Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


The_Malboro

Nariai
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario The_Malboro

  1. nu cia tai vapse prikolas :DD pasake pizdink ir uzbanino 12 val, tokia jau pasikelus kad nu na, nesveika

  2. Miela pati sako "Kariaukite žaidime, o ne papeikimų skiltyje", o dabar pati rašo bereikšmius papeikimus :DD Juokdarė

  3. aiškiai matosi, kad krosas šovė netyčia, jis norėjo atsitupti ir vietoj c raidės sumaišė su ctrl ir netyčia išovė. Kam tu taip verti ir darai nesamones, manau pati busi nubausta uz nesamoningu papeikimu rasyma. del vienos kulkos gal neapsiverk, nes patai taip sakai. del vienos kulkos tikrai niekas nebus nubaustas, nes jeigu bus prasides nesamones ir korupcija.
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Danielius_Sony 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Black_Tabako 3.Už ką buvo skirtas banas: relog nuo mafijos 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  5. aiskiai matosi kaip bega bet kur ir sauna ir visada pataiko
  6. Aiškiai matosi, kad naudojama įvairūs cleo modai, pasigavai vyruti.
  7. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Malboro 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Justice_Loco 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: izeidinejimai 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  8. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Malboro 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Traskis 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: gydosi su vip komandomis 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  9. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Malboro 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Tosis 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Gydosi per kara labai daug kartų... ADMIN papeikime teige jog gydosi su vip komandomis 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]: http://imgur.com/a/aTp9k ADMIN papeikimas - http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/91918-jack-tosis/&do=findComment&comment=880713 nuimk jam ta vipa
  10. jeigu nori galiu ir vip papeikima parasyt jeigu tau bus geriau
  11. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Malboro 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Tosis 3. Administratoriaus nusižengimas: gydosi per kara su admin komandomis 4. Įrodymai (būtina):
  12. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: The_Malboro 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serveris. 3.Kodėl buvote užbanintas: AFK ghost 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  13. ​Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Malboro Jūsų nuotrauka: Papildomi komentarai: Šiek tiek atėmiau.
  14. Pasikėlus, pastoviai įžeidinėja, už akių stuma ant daug ko tikrai ( dabar nevardinsiu ), specialiai bando pakenkti kai kuriems žmonėms, kurie jai nepatinka. Kodėl buvo be pareigų buvo p.oxui. Dabar per daug sau leidžia, nurodinėja. Įvedinėja nesąmoningas taisykles. Didelė serverio dalis tavęs nemėgsta, nes bando prisiplakti ir bijo tau kažką pasakyti, nes tu juk su pareigomis. Pamatysi, kaip jų nebeturėsi, niekam nebebūsi įdomi. Dabar gal ir pasitiki tavim Invis, kaip per skype ten pasakas rašai ar kalbat, pamatytų kokia esi iš tikro, tai siųstu toli toli.
  15. Aš niekada nerašau bereikšmių pranešimų. Jeigu nesupranti kas yra bereikšmis pranešimas prašau net nekomentuoti šioje temoje. Taisyklėse aiškiai nurodyta, kad per susišaudymą draudžiama naudoti /sutais komandą. Tu jį apšaudei, o jis tavęs ne. Reiškia čia buvo ne susišaudymas, o tiesiog paprastas apšaudymas ir tarp jūsų karas nevyko. Kiek tau reikia kartų aiškinti, kad suprastum...
×
×
  • Kurti naują...