Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Eddy_Prime

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

8 Naujokas

Apie Eddy_Prime

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nu jei be enb 100fps man tai numazeja kokiem 2fps nedaug pvz man
  2. sa-mp-146 by Edis*, on Flickr Kaimę čilinam su VAG. Žmonėns pildom... atgaivinam temą.
  3. Sako išvijo,manai mane ten išvijo? atėjau čia paduhint tokių kaip tu,ir matau vaiko neskiri nuo savęs
  4. Nesupratau bajerio gg ir wp db kalbam pričiom čia good game nors čia forumas ir well player puikiai sužaista nors mes nieko nežaidžiam biški mąstyk ką vartojį.Lauke patikėk dažniau už tave būnu.
  5. GG WP tu lolą kokį mažiau lošk rpgini,sako normali tu *Myliu Las-Venturas.lt* HQ padaryk modą bent pamoką pažėk kaip daros tada šnekėk nežino ir man pisa protą jis dar kažką.. Jau apie modus ar mašinas real dar ką nori tj *Myliu Las-Venturas.lt* patikėk nusimanau daugiau negu puse jūsų čia.
  6. *Myliu Las-Venturas.lt*? ka tu čia per šūdą numetei? Va mano drg editas su zmodu HQ viskas čiki prašau: http://www9.zippyshare.com/v/14052987/file.html Modlist: 3d lempos. IVLM. Perdarė priekinį buferį. priekiniu lempų stiklai padaryti tamsesnį Keičia sentineli ir tai džiaugis kad dar HD.
  7. Noriu pist,bet neduoda... P.S Perrašyk sampą.
  8. Jo man irgi parvarė Bet jau senai prieš 5mėn kokius sa-mp-562 by Edis*, on Flickr
  9. Sveiki taigi iš temos pavadinimo manau supratote kas čia yra..Tai Bet kokių nuotraukų temą kurias jūs čia galite talpinti susijas su bet kuo tiesiog žmonės vertintu grafika žaidimo ar dar ko labiausiai čia keliami modai ir pnš. Taisyklės kurių privalomą laikytis: 1.Kelti linkus ne tiesiogine nuoroda o tiesiog,kad iškarto matytusi nuotrauką. 2.Nedaryti Off Topic jei nori pakomentuoti žmogaus kito ft būtinai turi ikelti ir savo FT. 3.Gerbti vienas kito nuomonę. 4.Nepradėti pyktis tam yra AŽ P.S Atsiprašau G.Mod kad nepagal anketos šabloną kadangi tokioms temoms jo nereikia tai vat pradedu. sa-mp-543 by Edis*, on Flickr Truputiį naktį čilinom Kelkite savo nuotraukos su modifikacijomis
  10. Zdarova liaudis čia matau pro nėra tik pisalų kurie tipo nedalina LTMA enb :DD Smagu čia čj jums tai vo dalinu savo enb galit grožitis dročint prieš ft vistiek šito šūdo nenaudoju gal kada sukursiu kitą enb ir padalinsiu šjp čia šūdo gabalas bent jau man P.S mod net neprašykit sekmės naudojant.Editinkit darykit ką norit vistiek Peace OF Shit Foto užteks vienos: sa-mp-559 by Edis*, on Flickr Download Link: http://www18.zippyshare.com/v/19003252/file.html
×
×
  • Kurti naują...