Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Antony_Gonzalez

Nariai
  • Pranešimai

    183
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Viskas, kas paskelbta nario Antony_Gonzalez

  1. Kaip išsigandau :DD išmesi iš mechu :DD tokiem tikrai valdžioj nebūt
  2. 1. Jūsų V_P Antony_Gonzalez 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Į darbą priima be atrankų,pardavinėja rangus ( šito gaila ss neturiu ) + įžeidinėjimai 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Pavaduotojas 4. Įrodymai: Nrml esi,poto verki. + Įžeidinėji.
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Antony_Gonzalez 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Sumanėm nueiti į šratą pašaudyt,palagino žaidimas nuspawino į šrata,pašokau į ora ir ban .. ginklų kulkų čytas.. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://imgur.com/4miIBUZ
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Antony_Gonzalez 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas:Fly Hack,išlipau iš mašinos ir banioks.. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/img/bd49dba04075715309ca1bf8faf7bc7c562.png
  5. Jūsų Vardas_Pavarde:Antony_Gonzalez Darbas už kurį balsuojate:Furos Perskaitėte taisykles?:aha
  6. Tas tavo lukas kr* necivilis įrodymai,jei poto paliko klana tavo bėdos. http://www.part.lt/img/65c5e287dca77aeed7d283acb732ba0b69.png O ano nenušoviau,ir nepataikiau tai kad .. Nebeverk žliumbiau.
  7. Paprasčiausiai ką galiu pasakyti,tada nesuprantu humoro,esu žmogus kuris neturi humoro jausmo.DP gali bausti,jei aš kaltas.Tai tiek.Smagu kad gaunu papeikimu,vadinasi kašką serveryje veikiu.
  8. Papeikimu tikrinti laikinai negaliu,kompiuteris remontuojamas,p uz Afk bota blokuoja adminai.Visos temos apie firma ziuromos,tai no cry.Rašau per tel.Jei Eimio ar Fredo nuomone esu kaltas,tai tegul baudžia.
  9. Veiksmo iš video matosi turėjot daug :DDDD siaučiat,kol mafukai miega
  10. Sveikas,tikriausiai niekados per savo gyvenima nebuvai su hėbra niekur išlėkęs? Ką padaryti kad toks sutapimas,penktadieni su hėbra šventėm išleistuves,o vakar su Bratka apleistėm jo gimtadieni,tai tikriausiai nėra nuodėmė truputėli nebūti žaidime.Pirmiausia aš pirmesnis pasiėmiau neaktyvuma,jeigu Eimis nubaus,tai nubaus,renkuosi geriau gyvenima,nei žadima.Mažiau prie PC kimarink žmogau.Bėje,nuotraukos nieko neįrodo,jeigu užtai baus,tai tegu taksistus,policijos,gp ir kitus taipogi baudžia,nes nėra prisijungusiu,bei norėčiau pridurti kad dabar yra Vasara,o ne Žiema kai 24/7 sėdi.
  11. Lo*as iš kito projekto,šjp mldc vaikas kaip priklauso.Savs lops
×
×
  • Kurti naują...