Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mark_Collen

Nariai
  • Pranešimai

    277
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Mark_Collen

  1. Na nelabai čia tokia reta, bet serveryje retai sutinkama, kurios pirkt skaitykim beveik niekada nėra turguje. Tai FCR-900 (mocas) Greitas, galingas, gerai nuo mentų begiot, rida nemaža, daužta tik vieną kartą, bet nesuprantu, ką tas daužtumas jum reiškia, taigi jeigu imtum, siūlyk kainą, na nežinau rida ~520-50, pats pirkau už 32k (be ridos, buvo ~10rida ( iš žmogaus pirkta), taigi norėčiau, jog nors 15-20k į pliusą išeičiau.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ; Tony_Frix 2. Kokią transporto priemone norite parduoti ? FCR-900 (motociklą, tinkanti, tiek stuntui, tiek laisvo laiko važinėjimui). 3. Informacija apie transportą (rida, tune, dujos, tech, ir kt.) ; 4. Transporto apibūdinimas ; Apibūdinimas... na, motociklas, kaip motociklas, greitas, max eina 187berots ant ligaus, su bugu ant ligaus 228 (lygiai, pamenu), nuo kalnso su bugu belenkiek gali pasiekt ;d, gerai pabėgt nuo agurkų, tikrai faina begiot nuo agurkų, stuntas eina normaliai. 5. Transporto nuotrauka ; 6. Transporto priemonės kaina ; Na nežinau, pirkau be ridos, be nieko už 36k, norėčiau nors 20, 30k į pliusą išeit, taigi manau pradėkim nuo 55k ! 7. Jūsų skype(susiekimui dėl pardavimo) ; AŽ. 8. Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) ; Žiūrint į ką P.S + už 1-3k pridedu bugą (greičio, be jokių programu, pridedu, tik tiek, kurie nori jo, kurie nežino, bugas yra naudojamas normaliai (ne ant vieno rato)
  3. Eina nafik... Rėmeliai vpš nevienodi, rėmelius matau 2, tekstas toks žiaurus, efektus belekokius dedi, dydis xūjovas.
  4. Stokai, rėmeliai, dydis, na žodžiu, mokintis ;xx
  5. Žmogau, jeigu jis prašo fonto, galvoji čia jo daryta nuotrauka? atsibusk... o jeigu ką tai linkas ; http://www42.zippyshare.com/v/76231655/file.html
  6. Gražūs tokie visai, spaudžiu patinka, mldc, kad kūri, prisiminiau, pats einu pakursiu , tik stockų surast reikia ;D..
  7. nejaugi sunku nueit į kokį wallbase.cc ir ten pažiūrėt kokių pavekslėlių, gali pasidašyt ,,girl'' su mergom gali susrast, rėmeliai vapšie ne prie ko tie balti...
  8. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Frix (žaidime), Mark_Collen (Forume) Jūsų tikrasis vardas: Domas <3333
  9. Gražu... Vau... Tiek edito, galėtų leist per teliką o norėjau paklaust ; ką jis gavo laimėdamas?
  10. Turiu savų ir pyzdintų ;33. turi savą avatarą? Jeigu turi, patalpink sau gražiausį.
  11. Nesuprantu tavęs, kam tu keli keletą darbų? Kelk 20/30, nors tada bus ką vertint, o prie darbų, tai perdaug ištampyti ir hūjovi rėmeliai.
  12. nejuokauk seni, kažkur radai googlėj, pasidarei, dabar kietu primeti ir ,,pardavinėji'' tai ką galima lengvai rast?...
  13. Neblogas laikraštis, šaunuolė, jog padirbėjai !
×
×
  • Kurti naują...