Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 11 / 200

Versija: LV 7.7.6


Drunken_Goat

Nariai
  • Pranešimai

    552
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Drunken_Goat paskutinį kartą laimėjo Gruodis 17 2018

Drunken_Goat turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

270 Žmogus užsitarnavęs pagarbą

Apie Drunken_Goat

  • Rangas
    Nuolatinis

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta

Paskutiniai lankytojai

14.669 profilio peržiūros
  1. Dėl dainos sutinku su tavimi! Dėkui už nuomonę.
  2. Viskas su laiku išmokstama, matau savo filmukuose progresą, todėl ir yra motyvacijos juos toliau kurti! Ačiū!
  3. Taigiii, praėjus neperdaugiausiai laiko, aš vėl kažka pabandžiau sukurti, praeitame video pastebejau didelį smulkiu klaidu skaičiu, todėl šitame ju kur kas mažiau. Šį kart turėjau visados po ranka @Max_Tosha kuris man pasakė, kas blogai ir kur turiu pasitaisyti, tai didelis dėkui jam! Na ir kagi, pažiūrim! komentuojam, išreiškiam savo mintis!!
  4. Didžiausi sveikinimai, be to galėjai shoutouta uždėti @Max_Tosha ačiū.
  5. 2018 metų žaidėjas (Vardas_Pavardė): @Artis_Gta 2018 metų komandos narys (Vardas_Pavardė): @Hot_Anonymous 2018 metų administratorius (Vardas_Pavardė): @The_Deus 2018 metų valdžios atstovas (Vardas_Pavardė): @Mister_Tedis 2018 metų klano vadas (Vardas_Pavardė): @Evilas_Jacas 2018 metų šaulys (Vardas_Pavardė): @Dyglas_Fingeris 2018 metų teisėsaugininkas (Vardas_Pavasrdė): @The_Vilmantas 2018 metų lošėjas (Vardas_Pavardė): @Just_Cance 2018 metų mergina (Vardas_Pavardė): @Blondzinka_Karolina 2018 metų įvykis (įvykio pavadinimas): @Max_Tosha atėjimas į serverį.
  6. Mano manymu, SAMP(GTA) iš tiesų yra įdomus žaidimas, jeigu susikuri savo erdvę, turi draugų ir esi įsivyravęs žaidime. Naujokas atėjas į žaidimą turi pasistengti pritapti prie visų, turi nepabosti žaidimas ir serveris turi parodyti gan gerą įvaizdį. Mes esam patys šio žaidimo(veiksmo viduje) kūrėjai, patys turime bandyti kažko siekti ar rūpintis ne vien savimi. Dažniausiai tai ateina vasara, žmonės nebeturi laiko arba tiesiog geras oras, draugai, papildomi darbai ir kita, bet ateina ruduo-žiema, tada vėl serveris pražysta. Aišku jau naujųjų technologijų lygis yra kilęs, atsiranda naujų žaidimų ir tiesiog dauguma eina žaisti geresnės grafikos žaidimus. Mano manymu SAMP (KOLKAS) nėra žlugęs ir dėl to galime pasidžiaugti.
  7. Dėkui, joo prie taxų matosi nickas Dėkui. Taip! nepagailim!! Iš praeito savo vaizdo įrašo mokiausi, iš šito irgi išmokau daug dalykų, kurių kitame video nepasikartos! Ačiū už pastebėtas klaidas ir už atsiliepimą.
  8. Labai gražu! Manau Lietuvoje daug kam patinka krepšinis, taipogi ir Aaronas. Lauksim daugiau.
  9. aloha draugai, Va, aš vėl čia su savo nauju video. Kiekvienas mano įkeltas video progresuoja (bent aš pats tiek įžiūriu.) ką galiu pasakyti apie šitą savo "filmuką" tai, kad visų pirmą jis nepaskutinis, visų antrą einame žiūrėti! be to ačiū Ehmiui už pasiūlytą garso takelį. (kurį aš sugadinau, bet nieko iš klaidų mokausi) 1080HD SPAUDŽIAM LIKE IR ŽIŪRIM. Komentuojam!
×
×
  • Kurti naują...