Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


John_Tailor

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

59 Pažengęs

Apie John_Tailor

  • Rangas
    Narys
  1. https://www.youtube.com/watch?v=WAoZU0_8Apk Patiko? Subscribe! Ačiū
  2. https://www.youtube.com/watch?v=VOzp-xb_6zI Pirmas kurtas Time Lapse video, biški prisvilęs, bet kitame video bus ištaisytos problemos dėl grafikos. Norėčiau išgirsti nuomonę. Ar kurti toliau? Jeigu patiko subscribe mygtuką paspauskit. Ačiū
  3. Prisiminiau, radau per majestc kanalą, kam įdomu štai ta daina: https://www.youtube.com/watch?v=xQkNf8VIOag
  4. Daina gan senoka, gal prieš du metus kurta. Prisimenu tiek, kad klipas būdavo man rodos važiuodavo mašina ir filmuodavo iš jos galo. Kažkaip pavadinimas lyg ir iš d raides, net nebežinau.
  5. Ne filmuoti, o fotografuoti Užtrukau apie 1:40 h 1600 kadrų Nepagailekit subscribe! Ačiū
  6. Kylam. Dar liko paskutinieji TNT 4 pak. 1Shot 1 pakelis ir mini corsair 3 pakeliai.
  7. Sveiki. Parduodame petardas: 1. TNT DINAMIT 20vnt (vienos iš galingiausią sprogstamąją galią turinčios petardos lyginant su Zenga ar Korsarka) PAKELIO KAINA: 17LT 2. MINI CORSAIR 20vnt PAKELIO KAINA: 2LT 3. 1shot Corsair 100vnt PAKELIO KAINA: 12LT Prekių asortimentas greitu metu padidės. Norėdami užsisakyti susisiekite skype: pirotechnikapigiau *Siųntimas į visus Lietuvos miestus! Siuntimo kaina: 7LT. Siuntimo terminas 1-3 d. *Perkant virš 80LT apmokame siuntimo išlaidas. *Perkant išperkamuoju paštu pirkėjas apmoka išperkamojo siuntimo paslaugą - 12LT. *Atsiskaitymas banku arba perkant išperkamuoju paštu susimokate pašte gavus prekes. Facebook puslapis: https://www.facebook.com/pages/Pirotechnika-pigiau/361735333923267 Mes neatsakome už jūsų neatsargų elgesį su pirotechnikos gaminiais.
×
×
  • Kurti naują...