Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER valanda!

Prisijungę žaidėjai: 8 / 200

Versija: LV 7.7.7


Darjauskas

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Darjauskas

  1. Dėkui turiu visokiausiu žaidimų giftu rašom į skype: cagdsolution kainos čia senos pas mane nėrą brangu, patikimai, bei greitai.
  2. Akcijos: 1. "Counter Strike 1 Anthology" (Sudaro CS, CS:CZ, DOD, Deathamtch Classic, Ricochet) - 14 LT (Liko: 5 vnt.) 2. "Counter-Strike: Source" - 18 LT (Liko: 3 vnt.) 3. "Counter-Strike: Source + Garry's Mod" - 25 LT (Liko: 2vnt.) 4. Killing Floor - 19 LT (Liko: 3 vnt.) 5. Left 4 Dead 2 - 19 LT (Liko: 3 vnt.) 6. Farming Simulator 2013 - 29 LT (Liko: 2 vnt.) 7. GTA Complete Package - 32 LT (Liko: 2 vnt.) 8. Garry's Mod - 14 LT (Liko: 3 vnt.) 9. Just Cause 2 - 15 LT (Liko: 2 vnt.) 10. GTA IV - 24 LT (Liko: 2 vnt.)
  3. Supranti jog čia senos kainos dabar pas mane už 18 lt
  4. Todėl, kad man rašyt o aš jam duosiu kontaktus jis man duos už klienta kai ką
  5. TAI PARAŠYK JAM JEI NETIKI PARODYS PER INVENTORY VISKĄ.
  6. http://cagsolution.blogspot.com/ čia šito žmogaus puslapis ir ką tu? reklamuo durneli.
  7. Sveiki, forumo lankytojai 1. Užsiimu STEAM žaidimų prekyba (GIFT, CD-KEY pavidalu, bet ne account). 2. Galiu nupirkti pageidaujamus daiktus iš DOTA2 parduotuvės (žinoma su nedideliu antkainiu). 3. Taip pat, priimu įvairius pasiūlymus (išskyrus account, hostingo siūlymus), bet jie turi būti dėstomi greitai ir aiškiai. Visi pasiūlymai proto ribose. "TRADER DARIJAUSKAS" STEAM grupė: Šioje grupėje galite sužinoti daugiau informacijos apie mano prekybą STEAM žaidimais, kitas paslaugas ir gauti automatinius pranešimus apie taikomas nuolaidas. "TRADER DARIJAUSKAS" Grupė yra atvira, todėl prisijungti ir gauti naujienas gali visi! Įprastos žaidimų kainos: 1. Counter-Strike: Global Offensive - 30 LT 2. Counter-Strike: Source - 19 LT 3. Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Condition Zero - 13 LT 4. Killing Floor - 20 LT 5. Left 4 Dead 2 - 20 LT 6. Garry's Mod - 15 LT 7. GTA IV - 20 LT 8. Euro Truck Simulator 2 - 35 LT Yra ir daug daugiau žaidimų, kuriuos galite peržvelgti mano inventoriuje. Taip pat žaidimus galite užsisakyti ir gausiu tai ko Jūs norite (kontaktai žemiau). Atsiskaitymas: Kol kas tik banku (optimaliausias SWED bankas, bet galimi ir kiti.). Jei nemokate atlikti pavedimų ar nežinote kaip tai padaryti, kreipkitės. Padėsiu. Įrodymai dėl patikimumo: 1. Atsiliepimai. 2. Turiu populiarią "Counter-Strike" žaidimo serijų grupę: "Counter-Strike Lietuva". Jei būčiau ką nors apgavęs, ši grupė būtų perpildyta nusiskundimais komentaruose. 3. Mane gali rekomenduoti jau pirkę žmonės (galbūt kai kuriuos iš jų Tu pažįsti). Juos galima rasti manoSTEAM profilio komentaruose. 4. Pirkite ką nors pigesnio, jei nesiryžtate pirkti brangaus žaidimo. Įsitikinsite, kad esu patikimas. 5. Ir žinoma žaidimų inventorius, kuris vis ilgėja. Jei ten nėra Jūsų norimo žaidimo, nesijaudinkite, nes galite įsigyti kokį tik pageidaujate. Kontaktai: - Skype: cagdsolution - E-mail: darijauskas94@gmail.com - Steam profilis: http://steamcommunit.../id/darijauskas
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Igor_Strelkov. 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Rytis_Klemka 3.Kodėl buvote užbanintas: Nežinau unban norėčiau gaut. Net nebūvau on šiandien ir gavau ban vėliau nesupratau įrodymai kur ar ką??? 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. per zaidima domis_tonito siulo 90 k kas daugiau?
  10. Pardavinėjimo anketa : *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Jimmy_Walles. *Informacija apie šį nekilnojamą turtą : Parduodu klaną su gražiu skinu, galėsit skelbt per /k, turim /tpklanas ir visas kitas naudingas komandas, turim pilna nuosava teamspeak kanalą. Pavadinimas "Ciornaja mafija." *Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą: Nežinau siūlom. * Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) Taip ką siūlai??? Gaila, bet parduodu dėl to, kad manes ilgai nebus.
  11. Kaip čia reik unban nusipirkti? Turiu litų sms, bet nežinai kaip reik kas paaiškintu?? Nes karočia juk parašysiu lv5 Jimmy_Walles numeriu: 1398 ir vėliau reikės /paslaugos ir atsimti krėditus, bet kaip aš tau atsimsiu jei aš banend ką daryt??
  12. R:500 D:2 TR:Sultan K:Apie 65-85 K.
  13. Atrodo rimts kents, mažai tėko bendraut, bet matos yra mldc, linksmas žmogus.
  14. Pardavinėjimo anketa : *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Jimmy_Walles. *Informacija apie šį nekilnojamą turtą : Paprastas būtas turiu 400 g hašišo ir krėko 780 g. *Nuotraukos arba vaizdo įrašas : *Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą : Parduodu tik su narkais tai apie 40-80 k. * Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) Tik litai.
  15. Pardavinėjimo anketa : *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Jimmy_Walles. *Informacija apie šį nekilnojamą turtą : Paprastas namas turiu 800 g hašišo ir krėko 400 g. *Nuotraukos arba vaizdo įrašas : *Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą : Siūlykit nuo 40 k. * Mainymas jus domina ? (Taip/Ne) Ne.
×
×
  • Kurti naują...