Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jonas_Slashas

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Jonas_Slashas

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    Bronzinis

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta

Paskutiniai lankytojai

747 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Jonas_Slash Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Jonas_Slash Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/a/YMpkx Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Pradedu iš naujo buvo ištrintas acc Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: ~1mėn Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " https://imgur.com/a/wT0ED
  2. Neveikia lvfm? Intike

    1. Max_Tosha

      Max_Tosha

      Sklinda kalbos, kad kažkas rišo ir toliau netęs veiklos.

  3. zdr lucchesai Krč nuo kada 'X" atlieką kitą funkciją ts?
  4. kas per klausėms tai aišk ka trv nes *Myliu Las-Venturas.lt* žeimatis drk
  5. Vo tak , per TS pasidarau Push To Talk , bet kai paspaudžiu tą raidę man neleidžia kalbėti , tiesiog nerodo kad kalbėčiau , bet kai pasidarau "Voice Activation Detection" man leidžia kalbėti , gal žinot kaip šitą nesamonę sutvarkyt?
  6. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jonas_Fusion * Jums reikiama pagalba: Kaip reikia ikelti moda i samp ir su kuo.
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Jonas_Fusion 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Jery_Freak 3.Už ką buvo skirtas banas: Civilis Grobime 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jonas_Fusion 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serverio Robotas 3.Kodėl buvote užbanintas: AIM 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jonas_Fusion 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Serverio Robotas 3.Kodėl buvote užbanintas: AIM 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jonas_Fusion 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Vidmantas_London 3. Administratoriaus nusižengimas: Free BAN 4. Įrodymai (būtina):
  11. Geras,maladiec ciukavas.Geraj zaidzia samp padeda zaidejams susipazinti su L-V projektu
  12. Pakeiciau nick is Jonas_Icon i Jonas_Fusion Jūsų Vardas_Pavardė? Jonas_Icon Kiek laiko žaidėte kitame serveryje? Apie metus. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį? Nes Geras serveris skiriasi nuo kitu serveriu ir draugai pasiule pazaiste nuostrabu serveri Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį
×
×
  • Kurti naują...