumiat. Atsimenu is senu laiku sita mldc buva ir kiek matau dbr? Vpsh kaip nori taip suprask. Gauna zmones pareigas ir pzd einam iskarto pastumti ir t.t kiek supratau del pareigu cia.
  8. Gal kam paypalo usd? :D

    1. Eta_Arminelis

      Eta_Arminelis

      kiek turi ? ir kokiu kursu parduoti galetciau nupirkti visus

    2. Mister__Tedis
  9. Čia būvo eventas. Bėk nuo ginklo tu pradėjai šaudyti iš niekur nieko. Mes vedem su Judita_Low. Akčiarikus gal nusipirk kad dažlibintum koks eventas :S
  10. Is sar* copy. Mldc kad pasidalinai ✌
  11. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mister_Tedis 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Siauliu_Bubins 3.Už ką buvo skirtas banas: Šaudymas evente 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  12. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mister_Tedis 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Poweris_Wade 3.Už ką buvo skirtas banas: Šaudymas Event'e 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): http://imgur.com/HGhd8wS
  13. Kadangi tu per TeamSpeak kalbėjai ir manę ,,Vaiku" Pavadinai ir aš tau šoviau atgal. Beto jis čia ne prie ko. čia vėliau nei įsp uždetas. P.s galėtu ir pats direktorius paliūdyti. O dėl pinigų pats nardai. Net ir šiandien prieš reida. Duok pinigų ant išpirkų ir panašiai. Sėkmės. Ir dar cituoju tavo žodžius: ,,Čia tik prikolinu" Jei mes visi čia taip prikolinsim tai ne kaškas čia būs. Sėkmės. Pridedu: Tavo ir mano foto laikas skyresi. Nes tau parašiau poto kai įsp užmetiai. Ir tu manę vaiku vadinti pradėjai. Tada dar vienas žmogus būvo tavę pradėjo vadinti nes tu pats 13metų lygtais. Ir sakai ant kitu vaiku. Gerai gal aš vaikas esu. Bet tu dar vaikesnis esi. Tai kad ikiuks.
  14. Taigi Tu pradėjai šaudyti per eventą t.y medžioklės. su Dar vienu kuris irgi užbanintas., http://imgur.com/aY7cH9h,Jw93du1 Matosi kaip su sg. šauni. Sėkmės
  15. 1. Jūsų V_P Mister_Tedis 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Už nieką įspėjamai. Dar įžeidinėja darbuotojus. Daugelis darbuotojų tai gali paliūdyt kad nesiskaito su firmos darbuotojais. Ir dažniai grąsina įspėjimus. Metinėja rangus sau Kai direktorius neleidžia. Jis vistiek užsideda kokį nori. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Pavaduotojas. Titas_Urbonas 4. Įrodymai: Čia kaip deda įspėjimą už nieką. Žaidžia su rangais.
  16. Aciu. Uz pagyrima. Tkesiog atlieku savo darba. O gal kiti tuo metu nepadejo nes buvo uzsijeme.
  17. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Mister_Tedis 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Mantas_Adomaitis 3.Už ką buvo skirtas banas: Free ban. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
×
×
  • Kurti naują...