Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 10 / 200

Versija: LV 7.7.6


Zyga_Nike

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Zyga_Nike

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Anketa perkant transportui ; 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ; Zyga_Nike 2.Kokią transporto priemonę norite nusipirkti ; inf arba sultan. 3. Ar turite mašinai kokių privalumu transportui ? (Jei taip rašykit); 0 d rida nsvrb geriau kad butu be tune ir nebrangi. 4. Kokia kaina jus tenkintu ; siulom nzn
  2. Ballas pavas maladec, o bredas *Myliu Las-Venturas.lt*.
  3. Parduodu samp valiūtą skype: lukas7024 susitarsim ir parodysiu nuotrauką, kad tikrai turiu ir pan.
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Igor_Strelkov 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Max_Tosha. 3.Kodėl buvote užbanintas: Nežinau po mokyklos atėjau ir žiuriu banas tipo samp litus pardavinėjų rašo skundai tai davai įrodymus tada prašyčiau. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. Vieną dieną su draugais sugalvojom iš naujo pradėti žaisti sa-mp nu šiaip galvojom paišdykaut ar iškrėsti ką nors blogo. Iš pradžiu nuėjom į google ir suradom topuose šitą serverį nu ką galvojom paprikolinsim čia nu atėjom visi, iš pirmo nelabai supratom kaip elgtis su liftu, bet vėliau išsiaiškinom kaip jį atidaryt isinomavuom mašiną ir važiavom link miestą, kažkaip net nepastebėjom kaip greit laikas praėjo ir pagalvojom gal išsilaikysim teisės ir isidarbinsim į kokį naujoko darbą. Nu gerai po poras minučių išlaikėm teisės, pirmas darbas tai būvo išvežiotojai atidirbom porą valandų, isidarbinom limuzinų vairuotojų. Nu ir taip tiesiog pradėjom žaist, o galvojom, kad ateisim tik paprikolint ir taip išsivažiavom ir pradėjom žaist normaliai. Adminai labai padėjo mums paiškino apie serverį ir jų vietas, bei kitus dalykus ačiū, kad tokių čia yra. Tikrai serveris mums labai patiko ir žaisim čia dar ilgai. Ačiū Titai, kad tu toks nuostabus ir padėdi naujokams kažkiek.
×
×
  • Kurti naują...