Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Deivas_Airošius

Nariai
  • Pranešimai

    73
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

15 Naujokas

Apie Deivas_Airošius

  • Rangas
    Narys
  1. Kadras esi, šaudėt iš toli, kieti. Prilėkėm sulesėm, iškart bėgi į forumą skūstis. Būtų mano valia, pačiam baną įsūdyčiau.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Airosius_Deivas Ar skaitėte ir sutinkate su renginio taisyklėmis?: Taip. Ar supratote kaip vyks lenktynės(Persėdimai ir t.t.)?: Taip.
  3. Anketos šablonas: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): -A.D 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dyglas_Fingeris 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: gaiduks, mašina susprogdino o poto mazinas kad ne jis 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): http://www.part.lt/perziura/ec7bd501371138243bed64c71bd7c7d4338.png
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Airosius_Deivas Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Ingrida_White Kodėl buvote užblokuotas: afk botas, nors tiesiog pasibugino ir išmetė afk lentelę. Pažiek fotkę kada cleo folderis redaguotos - http://imgur.com/a/rkYBB Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas: http://www.part.lt/perziura/26e0f881373be7f45adfed454c8b63c5245.png
  5. Jūsų Vardas_Pavardė:Airosius_Deivas Ar susipažinote su taisyklėmis ir žadate jų laikytis?:Taip
  6. Jam šarabanai susisukę, dėl menkniekiu kaip ne ta juosta važiavimas, ar stulpo nuvertimas ir deda nonrp. Atsigaukit policija, čia žaidimas. Norit kažką pakeist - eikit į tikrą gyvenimą.
  7. Tu tai kadras esi, a pakenkė tau klausiu tavęs? Į žvirkelį nuvairavai, kai parašė jis per tą /vis pora kartų ?
×
×
  • Kurti naują...